Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle 06370
ed...
Safrasinda çok düzeyde taş olan annemi o kadar tatlı dille ikna ettiki korkmamasi adına elinden geleni yaptı okadar yoğun olmasına rağmen tüm hastalarıyla bire bir empati kurarak çok güzel konuşuyor bilgilendiriyor. Allah onu sevdiklerine bağışlasın mukemell bir enerjisi var hastalarina çok hassas bir şekilde yaklaşıyor saglikcilara değer vermeyen bir ülkede inatla hastalarına süper bir enerji ile yaklaşması gerçekten inanılmaz ve çok kıymetli bir hekim annemin ameliyatı süper geçti sayesinde çok korkan annem ona o kadar güven verdiki gönül rahatlığıyla ameliyata girdi. Cem hoca ve odasındaki yardımcı olan abla harika insanlar çok hassas ve çok duyarlı insanlar keşke tüm hekimlerimiz böyle olsa bazen suratimiza bakmayan hekimler yüzünden tedavi sürecinden soğuyoruz Allah cem hocadan bin kere razı olsun ona güç kuvvet ve sağlık versin Çok kıymetli bir doktor asistani da onun gibi elinden gelenin fazlasını yapıyor svgler syglar Allah korusun sizi ve sevdklerinizi ömür boyu dua
• Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
O
o....b
İlk muayenede kasıkta olan şisliklerimin kasık fıtığı olduğu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Beni iki dakikada ameliyat olmama ikna etti. İki hafta sonrasına ameliyat tarihimi verdi lokal anestezi ile sohbet ederek başarılı bir ameliyat geçirdim. Ertesi gün ilaçlarımı yazarak taburcu etti. Ben sormadan sanki soracaklarimi biliyormuş gibi her detayı tek tek sıraladı eline emeğine sağlık hocam Allah ayağına taş değdirmesin maşallah
f.....
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastahanesi, Genel Cerrahi Bölümünden doktor Cem Gençay annemin safra kesesi ameliyatını yaptı. Hem kendisi, hem de servisinde çalışan tüm hemşire arkadaşları çok yoğun çalışıyor olmalarına rağmen bütün süreç boyunca bizlere çok yardımcı oldular, hep çok güler yüzlü ve anlayışlı davrandılar. Doktor Cem Gençay çok başarılı bir ameliyat yaptı. Genel cerrahi servisindeki çalışanlaı ve doktor Cem Gençay iyi ki varlar.
gi...m
Cem Bey babamın kasık fıtığı ameliyat ve takip sürecinde hem iletişimi hem verdiği güvenle bizi çok memnun etti. Donanımı ve iletişimiyle ülkemizde böyle hekimlerin olmasından ayrıca gurur duyduk.
dö...ç
27 09.2024 tarihinde Cem Gençay'a fıtık ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım 2 sene öncesi başka yerde açık safra kesesi ameliyatı olmuştum. Tekrar aynı yerden fıtık oluştu. İlk ameliyatım çok ağır geçmişti ve ameliyattan çok korkuyordum. Bir arkadaş tavsiyesi üzere Cem gencay'a gittim. Hiç korktuğum gibi olmadı ve ameliyat çok başarılı geçti. Çok güzel ilgilendi. Bir hafta hastanede kaldım . Benimle birebir ilgilendi pansumanı dahi yaptı. İşinde ehil pozitif çok ilgili ve bilgili bir doktor. Çok da cana yakın. Genel cerrahlık bir durumunuz olduğunda herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim Döne Kılıç
ib...o
Sirtimda Lipoma aldırdım ve cok guzel oldu. Ibrahim Jacksonville Florida
Ö
ö....a
Dr. Cem Gencay, babamı Şubat 2024 te iki taraftan kasık fıtık ameliyatı yaptı. Geçen sene ilk muayeneye gittiğimizde, babam Cem Hocanın yaklaşımını beğendiği için, bu doktora ameliyat olurum dedi. Cem Hoca her gittiğimizde çok ilgili, pozitif yaklaşımı ile harika bir doktor. Babamın ameliyatıda çok şükür başarılı geçti. Taburcu günü pansumanı kendi yaptı. Hastasıyla ilgillenen, onu rahatlatan , iyi bir doktor. İyi ki varsınız
• Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Hocama yorumlara göre kalkıp geldim harika bir doktor ilk günden son güne kadar ekstra enfeksiyon sorunum için tekrar geldim görüştüm anında ilgilendi hem ilgisi açıklamaları hem samimiyeti gerçekten şiddetle önerebileceğim bir doktor burdan da iletmek isterim.
• başka bir yer • Diğer •
2023 Mayıs ayında Yenimahalle E. A. Hastanesi'nde Cem Gençay'a safra kesesi ameliyatı oldum. Kendisi hastaları ile üst düzeyde ilgili bir hekim. Pansumanı bile kendisi yaptı. Son derece bilgilendirici yaklaştığı için kafamda soru işareti bırakmadı. Zaten sonuç da son derece başarılı oldu.
ok...z
ankarada ikamet etmekteyim.sol kasığımda iki tane büyük fıtık ve yırtık vardı.Cem GENÇAY hocama gittim muayene etti ve ameliyata karar verdi.01/03/2023 tarihinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim.Cem hoca alanında mükemmel bir cerrah ayriyetende hasta diyalogları mükemmel bir insan.ne mutlu bizlere böyle mükemmel işinin elhi cerrahlara (doktorlara) sahipiz.eline saglık cem hocam saglığıma yeniden kavuştum.Oktay YILMAZ
• başka bir yer • Diğer •
Cem Gençay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Gençay, Genel Cerrahi.
Cem Gençay adresi nerede?Cem Gençay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Gençay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Gençay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Gençay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Gençay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Gençay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Gençay hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Cem Gençay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar