Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Samsun Gazi Devlet Hastanesi kadrosunda 7 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 5 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 8 adet göz hastalıkları uzmanı, 10 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 8 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 13 adet pratisyen uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 8 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Samsun Gazi Devlet Hastanesi Samsun ilinde Yenidoğan mahallesi Aziziye Cad.no:86 adresinde bulunmaktadır. Samsun Gazi Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3623113030 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Samsun Gazi Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım 55070

Safra kesesi ameliyatı oldum doktorum ilgisi çok fazlaydı hafta sonu bile kontrole geldi işinin ehli biri

K

Filiz hocamı artık hayatım boyunca unutamam bir hekimden önce bir abla gibi yaklaştı bir hastadır yüksek ateşle gitmedigim hastane kalmamisti üstelik lohusayim gerekli tetkikler yapılmadığından iyilesemiyordum duygusalligimdan o kadar kötü durumdayken hem mental olarak hem fiziken beni ayağa kaldırdı hocam hastalığımin nedenini buldu sayesinde çok daha iyi olacağıma inanıyorum

• Uzm. Dr. Filiz Coşkunsu Diğer  •

Muhteşem bir doktor. Pahalı özel hastane imkanlarını hastasına veren. En ince noktasına kadar hastalık hakkında bilgilendirme ve tedavi yapan bir doktor. Hastalarına çok ilgili.

• Uzm. Dr. Emin Ergün Diğer  •

Ç

Safra kesesi ameliyatımı Erdal hocam gerçekleştirdi. İlk muayeneden hastane çıkışına kadar çok güzel ilgilendiler. Pazar günü dahi kontrole geldi. Ameliyat olalı kısa bir süre olmasına rağmen çabuk toparladım.

• Op. Dr. Erdal İzci Diğer  •

4 yasinda olan kızımın bademcik ve geniz eti ameliyatını yaptı. İlgili, kibar bir doktor. Tedavi sürecinde, ameliyat sonrasında her sorularımıza güzel cevap verdi . Ameliyat sonrası tüm şikayetleriniz ortadan kalktı.

• Uzm. Dr. Başat Fethallah Diğer  •

Babamda ortaya çıkan bağırsak tıkanıklığı ve beraberinde böbrek yetmezliği nedeniyle, Gazi Devlet Hastanesinde, Mustafa Ketenci kontrolünde hem yoğun bakım hem de dahiliye servislerinde 2 hafta tedavi gördük. Mustafa Bey, hem güler yüzlü hem de iletişime açık biri. Hastamızı titizlikle ve özveriyle takip etti. Zaman kaybetmeden ve yoğun bir şekilde tedaviyi uyguladı. Sonunda taburcu olduk. Devlet hastanesindeki yoğunluk nedeniyle hasta ve yakınlarına ayrılan süre tabi ki oldukça kısa. Buna rağmen elinden geleni yaptığına inanıyorum.

• Uzm. Dr. Mustafa Ketenci Diğer  •

Annemin göbek fitigi vardı bir çok doktor kilosundan dolayı ameliyat yapmadılar ve iki gun önce acile gttik ağrilarindan dolayı levent hoca ertesi gun ameliyata aldı ve annem şuan çok sağlıklı
    mükemmel bir doktor minnettarız

• Op. Dr. Levent Akgün Kazak Diğer  •

rinoplasti ameliyatı oldum ve sonuç zaten çok kötü hiç beğenmedim. Bunu ne kadar söylemeye çalışsamda şikayetimi kabul etmeyerek sadece gayet güzel dendi. memnuniyet sıfır, sonuç sıfır.

• Dr. Canan Fethallah Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

L

Safra kesesi ameliyatı oldum erdal iczi kendimi asla kötü hissettirtmedi yatıştan ameliyata kadar çok güzel ilgilendi tek kelimeyle çok iyi bir doktor ekibine hemşireleri tebrik ederim böyle hastanede böyle doktorları görmek çok güzel [ leyla mutlu]

Ş

Bugün Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde kendisiyle randevum vardı. 2 gün önce karanlıkta tek gözümde hiçbir problem yok ve ışığa adapte oluyorken diğer gözümün 15-20 dk perde inmiş vaziyette olması ve görememe şikayetiyle gittim. Beni biyopsi odasında çekim yapmaya gönderdi. Daha sonra sonucuma bakarak üniversite hastanesine gitmem gerektiğini söyledi. Kendisi bana bir damla yazdığını söyledi. Doktor beye ilacı neden yazdığını ve hangi sebepten üniversite hastanesine gitmem gerektiğini sordum cevap vermedi.Aynı soruyu tekrar sorduğumda 3. Kez söylüyorum fakülteye git cevabı aldım.Daha sonra reçetemi alırken kendisi de diğer hastasıyla birlikte odadan çıkıyordu yine kendisine çalışıyorum üniversite hastanesine hemen gidemiyorum randevu zor bulunuyor ve endişelendim hocam en azından yazdığınız ilaç ne için veya neyden şüphelendiniz onunla ilgili bilgi verir misiniz dememe rağmen cevap dahi vermeden gitti.Ben bu randevuyu tek kelime edilmeden başka bir hastaneye yönlendirmek için mi aldım?

• Op. Dr. Ömer İbiş Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun