Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
- Diğer (İade)
e....d
16.09.26 Tarihinde Safra kesesi ameliyatım sorunsuz gerçekleşti.Sürecin başından beri değerli vaktini bana ve aileme ayırarak destek oldu ve ameliyat sonrasında da hiç sorun yaşamadım.Ellerinize ve emeğinize sağlık.
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Görüşleriniz için teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
e....
Safra kesesi ameliyatı sorunsuz gerçekleşti. Hakan Bey'i tercih ettiğimize memnunuz. Ellerine sağlık
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
se...ç
Yıldırım Beyazıt devlet hastanesinde gördüğüm en iyi ve en yardımsever insan
ay...r
Hasan Hakan hocamda safra kesesi ameliyatı oldum. Saygılı,dürüst ve cana yakın iyiki sizi tanımışım iyiki size gelmişim herseyde vardır bir hayır. Dualarımdasınız.
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Vaktinizi ayırarak değerli görüşlerinizi yazdığınız için teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
t....u
Kendisi ciddi ama işinin ehli.Ona gitmiş olmak hayatımı deri den değiştirdi.Seker ilaçlarımı azalttım.Kilo verdim.hepsi onun sayesinde.tansiyonum için dört ilaç kullanırken böbrek üstü bezindeki kitleden kaynaklandığını buldu ve şimdi tek bir idrar söktürür ilaçla tansiyonum hep normal.ondan randevu almak zor ve hep çok hastası oluyor ama beklemeye değer!
b....u
Obezite nedeniyle basvurmustum hocam bana ışık oldu!Bana kilo verdlirmekle kalmadı diyabet ilaçlarına ihtiyacım kalmadı! Bence kendisi bir şifacı
g....o
Annemde bel eğriliği ve skolyoz vardı daha önce ameliyat olmasına rağmen duzelmemis emeklemeye başlamıştı. İyi bir arastirmadan sonra doktora randevu aldık zorlanmadik görüşmede doktor bütün detayları ile olası sonuçlar hakkında konuştu ve şimdi annem çok iyi . Açık sözlü ve işinde çok iyi olan bir doktor
i.....
Doktor bey eşimin çift taraflı fıtık ameliyatını yaptı sorunsuz çok güzel bir şekilde atlattık kendisi çok nazik ve ilgili bir dr
e....a
Hakan hocam safra kesesi ameliyatını yaptı , kendisi çok bilgili ve ilgili
birisi , iyi ki varsınız
ab...
Hakan bey Karın fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi çok ilgili, açıllayıcı ve alakadar. İyiki varsınız hocam.
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Psikiyatrist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Radyolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Spor Hekimi, Romatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 494 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Serviks Biyopsisi, Iud(Intrauterin Araç Spiral), Kürtaj, Uterus Ablasyonu, Robot Destekli Cerrahi, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Servikal Konizasyon, Doğum Kontrol, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Hpv Testi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 234 hasta/danışan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle şeklindedir.