- Diş eti çekilmeleri ,
İpekyolu, Van 65100
- Sigortası olan hastalar
Periodontoloji Randevusu
Cem Taşkın
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Cem Taşkın
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
me...l
Çok zorlu bir süreçten geçtim. Daha önce yapılmış hatalı bir implant uygulaması sonrası diş etim ciddi şekilde çekilmişti ve bu durum hem sağlık hem de estetik açıdan beni fazlasıyla yıpratmıştı. Uzun süre ne yapacağımı bilemedim. Ta ki Cem Taşkın hocamla yollarımız kesişene kadar.
Iğdır’dan kalkıp Van’a onun için gittim. İlk görüşmeden itibaren bana güven verdi. Hem bilgi birikimiyle hem de sakin ve açıklayıcı tavrıyla içimi rahatlattı. Sadece tedavimi yapmakla kalmadı, sürecin her aşamasını büyük bir titizlikle takip etti. Her soruma sabırla yanıt verdi ve hep destek oldu.
Bugün aynaya baktığımda hem sağlıklı hem de estetik olarak çok memnun kaldığım diş etlerim varsa, bu onun sayesinde. Gerçekten işinin ehli, hastasına değer veren, süreci baştan sona sahiplenen nadir hekimlerden biri.
İyi ki varsınız Cem hocam..
• Cem Taşkın • Diş Eti Estetiği •
as...u
Iğdır dan tedavi için Van a gittim. Van'da geçirdiğim diş eti tedavisi sürecinde, Diş Eti Uzmanı Dr. Cem Taşkın ile tanışma fırsatı bulduğum için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Kendisi alanında son derece yetkin bir hekim. Tedavi sürecimle ilgili her aşamada beni sabırla ve ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Bu sayede, tedaviye dair hiçbir endişe duymadım. Son derece nazik, anlayışlı ve şefkatli bir yaklaşım sergileyerek, bu korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Tedavi sonrasında da hiçbir ağrı veya rahatsızlık hissetmedim. "Eli hafif" tabiri kendisi için kesinlikle yerinde bir tanımlama. Hasta odaklı yaklaşımı, kendimi güvende ve özel hissetmemi sağladı.
Kısacası, Dr. Cem Taşkın, sadece mükemmel bir diş eti uzmanı değil, aynı zamanda harika bir insan. Van'da diş eti tedavisi arayan herkese, Dr. Cem Taşkın'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Cem Taşkın • Periodontoloji Randevusu •
me...e
Diş eti ile alakalı sorunlar yaşıyordum ve derin temizlik işlemi yapıldı . İşlem sırasında yaklaşımı oldukça nazikti , özenli idi. Anlayabileceğim şekilde süreci ve yapmam gerekenleri anlattı. Diğer yorumlarda Van için bir şans olduğundan bahsedilmiş ben de bu yorumlara katılıyorum..
• Cem Taşkın • Periodontoloji •
ha...a
Diş eti çekilmesi için gittiğim , görüp görebileceğim en iyi doktor . Tedavi öncesi ve esnasında anlayışla her ayrıntıyı anlatıp cerrahi işlemde rahat hissetmemi ve sıkıntısız bir işlem geçirmemi sağladığı için kendisine minnettarım . Ameliyatımın 3. Gününde yazıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım umarım sonucuda böyle güzel olur . İyiki Cem hocaya denk gelmişim büyük bir şans
• Cem Taşkın • Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri •
m....r
Cem hocaya ilerlemiş diş eti hastalığın için başvurdum. İşini büyük bir aşkla yapan yapılacak işlem ve sonraki süreçleri ayrıntılı olarak anlatan bunu yaparken bilgi birikimini stajyer hekimlerle paylaşan değerli hocadır kendisi . İnşallah Van için çok büyük bir şans olan hocamızın kıymeti bilinir.
• Cem Taşkın • Periodontoloji Cerrahi •
di...
Dişetlerimde spontan kanamalar ve kızarıklar vardı. Cem hocamla seanslı tedavi sonrasında sağlıklı dişetlerine sahip olabildim. Kendisine tedavi olduğumun üzerinden 6 ay geçti ve ağız hijyeni konusunda yaptığı bilgilendirmelere uyduğum için bu süreçte tekrardan bir problem yaşamadım. Kendisi Van için bir şans teşekkürlerimi iletiyorum .
• Cem Taşkın • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
R
r.....
Cem hocaya diş eti hastalığı şikayetiyle gitmiştim benim için çok gergin bir dönemdi ama yapacağı her işlemi ve hastalığımın seyrini hem operasyon öncesi hem de operasyon sonrası çok net ve açıklayıcı bir şekilde, telkin ederek anlattı ve tedavi seçeneklerim hakkında fikir sahibi olmamı sağladı. Operasyon sonrası dönemde on gün boyunca katı, sıcak ve soğuk besin tüketmedim bunun dışında herhangi bi kısıtlayıcım yoktu. on gün sonunda dikişlerimi aldık ve şu an diş etlerim gayet sağlıklı ve operasyon öncesindeki şikayetlerim neredeyse hiç kalmadı.
• Cem Taşkın • Periodontoloji Randevusu •
U
u....̇
Uzun zamandır diş etlerimde çekilme,şişlik, kemik erimesi ve sallantılar vardı. Diş sağlığımın kötüye gitmesi ile cem hocaya yönlendirildim. Tatvandan Van’a kendisi için gidiyordum. Beraber tedavi sürecimizi planladık. Operasyondan önce ameliyatın daha rahat geçmesi için 2 defa diş taşı temizliği yapıldı. 2 ayrı operasyon gerçekleştirildi, lokal anestezi ile dört’er saat sürdü Ağız içi komple perio yapıldı. Diş etleri tek tek açılıp temizlendikten sonra kemik grefti ve membran uygulandı dikiş atılıp kapatıldı. Tabi operasyondan sonra hocamız sağolsun yalnız bırakmadı 1 hafta boyunca sıvı beslenmem gerektğini tavsiye etti. Şuan gayet iyiyim. Cem hocanın İşinde başarılı olmasında ki tek gerçek işini seviyor olması. Hocaya emeklerinden ötürü teşekkür ederim.
• Cem Taşkın • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
Hasta
Herkese selamlar
diş etimde çok bariz bir şişme oluştu ve bu sebeple hasbelkader cem hocamla tanışmış oldum.belkide en şanslı olduğum anlardan biri olabilirdi.tabiki başlarda bunun farkında değildim.hocamız ince eliyip sık dokuyan işinin gerçekten hakkını veren ve samimi anlamda söylüyorum şu yaptığı işe aşık olan birisi.bu çok çok önemli arkadaşlar.yaptığı işi sevmek.çok seri bir şekilde hastalığımın tanısını koydu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi.tıp terimlerini bilmiyorum diş eti ameliyatı oldum.hocamız bir sanat icra eder gibi ameliyatımı ağrısız sızısız gayet güler yüz ile gerçekleştirdi ve diş fırçalama konusunda beni çok iyi bilgilendirdi.ameliyat sonrasında sık sık iletişime geçti benimle.Artık diş etim ve dişlerim çok sağlıklı.6 ay gibi kısa bir sürede tamamen sağlığıma kavuştum.eğer diş etleriniz sürekli kanıyor sizi rahatsız ediyor ve yoğun bir plak oluşumu var ise hocamızı bütün samimiyetimle tavsiye ediyorum• Cem Taşkın • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
Hasta
2 yil diş tedavisi gördüm dişlerim zaman geçtikçe daha kötüye gitmeye başladı dişlerimde sallantilar kemik erimesi ve diş eti cekilmesi vardi. Bunlarin hic birinin tedavisi olmadi sonra Cem hocaya yonlendirildim kendisi cok ilgilendi ve ne yapilmasi gerektigini bana anlatti bir yila yakin onun yaninda tedavim sürdü iki ameliyat gerceklestirdi ikisi de hem cok iyi olmami sagladi hemde tedavim iyi sonuc buldu dislerimde kemik kaybi olduğu icin kemik tozu yerlestirdi şu an kendisinin sayesinde iyiyim ve bir sağlıkçı olarak örnek aldığım insanlarin başında geliyor bende umarim kendisi gibi cok iyi yerlerde olur iyi şeyler basaririm ki Cem hoca daha da iyi yerlerde olacak kesinlikle tavsiyemdir dislerinizi hic dusunmeden emanet edebilirsiniz çünkü asla yanlış uygulamalar ve tedavisi olmaz
• Cem Taşkın • Periodontoloji Randevusu •
Cem Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Taşkın, Periodontoloji. Size Cem Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Eti Estetiği, İmplant, Diş Beyazlatma, Dental Anestezi, Cep Derinliği Azaltma, Gülüş Tasarımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Cem Taşkın adresi nerede?Cem Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Taşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Taşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cem Taşkın hangi dilleri konuşuyor?Cem Taşkın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cem Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Cem Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cem Taşkın hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Taşkın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.