Diğer kurumları göster

Kepez Devlet Hastanesi
Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103, Kepez 07320
  • SGK

a,...k

Çok güzel ilgileniyor Çok iyi doktor herkez tavsiye ederim

• Op. Dr. Kemal Turgut Diğer  •

Y

y....a

Salih hocamla ile oğlumun sünneti için tanıştık çok rahat çok profesyonel

f....b

doktor beyfendiden memnun kaldım 2 yaşındaki oğlumu sünnet ettirdim işinde mesleğinde çok başarılı doktor bey herkese tavsiye ediyorum

P

pe...n

7 aylık oğlumuzun sünnetini yaptı Salih hocam,çok memnun kaldık,çabuk iyileşti,güler yüzlü,işini layıkıyla yapan bir hekim

fu...l

Burnum travma sonucu kırılmıştı ve kemiğim kaymıştı. Görüştüğüm dört doktordan üçü, öncelikle 6 ay beklemem gerektiğini ve ancak sonrasında ameliyat olabileceğimi söyledi. Şükrü Bey ise muayene sonrası güven verici bir şekilde yaklaşarak yardımcı olabileceğini belirtti.
    Bugün müdahalesini gerçekleştirdi ve kayan kemiğimi büyük bir özenle yerine oturttu. Şu an burnumun görünümünden ve nefes alışımın durumundan çok memnunum. Süreç boyunca hem ilgisi hem de açıklayıcı yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim.İşini titizlikle yapan, hastasına değer veren ve gerçekten yardımcı olmaya çalışan bir hekim. Emekleri ve ilgisi için Şükrü Bey’den Allah razı olsun. Benim gibi benzer bir durum yaşayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Op. Dr. Şükrü Karcı Diğer  •

m....ö

Bugün oğlumuz Salih Bey'de sünnet oldu alanında uzman,eli çok hafif ve güler yüzlü iyi ki Salih Bey

se...ç

Salih Bey’le bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine tanıştık. 5 aylık oğlumun sünnetini yaptı, hem işlem çok kısa sürdü hem de oğlum hiç hissetmedi en önemlisi buydu herşey harikaydı

C

c....t

Merhabalar kızımda dil ve konuşma güçlüğü kaygı bozukluğu ve içe kapanıklık Çekingenlik eşlik ediyordu Recep Bostan hocamız dinledi anladı ilgilendi tedavi mizi uyguladı şu an kızım sosyal yasantıda baya aktiflesti çekingenliği mız utangaclagımız gitti bununla beraber dil anlamında baya açıldı ilginiz için minnettarım

• Uzm. Dr. Recep Bostan Diğer  •

Ç

çi...u

Öneri üzerine gittiğim bir doktor, oğlumun sünnetini yaptı. Çok güler yüzlü çok hızlı bir doktordu, aklınıza takılan şeyleri size detaylı şekilde anlatan mükemmel bir hekim. Devletimizin böyle kaliteli, işimi layıkıyla yapan Türk hekimlere ihtiyacı var. Başarılarının devamını diliyorum

d.....

Oğlum trafik kazası geçirdi 2 diz kapağı 1 ayak bileği kırıldı amaliyatı Kürşat hoca yaptı 40 günde ayağa kalktı çok şükür Kürşat bey ilgi alaka sorulara yüksünmeden cevap veriyor güler yüzlü gerçekten çok iyi

• Op. Dr. Kürşad Yeniel Diğer  •