Op. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Kepez 1 adres
Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103, Kepez 07320
sı...u
23 Ocak 2026 tarihinde Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde Ortopedi Uzmanı Cemal Doğrul tarafından Aşil tendonu uzatım ameliyatı ve halluks valus ameliyatı oldum ameliyat öncesinde süreç hakkında ayrıntılı şekilde bilgilendirildim ve tüm sorularım açıklıkla yanıtlandı operasyon süreci planlı ve titiz şekilde yürütüldü ameliyat sonrasında da düzenli kontrollerle takip edildim süreç boyunca iletişimi açık sakin ve hastayı rahatlatan bir yaklaşım sergilendi tedavi süreci beklediğim şekilde ilerledi ve iyileşme dönemimde gerekli yönlendirmeler net olarak yapıldı Genel olarak süreci düzenle açıklayıcı ve Güven verici buldum Cemal Hocama ederim kendisi çok iyi bir doktor
• Kepez Devlet Hastanesi • Diğer •
m....
11 Ocak 2025 tarihinde ameliyat oldum ayağımdan çok başarılı geçti gayet iyi bir iş çıkardı çok memnun kaldım harika bir doktor
• Kepez Devlet Hastanesi • Diğer •
bü...
10 yıl falan önce ayak bileğinde tümör şikayetiyle annemi götürmüştük. Sayısız ameliyat oldu doktor beyden. Ama sonuç alamadık ve kendisine bir daha ulaşamadık.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
O KADAR ÇOK DOKTOR GEZDİM AMA BÖYLE BİLGİLİ,PRATİK VE BECERİLİ BİR DOKTORLA KARŞILAŞMAMIŞTIM.TEŞEKKÜRLER CEMAL HOCAM
de...r
harika bir dr çok başarılı
Cemal Doğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Doğrul, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Cemal Doğrul adresi nerede?Cemal Doğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Doğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Doğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemal Doğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Doğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemal Doğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemal Doğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Cemal Doğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kepez bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Kepez bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları