Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. son sınıfımda kahramanmaraş sütcü imam üniversitinde intörlüğümü tamamlayıp mezun oldum
Mecburi hizmetimi cengiz gökçek kadın dogum ve cocuk hastanesinde tamamladım yaklasık 5 yıl calıstıktan sonra devletten istifa edip istanbulda medikal estetik alanında calısmaya basladım istanbulda,
ardından ankaraya muayanemi actım medikal estetik alanında hizmet vermekteyim
- Ben
Kızılırmak Mah. 1450 Sk. No:5/C Mekik Plaza, Çankaya
Dr. Caner Emlik Muayenehanesi
Kızılırmak Mah. 1450 Sk. No:5/C Mekik Plaza, Çankaya 06001
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
g ...a
Başka klinikte yapılan orantısız ve kötü işlemlerin hepsini Caner hocam düzeltti yaptığı işlemlerden çok memnunum ekibi de çok profesyonel ve harika herşey çok güzeldi
• Dr. Caner Emlik Muayenehanesi • Diğer •
Herşey çok profosyenel ve mükemeldi Caner hocam ve ekibinin eline sağlık
• Dr. Caner Emlik Muayenehanesi • Randevu •
Kesinlikle medikal işlemler düşünen herkesin gönül rahatlığı ile gidebileceği yer Caner hocama ve personellerii çok profosyenel bir ekip full face işlemimden o kadar memnunum ki hem işlemi hemde işlem sonrasını çok konforlu bir şekilde geçirdim
• Dr. Caner Emlik Muayenehanesi • Randevu •
Caner Emlik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Emlik, Pratisyen. Size Caner Emlik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Caner Emlik adresi nerede?Caner Emlik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450 Sk. No:5/C Mekik Plaza Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Emlik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Emlik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Caner Emlik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Emlik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Emlik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Emlik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Caner Emlik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler