Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Samsun Gazi Devlet Hastanesi kadrosunda 7 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 5 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 8 adet göz hastalıkları uzmanı, 10 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 8 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 13 adet pratisyen uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 8 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Samsun Gazi Devlet Hastanesi Samsun ilinde Yenidoğan mahallesi Aziziye Cad.no:86 adresinde bulunmaktadır. Samsun Gazi Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3623113030 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

Samsun Gazi Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım 55070

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (121)

121 görüş

    K

    Erdal Hocama safra kesesi ameliyatı oldum baştan sona benimle ilgilenmesi hafta sonu bile ziyaretime gelmesi hastasına ne kadar çok değer verdiğini gösteriyor Allah ondan razı olsun ben çok korkuyordum ameliyat olmaktan ama kendisi başarılı şekilde gerçekleştirdi böyle doktorlar var olduğu sürece hiç korkmayın 1 hafta da toparlanıyorsunuz.

     • Op. Dr. Erdal İzci Diğer  • 

    A

    Dr. Erdal İzci’ye hemoroid ameliyatı oldum. Süreç boyunca sakin ve kendinden emin duruşu bana güven verdi. Küçük bir operasyon gibi görünse de sonuçta insan ameliyat masasına yatıyor ve bu güven duygusu çok önemli.

    Erdal Hocam’ın enerjisini, hastaya yaklaşımını ve süreci yönetme şeklini oldukça başarılı buldum. Ameliyat olmayı düşünenler gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

     • Op. Dr. Erdal İzci Diğer  • 

    H

    Dedemi götürdüm kulağını temizledi işitme testi yaptırdık güzel ilgilendi

     • Op. Dr. Eyüphan Mehmet Baysal Diğer  • 

    H

    Dedemi heyet raporu için muayeneye götürdüm 2012 yılında ortopedik muayenesinde olan sağ hemiparazi ismail beyin yaptığı 1 dk lık muayenesinde ortopedik bulguya rastlanılmadı sonucu oldu. Dedem 2012 den beri felçli bir hasta. İsmail beye göre de dedem sağlam oldu. Dokunmadan incelemeden sormadan teşhisi çok hızlı bir şekilde koydu. Kesinlikle tercih etmeyin.

     • Op. Dr. İsmail Mutlu Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    K

    Gazi Devlet Hastanesin de muayene olmaya gittim. Saat 9:10 gece olan randevuya 9:30 da geldi.

    4 yıldır olan egzamam ve yüzümdeki yağ bezeleri, sivilceler için eline aldığı bir katalog dan
    işaretleyip ilac lsitesini verip gönderdi. Malum randevu doluluğu sebebiyle tek randevu alabileceğim kişiydi. Daha kötü bir muayene deneyimi yaşamamıştım.

     • Uzm. Dr. Ertuğrul Güler Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    N

    Tavsiye üzerine Musa Hocam’a gittim. Çok korktuğum ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi. Son derece munis, insanı aileden biriymiş gibi hissettiren, huzur veren bir kişiliğe sahip. Güleç yüzüyle beni karşıladığında doğru adreste olduğumu hissettim. Ameliyatın üzerinden bir ay geçti ve süreç son derece başarılı ilerledi. Hem alanında çok başarılı hem de insancıl bir hekim. Her şey yolunda gitti; beni büyük bir dertten kurtardı. Emekleri ve ilgisi benim için çok kıymetli. İyi ki yolum kesişmiş. Başarıları daim olsun, ayağına taş değmesin inşallah.

     • Op. Dr. Musa Çilingir Diğer  • 

    B

    15 yıldır süregelen bir burun kanama problemim var. Daha önceden birkaç kez burnumdaki damarlar yakılarak tedavi edildi kendisine bunu belirtmeme rağmen burnumda herhangi bir anormallik olmadığını söyleyip bana alerji ilaçları yazıp yolladı. Üstüne üstlük beni 1 saat röntgen sırasında bekletip röntgen sonucuma bakmadı bile . Muayenemden sonra yaklaşık haftadır 4 kere burnum kanadı diyecek başka bir şeyim yok .

     • Uzm. Dr. Soner Bağ Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    U

    Babam D.P. nın Rektum kanseri teşhisiyle değerli hocamıza baş vurduk. Tümörün 5–6 cm gibi son derece kritik ve zor bir bölgede olması nedeniyle çok riskli bir ameliyat süreci yaşadık. Ancak hocamızın bilgi birikimi, tecrübesi ve cerrahi ustalığı sayesinde son derece başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.
    Bu kadar zorlu bir ameliyatı büyük bir titizlik ve profesyonellikle tamamlaması bize yeniden umut oldu. Ameliyat sonrası süreci de en az operasyon kadar ciddiyetle takip etti. Pazar günü dahil hastasını bizzat gelip kontrol etmesi, sadece iyi bir cerrah değil aynı zamanda vicdanlı ve sorumluluk sahibi bir hekim olduğunun en büyük göstergesidir.
    Hem mesleki başarısı hem de insani yaklaşımıyla güven veren, hastasına değer veren nadir doktorlardan biri. Böyle değerli hekimlerin varlığı bizler için büyük bir şans.
    İyi ki varsınız hocam. Minnettarız.

     • Op. Dr. Erdal İzci Diğer  • 

    I

    Kulağımın tıkanık olması sebebiyle gittim grip olmadığım halde kulağımda esnerken, yutkunurken tık tık ediyor ve tıkanıyor bu sebeple gittim ama kulağında bir şey yok dedi işitme testine gönderdi onda da bir şey yok dedi görüşürüz dedi el sallayarak bu nasıl ilgilenmedir ve damla verir misiniz diye sorduğumda bir şey yok veremem dedi rahatsız ediyor beni bir şeyin yok psikiyatrist e git dedi bu nasıl bir üslup yani hiç memnun kalmadım başka doktora görüneceğim

     • Uzm. Dr. Ahmet Şentürk Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


    N

    Dr olarak alanında gayet iyi fakat iletişim sıfır .ben kanser tedavisi gören bir hastayım.bel ağrısı için gittim aynı gün ortopedi randevum vardı kendisine tekrar radyasyon almayayım bel için röntgen çekerken bacak içinde olabilirmi dedim demez olaydım bağırıp çağırıp azarladı yaşına hürmeten sustum fakat bu duruma çok üzüldüm.kendisine ikinci gidisimdi ilkinde iyiydi

     • Op. Dr. Metin Aktaş Diğer  • 

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun


Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular