2005 yılında Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi' nden mezun oldum. 2006- 2008 yıllarında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Göz ABD uzmanlık eğitimi aldım ancak sonrasında istifa ettim. 2009- 2013 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) Uzmanlık eğitimimi tamamlayarak uzman oldum. 2013- 2015 yılları arasında Midyat Devlet Hastanesinde zorunlu devlet hizmetimi yaptım. 2022 yılına kadar FTR uzmanı olarak kamu hastanelerinde çalıştım. 2021 yılının sonunda sektör değiştirdim, üç yıl özel sektörde çalıştım. 2025 Nisan ayına kadar Samsun Büyük Anadolu Merkez Hastanesinde; donanımlı, teknolojik alt yapı içeren "Fizik Tedavi Ünitesi" ni kurdum, tecrübeli ekibim ile çalıştım. 2025 Mayıs ayı itibari ile kendi muayenehanemde hastalarıma hizmet vermekteyim.

Uzm. Dr. Canan Yıldırım

Cumhuriyet Mah. 66. sok. Fatma Hatun Evleri B Blok Apt. No: 2 Daire: 4, Atakum, Samsun

• G

Canan hocama tavsiye üzerine gittik. Canan hocam ve çalışma arkadaşları da çok ilgili. Hastalarıyla iletişimi çok kuvvetli, mükemmel bir hekim. Sağ kol dirsek ağrısıyla gittim, tenisçi dirseği teşhisi konuldu. %80 ağrılarım oluyordu, hareketlerim kısıtlıydı. Tedavi sürecine başladık, şu an ağrım yok denecek kadar az, hareketlerim normal şekilde yapabiliyorum. Hocamın uyguladığı tedavilerden çok memnunum, sağlığıma kavuştum. Çevremdeki insanlara da tavsiyede bulunuyorum. Canan hocam iyi ki varsınız...

•  •

Canan Hanım'la tanıdık vasıtasıyla tanıştık. İleri derecede boyun fıtığı rahatsızlığım vardı. Ameliyat olmam gerektiği söylendi ama Canan Hanım'ın tedavisi ile rutin hayatıma ağrısız devam ediyorum. Gönül rahatlığıyla Canan Hanım'ı tavsiye ederim.

•  •

Boyun fıtığından dolayı ameliyat denildi. Ameliyet istemediğim için Canan Hanım ile fizik tedavi sürecime başladım. süreç çok etkili geçti ağrılarım tamamen bitti, ameliyat ihtiyacım ortadan kalktı. ilgili bir doktor.

• Uzm. Dr. Canan Yıldırım Randevu  •

• T

Canan Hanım'a bel fıtığı rahatsızlığım için başvurdum. Ağrıdan yürüyemiyordum. Hocam sayesinde daha iyiyim. Hocam gayet çok iyi ve çok ilgili, tavsiye ederim.

•  •

Canan hocama tedavisini devam ettirdiği bir hasta aracılığıyla ulaştım, bel ağrısı şikayeti ile başvurdum. Süreçte benimle sadece bel ağrısı haricinde kanımdaki negatif değerlerle de ilgilendi, yani sadece başvurduğum şikayetimle değil her şeyle ilgilendi. Canan hocanın samimiyetiyle her şey daha kolay oldu, bu yüzden çok memnun kaldım. Çevremde bu yönden şikayeti olan herkesi gönül rahatlığıyla yönlendirebilirim, çünkü kısa sürede büyük bir sonuca ulaştım, ne desem azdır.

•  •

Dizimde 1,5 yıldır geçmeyen ağrı ve takılmalarım mevcuttu. Birçok MR görüntüsü, tedavi vs. yapılmıştı. Ardından Canan Hoca ile tanıştık ve tedaviye başladık. Nöralterapi, Sanakin, Manuel Terapi, Elektroterapi ve Fizyoterapist ile destekledik. Ciddi anlamda ağrılarımda ve takılmalarımda azalma oldu. Çevremde vücudunda ağrısı, tanısı olan herkese tavsiye ediyorum. Kendisiyle çalışmak çok keyifli.

• H

Son derece bilgili ve bunu hastası ve yakını ile paylaşan bir doktor, kendi ve tüm ekipi son derece güler yüzlü

• Uzm. Dr. Canan Yıldırım Randevu  •

• Z

Bel fıtığı için başvurdum. 10 seans gittim, iğne ve masaj tekniği uygulandı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Kısa bir ara verdim, tekrar başlayacağım. Canan Hanım için tüm görüşlerim pozitif ve olumlu, çok memnunum kendisinden.

•  •

Koksiks kemiği ağrısı ile gittim Dr Canan Hanıma moralim çok bozuk olmasına rağmen beni bilgilendirdi,ayrıntılı anlatarak beni rahatlattı yaptığı manuel,nöral terapi ve osülasyon yöntemi ile ağrılarımı çok azalttı…Sabırlı,canayakın,güven verici,hoşgörülü ve açıklayıcı konuşmaları çok iyi…Çok minnettarım..Emin ellerde olmak çok iç rahatlatıcı..

• Uzm. Dr. Canan Yıldırım Diğer  •

• G

Tendon kopma ameliyatı oldum, fizik tedavi için kendisine başvurdum. 16 seansıdır gidiyorum, tedavim çok güzel geçiyor, ben çok memnunum. Hil terapi, gerdirme, sıcak-soğuk uygulama tedavisi uyguluyor. Canan Hanım çok ilgili ve mükemmel bir doktor.