Merhaba ben Op. Dr Cemal Aydın; Ortopedi Ve Travmatoloji alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı kendi muayenehanemde görmekteyim.
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Cennetayağı mah.İstayon cad.Koza Cennet Evleri Sitesi A blok No:39/1 İç kapı no:4, Edremit
Cemal Aydın Muayenehanesi
- Sigortası olan hastalar
Galeri
Ö
ö....e
Yaklaşık 2 yıl önce 85 yaşındaki annem kalça kırığı nedeniyle kalça protezi ameliyatı oldu. Ameliyata girerken açıkçası “Annemi ameliyattan çıkarabilecek miyiz?” diye çok endişeliydik. Ama Cemal Bey’ sayesinde annem ertesi gün yürüteçle yürümeye başladı. Şu an desteksiz yürüyebiliyor, kendi işini görüyor ve gayet iyi durumda. Emekleri, ilgisi ve güven veren yaklaşımından dolayı doktorumuzdan Allah razı olsun
hu...n
3 yıl önce annemi kalça kireçlenmesi nedeniyle ameliyat etmişti doktor Cemal bey.Annem artık ağrılardan ne yatabiliyor ne de yürüyebiliyordu.Ameliyatdan hemen sonra yürüttü doktor bey.Hatta ameliyatın ertesi günü merdiven inip çıktı bile kendi kendine(bu duruma çok şaşırmıştık.3 yıldır çok rahat annem.Yaşam kalitesi çok arttı…
• Cemal Aydın Muayenehanesi • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
Geçen yaz Temmuz ayında İzmir'den hocamızın methini duyarak Balıkesir'de annemin yıllardır geçmek bilmiyen diz ağrısı şikayetiyle hocamıza muayene olduk ve her iki dizinden aynı anda protez ameliyatı oldu. Gerek Ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrasında her zaman bize destek olup gerekli yönlendirmeleri doktorumuz yaptı. Ve şu anda annem iki bacağından ameliyat olmasına rağmen çok kısa sürede toparladı.
f....z
Yaklaşık 2 yıl önce babamı ameliyat ettirdik her iki dizinden.çok memnun kaldık.Daha önce birçok doktor babamıza ameliyat önermesine rağmen olmadı.Sonra araştırmalarımız sonucu Cemal beye ulaştık.Bize yaklaşımı,verdiği güven,ilgisi babamı ikna etti.Babamızın ağrıları geçti.yürümesi inanılmaz rahatladı.Keşke daha önceden ameliyat olsaymışız doktor Cemal bey e…
mu...n
Yaklaşık 1 yıl önce gittim doktor beye. Halı sahada futbol oynarken dizimi burkmuştum. Cemal beyden önce gittiğim bir doktor, MR incelemelerime bakıp menisküsümde ve çapraz bağımda yırtık olduğunu ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sonra bir arkadaşım vasıtası ile doktor Cemal beyle iletişime geçtim. Cemal bey beni muayene etti ve MR görüntülerimi inceledikten sonra, menisküsümde yırtık olmadığını ve çapraz bağımdada kısmi yırtık olduğunu, ameliyata gerek kalmadan Prp ve fizik tedavi ile iyileşeceğimi söyledi. Bana 1 er hafta arayla toplam 3 kere Prp tedavisi uyguladı. 2 hafta da fizik tedavi proğramından sonra yaklaşık 1-1,5 ayda tüm ağrılarım şikayetlerim geçti. Şu anda eskisi gibi çok sevdiğim futbolu oynamaya başladım. Böyle doktorları her yerde görürüz inşallah.
e....b
3 yıl önce dizlerinde ileri derecede kireçlenmesi olan annemi ameliyat ettirdik her 2 dizinden dr.cemal beye.Annem yerinden bile kalkamıyordu yürüyemiyordu.Ameliyat dan sonra adeta yeniden doğdu….
fa...c
Merhabalar ben yaklaşık 2 yıl önce gittim doktor beye burhaniye devlet hastanesinde çalışırken.Donuk omuz diye bir rahatsızlığım vardı.omuz hareketlerim çok ağrılı ve ciddi hareket kısıtlılığım vardı.Doktor bey bana kanımı alıp işlemden geçirdikten sonra(sanakin uygulaması denen bir işlemmiş) omuz eklemime tek doz uyguladı.ogünden sonra şikayetlerim geçti omuz hareketlerim çok rahatladı. Elinize sağlık.
K
ke...m
Yaklaşık 2 yıl önce kalça kireçlenmesi nedeniyle annemi götürmüştüm doktor Cemal bey'e. Annem çok ciddi kalça ağrısı çekiyordu ve yürümek hareket etmek onun için çok ızdırap verici bir durum olmuştu. Daha önce götürdüm ortopedi doktorları anneme ameliyatsız çözüm olmayacağını söyledi ama annem ameliyat olmayı kesinlikle istemiyordu. Doktor Cemal beyde annemin filim ve MR larını inceledi.İlk başta oda ameliyat önerdi ama annem ameliyat istemediği için kalça eklemine mantar kültüründen üretilen özel bir iğne uyguladı. Annemin şaşırtıcı bir şekilde 1 ay sonra ağrıları inanılmaz derecede azaldı.Hareket ve yürümesi çok kolaylaştı.2 yıldırda çok memnun
al...ü
Yaklaşık bir yol önce 78 yaşındaki annem bileğini kırdı Cemal By gitmeden önce 2 ortopedi doktoruna gittik ikiside ameliyat dedi. Sonra bir tanıdığım vasıtasıyla Dr cemal By ulaştım.cemal By şuan ameliyata gerek olmadığını söyledi.Annemin bileğini oturtuktan sonra alçı yaptı.Alçı içinde 4 hafta boyunca takip etti.sonra alçıyı çıkardı ve anneme 2 hafta boyunca fizik tedavi yaptırdı. Annem sorunsuz bir şekilde iyileşti.Ameliyatada kalmadı.
me...
Cemal beyle 2025 yılında İngiltere’den oturan komşumun burhaniye devlet hastanesinde iki dizinden çok başarılı bir ameliyat geçirmesi nedeniyle tanışdım.Ayrıca bende araştırdım ve bu bölgede en iyi doktor olduğunu ve birçok kişiyi tedavi ettiğini öğrendim.Bende iki dizimden tam protez ameliyatı geçirdim .Çok başarılı ameliyatlar oldu.
• Cemal Aydın Muayenehanesi • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
Cemal Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Aydın, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Cemal Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Cemal Aydın adresi nerede?Cemal Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennetayağı mah.İstayon cad.Koza Cennet Evleri Sitesi A blok No:39/1 İç kapı no:4 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemal Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemal Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cemal Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cemal Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Cemal Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cemal Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Cemal Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Edremit bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Edremit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Edremit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Edremit bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Edremit bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları