Kepez Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Kepez Devlet Hastanesi
- SGK
a,...k
Çok güzel ilgileniyor Çok iyi doktor herkez tavsiye ederim
y....a
Salih hocamla ile oğlumun sünneti için tanıştık çok rahat çok profesyonel
f....b
doktor beyfendiden memnun kaldım 2 yaşındaki oğlumu sünnet ettirdim işinde mesleğinde çok başarılı doktor bey herkese tavsiye ediyorum
pe...n
7 aylık oğlumuzun sünnetini yaptı Salih hocam,çok memnun kaldık,çabuk iyileşti,güler yüzlü,işini layıkıyla yapan bir hekim
fu...l
Burnum travma sonucu kırılmıştı ve kemiğim kaymıştı. Görüştüğüm dört doktordan üçü, öncelikle 6 ay beklemem gerektiğini ve ancak sonrasında ameliyat olabileceğimi söyledi. Şükrü Bey ise muayene sonrası güven verici bir şekilde yaklaşarak yardımcı olabileceğini belirtti.
Bugün müdahalesini gerçekleştirdi ve kayan kemiğimi büyük bir özenle yerine oturttu. Şu an burnumun görünümünden ve nefes alışımın durumundan çok memnunum. Süreç boyunca hem ilgisi hem de açıklayıcı yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim.İşini titizlikle yapan, hastasına değer veren ve gerçekten yardımcı olmaya çalışan bir hekim. Emekleri ve ilgisi için Şükrü Bey’den Allah razı olsun. Benim gibi benzer bir durum yaşayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
m....ö
Bugün oğlumuz Salih Bey'de sünnet oldu alanında uzman,eli çok hafif ve güler yüzlü iyi ki Salih Bey
se...ç
Salih Bey’le bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine tanıştık. 5 aylık oğlumun sünnetini yaptı, hem işlem çok kısa sürdü hem de oğlum hiç hissetmedi en önemlisi buydu herşey harikaydı
c....t
Merhabalar kızımda dil ve konuşma güçlüğü kaygı bozukluğu ve içe kapanıklık Çekingenlik eşlik ediyordu Recep Bostan hocamız dinledi anladı ilgilendi tedavi mizi uyguladı şu an kızım sosyal yasantıda baya aktiflesti çekingenliği mız utangaclagımız gitti bununla beraber dil anlamında baya açıldı ilginiz için minnettarım
çi...u
Öneri üzerine gittiğim bir doktor, oğlumun sünnetini yaptı. Çok güler yüzlü çok hızlı bir doktordu, aklınıza takılan şeyleri size detaylı şekilde anlatan mükemmel bir hekim. Devletimizin böyle kaliteli, işimi layıkıyla yapan Türk hekimlere ihtiyacı var. Başarılarının devamını diliyorum
d.....
Oğlum trafik kazası geçirdi 2 diz kapağı 1 ayak bileği kırıldı amaliyatı Kürşat hoca yaptı 40 günde ayağa kalktı çok şükür Kürşat bey ilgi alaka sorulara yüksünmeden cevap veriyor güler yüzlü gerçekten çok iyi
Kepez Devlet Hastanesi, Kepez şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kepez Devlet Hastanesi, Kepez şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Göğüs Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Kepez Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kepez Devlet Hastanesi, toplam 44 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı.
Kepez Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kepez Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kepez Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kepez Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kepez Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kepez Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kepez Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kepez Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 169 hasta/danışan, Kepez Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez Devlet Hastanesi nerede?Kepez Devlet Hastanesi adresi Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez şeklindedir.
- Antalya bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- Muratpaşa bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri