Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım 55070
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
rinoplasti ameliyatı oldum ve sonuç zaten çok kötü hiç beğenmedim. Bunu ne kadar söylemeye çalışsamda şikayetimi kabul etmeyerek sadece gayet güzel dendi. memnuniyet sıfır, sonuç sıfır.
• Samsun Gazi Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ş
şa...n
kendisi cok iyi bir doktordur.cok memnum kaldım.bademciklerimden yatırdı beni hastaneye ve cok güzel bir tedavi yöntemi uyguladı.hastalarına cok iyi bakar.
Canan Fethallah isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Fethallah, Kulak Burun Boğaz.
Canan Fethallah adresi nerede?Canan Fethallah şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Fethallah isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Fethallah online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canan Fethallah isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Fethallah bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Fethallah ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Fethallah hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Canan Fethallah hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları