Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
- Diğer (İade)
şu...ı
Hocam ameliyatımı yaptı gerçekten işinde çok başarılı gözünüz kapalı güvenebilirsiniz ameliyatım cok konforlu rahat geçti sonrasında da çok ilgilendi burun etimi yaktı artık çok rahat nefes alıyorum sayesınde çok memnun kaldım
ö....b
(Sultan Baran) benim safra kesesi ameliyatımı yaptı Hayatınızda görüp görebileceğiniz en ilgili hoca o kadar anlayışlı hastayı hasta yakını dinleyen her soruya sabırla cevap veren ve en önemlisi hem ameliyattan önce hem ameliyattan sonra birebir ilgilenip süreci anlatan bir hoca daha ne diyeyim ki bütün doktorlarımızın Hakan hoca gibi olmasını dilerim iyiki varsınız Hakan hocam
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Olumlu düşünceleriniz ve vaktinizi ayırarak değerli görüşlerinizi yazdığınız çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
e....ö
Tiroid kanseri hastasıyım yıllarca farklı hastanelerde ve doktorlarda tedavi olmaya çalıştım. ama ne yazık ki herhangi bir netice alamadım. Taki burçak hanıma muayene olana kadar kendisinin bilgisi ve güler yüzlü ve samimi oluşu sayesinde şu anda eski sağlığıma kavuştum. iyi ki varsınız..
ec...l
2021 yılından beri tiroid kanseri tanısı ile takipli hastayım, Burçak hocam ile temmuz 2025’te yollarımız kesişti. Senelerdir ameliyattan arda kalan, tiroglobulin değerlerimin düşmemesine sebep olan ama nerede olduğunu bulamadığımız nodülü ilk muayenede nokta atışı buldu, biyopsisini yaptı ve metastazı kesinleştirdi. Sayesinde senelerdir benimle yaşayan kanserli lenf nodlarımdan ve tam anlamıyla artık tiroid kanseri tanısından kurtuldum. İlgisi, güler yüzü, cana yakınlığı hasta psikolojisi üzerinde olumlu etkileri tartışılamaz. Belirsizliğimi pozitif bir sonuçla taçlandırdı. Tiroid kanseri konusunda tek geçerim.
a....d
Prof. Dr. Şefika Burçak Polat Hanımla tanışmamız bizim için gerçekten çok büyük şanstı. Tiroid kanseri olan eşimin tedavisiyle bizzat ilgilenen, alanında çok bilgili ve donananımlı, hastalarıyla iletişimi çok iyi bir doktordur. Tedavi sürecinde ve sonraki kontrollerde detaylı bilgilendirip güler yüzünü hiç eksik etmedi.Sayesinde bütün kaygılarımızdan kurtulduk.
m....d
Burçak Hanım'ın takipli hastasıyım. 2020 yılında tiroid kanseri teşhisi konuldu. Hastalığımın başından beri gösterdiği ilgi, alaka ve özveri sayesinde tedavim en iyi şekilde ilerledi ve çok güzel sonuçlar aldık. Hala da kontrollerim için Burçak Hanıma randevu alıyorum.Alanında çok bilgili ve çok donanımlı bir doktor.Hastalarını bizzat kendisinin muayene etmesi, güler yüzlü, samimi ve hastalarına çok ilgili davranışı biz hastalar için çok önemli. Böyle bir doktora denk geldiğim için gerçekten çok şanslıyım.
y....k
Hocamız her gittiğimde beni Güler yüzle karşıladı.Onun bilgisine çok güvendiğim için her sağlık
probleminde ona koşuyorum..Özellikle tiroid kanseri olan hastaları titizlikle takip ediyor.Kendisi her hastayı kendi muayene..Benim tiroid nodülüm vardı ve kendisi biyopsi yaptı.kanser çıkacak diye çok endişeleniyorum.beni rahatlattı.
se...
Eşimin birinci kasık ameliyatından sonra ikinci kasık fıtıgı ameliyatını da sorunsuz hakan hocam sayesinde atlattık hocam iyiki varsınız
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Olumlu düşünceleriniz için çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
be...k
Kasık fıtığı şikayeti ile hocamıza Muayene oldum ameliyat olacağını söyledi başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ameliyat esnasında ve sonrasında verdiği bilgilendirme ile endişe ve kaygılarımızı giderdi başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi güzel tavsiyelerle bizi taburcu etti emeğine sağlık Hakan Hocam
Op. Dr. Hasan Hakan Özden
Olumlu düşünceleriniz için çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
şa...
Değerli doktorumuz Sayın Engin Fidancı Bey, annemin bel fıtığı ve babamın boyun fıtığı ameliyatlarını gerçekleştirdi. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat ve tedavileri sürecinde göstermiş olduğu titizlik ve hastaları ile kurduğu iletişiminden çok memnun kaldık. İşini severek yapan ve alanında başarılı bir hekim. İyi ki kendisi ile denk geldik. Minnet ve şükranlarımızı sunarız.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Psikiyatrist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Radyolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Spor Hekimi, Romatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 494 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Serviks Biyopsisi, Iud(Intrauterin Araç Spiral), Kürtaj, Uterus Ablasyonu, Robot Destekli Cerrahi, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Servikal Konizasyon, Doğum Kontrol, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Hpv Testi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 218 hasta/danışan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle şeklindedir.