- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Obezite
- Şişmanlık (Obezite)
Akabe mahallesi Saçlıkasap caddesi Karatay Plaza D:157AA A2Blok Kapı no:311, Konya 42020
- Sigortası olan hastalar
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Diyetisyen Cansu Duran
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
fa...
Merhabalar!
İyiki cansu hanımın danışmanı oldum çok mutluyum bir ay oldu tanışalı 8 kg yağdan werdim.Cok ilgili alakalı empati yeteneği çok iyi çok anlayışlı.En önemlisi psikolojik destekte werdigi için kendinizi diyete gibi hissetmiyorsunuz.Hem diyet yapip hemde aç kalmiyorm mutluyum• Diyetisyen Cansu Duran • Diyetisyen Randevusu •
d....g
Kilo vermek için başvurdum. 1.5 aydır gidiyorum. Emziren anneyim, 5 kilo yağdan 3 kilo da tartıdan kaybettim. Kendisinden memnunum. Bana özel diyet programı hazırlıyor. Herkese tavsiye ederim.
e...
Cansu Hoca ile ailemin zoruyla tanıştım ama iyi ki tanışmışım. 4 ayda onun sayesinde 17 kilo verdim. Hem de her şeyin tadına bakıp yiyerek hem kilo verdiriyor, hem motive ediyor seanslarda, seans dışında aşırı ilgili. İyi ki tanımışım kendisini...
T
tu...a
Sağlıklı beslenme ve sağlıklı kilo verme sebebi ile 1 ay önce arkadaşımın tavsiyesi ile Cansu hanımla tanıştık. Ölçümler sonrası yaşam tarzıma göre doğru beslenme yöntemleri ve diyet listesi paylaştı. Seanslarımızdaki yönlendirmeleri ile pozitif yöndeki gidişat beni çok mutlu etti. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
• Diyetisyen Cansu Duran • Diyetisyen Randevusu •
di...k
Kilo verme konusunda uzman ve çok anlayışlı biri.İstediğim kiloya ulaştım.
• Diyetisyen Cansu Duran • Diyetisyen Randevusu •
gü...
21 seans fms cihazı ve 52 günlük bir diyet sürecinde cansu hanım sayesinde aç kalmadan 10 kilo verdim 8 kilosu yağdan gitti ve toplamda 40 cm inceldim.
• Diyetisyen Cansu Duran • Kilo Verme Diyetleri •
O
o....e
Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. 12 kilo verdim, 5-6 aydır gidiyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Cansu Hanım fikirlerimi dikkate alıyor, memnunum kendisinden.
m....a
Kilo vermek için gittim. Arkadaş tavsiyesiyle kendisini tercih ettim. 2 ay gittim, memnun kaldım. Kilo verdim fakat iş yoğunluğumdan dolayı devam edemedim ama tekrar başlayacağım. İlgili ve güler yüzlü bir uzman.
g....s
Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gittim. Tavsiye edildi. 3 haftada 6 kilo verdim. Çok ilgili bir uzman, kendisinden çok memnunum. İstediğim zaman arayıp mesaj atabiliyorum, hemen yardımcı oluyor. Sürecim güzel geçiyor, gitmeye devam edeceğim.
g....ö
Kilo vermek için gittim. Kendim araştırarak buldum. 3-4 aydır gidiyorum, 2 kilo verdim. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Cansu Hanım çok tatlı birisi, oldukça ilgili bir uzman. Seans dışında da yardımcı oluyor, kendisini seviyorum. Kendisini geliştiren, bilgili bir uzman.
Cansu Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Duran, Diyetisyen. Size Cansu Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Kişiye Özel Beslenme Programları, Diyetisyen Randevusu, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Alkali Diyet, Gebelik ve Beslenme, Kilo Problemi, Çocuk Beslenmesi, Kişiye Özel Diyetler.
Cansu Duran adresi nerede?Cansu Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe mahallesi Saçlıkasap caddesi Karatay Plaza D:157AA A2Blok Kapı no:311 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cansu Duran hangi dilleri konuşuyor?Cansu Duran ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Cansu Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Duran hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Duran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.