Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103, Kepez 07320
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
m....
11 Ocak 2025 tarihinde ameliyat oldum ayağımdan çok başarılı geçti gayet iyi bir iş çıkardı çok memnun kaldım harika bir doktor
• Kepez Devlet Hastanesi • Diğer •
bü...
10 yıl falan önce ayak bileğinde tümör şikayetiyle annemi götürmüştük. Sayısız ameliyat oldu doktor beyden. Ama sonuç alamadık ve kendisine bir daha ulaşamadık.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
O KADAR ÇOK DOKTOR GEZDİM AMA BÖYLE BİLGİLİ,PRATİK VE BECERİLİ BİR DOKTORLA KARŞILAŞMAMIŞTIM.TEŞEKKÜRLER CEMAL HOCAM
de...r
harika bir dr çok başarılı
Cemal Doğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Doğrul, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Cemal Doğrul adresi nerede?Cemal Doğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Doğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Doğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemal Doğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Doğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemal Doğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemal Doğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Cemal Doğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları