Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 4 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 3 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 4 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi Ankara ilinde Yenibatı mahallesi 2026 Cad.batıkent Yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3122553732 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle 06370
  • Diğer (İade)

Ş

Hocam ameliyatımı yaptı gerçekten işinde çok başarılı gözünüz kapalı güvenebilirsiniz ameliyatım cok konforlu rahat geçti sonrasında da çok ilgilendi burun etimi yaktı artık çok rahat nefes alıyorum sayesınde çok memnun kaldım

• Uzm. Dr. Muhsin Noyan Keskin Diğer  •

Ö

(Sultan Baran) benim safra kesesi ameliyatımı yaptı Hayatınızda görüp görebileceğiniz en ilgili hoca o kadar anlayışlı hastayı hasta yakını dinleyen her soruya sabırla cevap veren ve en önemlisi hem ameliyattan önce hem ameliyattan sonra birebir ilgilenip süreci anlatan bir hoca daha ne diyeyim ki bütün doktorlarımızın Hakan hoca gibi olmasını dilerim iyiki varsınız Hakan hocam

Op. Dr. Hasan Hakan Özden

Olumlu düşünceleriniz ve vaktinizi ayırarak değerli görüşlerinizi yazdığınız çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.

Tiroid kanseri hastasıyım yıllarca farklı hastanelerde ve doktorlarda tedavi olmaya çalıştım. ama ne yazık ki herhangi bir netice alamadım. Taki burçak hanıma muayene olana kadar kendisinin bilgisi ve güler yüzlü ve samimi oluşu sayesinde şu anda eski sağlığıma kavuştum. iyi ki varsınız..

• Prof. Dr. Şefika Burçak Polat Diğer  •

2021 yılından beri tiroid kanseri tanısı ile takipli hastayım, Burçak hocam ile temmuz 2025’te yollarımız kesişti. Senelerdir ameliyattan arda kalan, tiroglobulin değerlerimin düşmemesine sebep olan ama nerede olduğunu bulamadığımız nodülü ilk muayenede nokta atışı buldu, biyopsisini yaptı ve metastazı kesinleştirdi. Sayesinde senelerdir benimle yaşayan kanserli lenf nodlarımdan ve tam anlamıyla artık tiroid kanseri tanısından kurtuldum. İlgisi, güler yüzü, cana yakınlığı hasta psikolojisi üzerinde olumlu etkileri tartışılamaz. Belirsizliğimi pozitif bir sonuçla taçlandırdı. Tiroid kanseri konusunda tek geçerim.

• Prof. Dr. Şefika Burçak Polat Diğer  •

Prof. Dr. Şefika Burçak Polat Hanımla tanışmamız bizim için gerçekten çok büyük şanstı. Tiroid kanseri olan eşimin tedavisiyle bizzat ilgilenen, alanında çok bilgili ve donananımlı, hastalarıyla iletişimi çok iyi bir doktordur. Tedavi sürecinde ve sonraki kontrollerde detaylı bilgilendirip güler yüzünü hiç eksik etmedi.Sayesinde bütün kaygılarımızdan kurtulduk.

• Prof. Dr. Şefika Burçak Polat Diğer  •

Burçak Hanım'ın takipli hastasıyım. 2020 yılında tiroid kanseri teşhisi konuldu. Hastalığımın başından beri gösterdiği ilgi, alaka ve özveri sayesinde tedavim en iyi şekilde ilerledi ve çok güzel sonuçlar aldık. Hala da kontrollerim için Burçak Hanıma randevu alıyorum.Alanında çok bilgili ve çok donanımlı bir doktor.Hastalarını bizzat kendisinin muayene etmesi, güler yüzlü, samimi ve hastalarına çok ilgili davranışı biz hastalar için çok önemli. Böyle bir doktora denk geldiğim için gerçekten çok şanslıyım.

Y

Hocamız her gittiğimde beni Güler yüzle karşıladı.Onun bilgisine çok güvendiğim için her sağlık
    probleminde ona koşuyorum..Özellikle tiroid kanseri olan hastaları titizlikle takip ediyor.Kendisi her hastayı kendi muayene..Benim tiroid nodülüm vardı ve kendisi biyopsi yaptı.kanser çıkacak diye çok endişeleniyorum.beni rahatlattı.

• Prof. Dr. Şefika Burçak Polat Diğer  •

Eşimin birinci kasık ameliyatından sonra ikinci kasık fıtıgı ameliyatını da sorunsuz hakan hocam sayesinde atlattık hocam iyiki varsınız

Op. Dr. Hasan Hakan Özden

Olumlu düşünceleriniz için çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.

Kasık fıtığı şikayeti ile hocamıza Muayene oldum ameliyat olacağını söyledi başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ameliyat esnasında ve sonrasında verdiği bilgilendirme ile endişe ve kaygılarımızı giderdi başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi güzel tavsiyelerle bizi taburcu etti emeğine sağlık Hakan Hocam

Op. Dr. Hasan Hakan Özden

Olumlu düşünceleriniz için çok teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.

Ş

Değerli doktorumuz Sayın Engin Fidancı Bey, annemin bel fıtığı ve babamın boyun fıtığı ameliyatlarını gerçekleştirdi. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat ve tedavileri sürecinde göstermiş olduğu titizlik ve hastaları ile kurduğu iletişiminden çok memnun kaldık. İşini severek yapan ve alanında başarılı bir hekim. İyi ki kendisi ile denk geldik. Minnet ve şükranlarımızı sunarız.

• Op. Dr. Engin Fidancı Diğer  •