Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
- Diğer (İade)
şa...
Değerli doktorumuz Sayın Engin Fidancı Bey, annemin bel fıtığı ve babamın boyun fıtığı ameliyatlarını gerçekleştirdi. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat ve tedavileri sürecinde göstermiş olduğu titizlik ve hastaları ile kurduğu iletişiminden çok memnun kaldık. İşini severek yapan ve alanında başarılı bir hekim. İyi ki kendisi ile denk geldik. Minnet ve şükranlarımızı sunarız.
er...
15 mart tarihinde apandisit patlaması sonucunda hasan hakan özden bey tarafından ameliyatım yapıldı. Ilgi alakası çok iyiydi ameliyat sonrası manevi psikolojik anlamda çok destek verdi.Devamlı ziyaret ederek durumumu kontrol etti.Çok memnun oldum
m....b
17.03.2026 tarihinde safra kesesi ameliyatımı yapan Sayın Hasan Hakan Özden, gerçekten işinde iyi ve ilgili , bilgili bir doktor. İlk muayeneden taburcu olana kadar ki süreçte doktorumun yaklaşımı çok iyiydi.
n ...s
Hocamizin ilgisi ve alakasi cok iyiydi safra kesesi alindi hocamizin ellerine sağlık biz cok memnun kaldik
i.....
Papiller ca metastazı nedenli tanı anından postop sürecime, rai sonrası kontrollerime kadar her an ilgi ve anlayışla açıklayan, her görüşmemizde yardımcı olan sayın hocam. Nüks nedenli kafam karışık ve kaygılı iken bilgilendirmeleri, konsey takibi ve görüntülemeler ve sonuçlara göre yerinde yönlendirmeler yapan Burçak hocam ve ekibi iyi ki varlar. Süreç ancak bu kadar iyi yönetilebilirdi. Süreci ikinci kez yaşayan biri olarak hızlı toparlanmamın bu doğru adımlarla olduğunu düşünüyorum. Hocamın hakkını ödeyemem.
me...
27 Şubat 2026 tarihinde Dr. Hasan Hakan Özden tarafından anal fissür ameliyatım gerçekleştirildi. Doktorun muayeneden başlayarak hastayla iletişimi mükemmeldi. Gerek ameliyat esnasında gerekse sonrasında tedavi sürecini takibi çok iyiydi. Doktor hem bir insan hem de bir hekim olarak harikaydı. Ameliyat olmak isteyenler başka doktor aramasınlar. Doktorumun daha nice hastalara şifa olmasını diliyorum.
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
a....b
Bir kaç gün önce divertikül rahatsızlığı sebebi ile tedavi oldum hakan hocam ilgisi nezaketi ve espirili yaklaşımı ile tedavi sürecimi çok rahat geçirmemi sağladı kesinlikle çok memnun kalacağınız empatisi yüksek bir doktor
me...i
27.02026 tarihinde eşim safra kesesi ameliyatı oldu. Bu süreçte doktorumuzun doğru bilgilendirmeleri ve kendine güveni stressiz bir süreç yaşamamızı sağladı. Gayet olumlu bir ameliyat süreci yaşadık.
al...
Anal fistül tanısıyla Op. Dr. Hasan Hakan Özden'e muayene oldum. Ameliyat süreci ve sonrasındaki tıbbi takip planlandığı şekilde gerçekleştirildi. İyileşme dönemi boyunca gerekli bilgilendirmeler eksiksiz yapıldı. Cerrahi müdahale ve kontrol aşamalarından beklediğim verimi aldım.
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim. Güzel günlere.
ka...
Annemi 17.02.2026 da karın yırtığından ameliyat etti. Annemin vücudu çok hassas normalde ameliyat sonrası ağrıları fazla olmadı ve ertesi gün rahatlık la kalkıp yürüdü. Cem hocam hem tatlı dilli hem de eli çok iyi işinin ehli bir hekim. Allah kendisinden razı olsun ve iki cihanda da sağlık huzur , güç, kuvvet versin
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Psikiyatrist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Radyolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Spor Hekimi, Romatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 494 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Serviks Biyopsisi, Iud(Intrauterin Araç Spiral), Kürtaj, Uterus Ablasyonu, Robot Destekli Cerrahi, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Servikal Konizasyon, Doğum Kontrol, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Hpv Testi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 209 hasta/danışan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle şeklindedir.