Kepez Devlet Hastanesi
Kepez Devlet Hastanesi
Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103, Kepez 07320Sigortalar
- SGK
si...n
Yaşadığım sorunu sebepleri, sonuçları ve tedavisi olmak üzere çok açık ve net şekilde konuştuk. Sorularıma sabırla cevap verdi. Bütün randevu boyunca yüzüme bakarak, beden dili bana dönük şekilde bir iletişim kurdu. Böyle iletişimi kuvvetli ve hastasını ciddiye alan doktorlar görmek güzel.
t....k
11 aylık bebegimin sünneti icin gittik 15 dakika da işimiz bitti pratikligi ve deneyimi gayet güzeldi. hicbir sıkıntısı olmadı bebegimin
a....
Hocamız, Çocuğunuzun sünnet işlemini çok pratik şekilde halletti. Gerek kendisi gerekse ekip arkadaşı son derece profesyonel yaklaştı.
bü....
2 aylık oğlumuzu sünnet ettirdik. ilgisi alakası çok güzeldi. 15 dakikada bitti işimiz.
m ...s
dr pslkiyatrist Nazmi Çağlar Beye borderline teşhisim için gittim.beni tek tek dinledi ve verdiği ilaç sonraşı korkularım gitti hareketlendim şikayetlerim geçti üstelik daha bugun aldım ilacı ve bugun gittim doktora açıkçası o kadar psikiyatriste gidio çözüm bulamayıp kendisinden bulamak beni şaşırttı güvenemiyordum kesin ilaç yanlış verilir yine derken gerçekten doktorumu buldum
s....p
Safra kesesi ameliyatı yaptırdık. Kadir hocamız çok güzel yüzlü ilgili bir doktor yorumlara bakarak gitmiştik. Gönül rahatlıyla baktırabilirsiniz.
bü...
15 gün önce referans üzerine 9 aylık bebeğimi sünnet ettirdim. Sünnet sırasında bebeğim hiç ağlamadı sonrasına çok kolay ve temiz geçti doktor salih bey ve sekreteri candan hanıma sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Bebeğim 2. Gün hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam etti. Sonsuz saygılarımla sevgiler
zü...z
Annem ayak baş parmağından ameliyat oldu 22 Aralık 2024 tarihinde şuan çok iyi iyileşti hiçbir sorunu yok doktor İlker bey her zaman sıcak kanlı ve ilgili bir doktor.
a....̇
Böbrek taşı için gittiğim diğer üroloji doktorları ilaç verip gönderdi Salih beye tavsiye üzerine gittim Allah razı olsun tomografi istedi stent taktı böbreğe 1 ay sonra ameliyat oldum ameliyat çok güzel geçti ilgisi güler yüzü ve bilgisi süper herkese tavsiye ederim Allah razı olsun Salih hocamdam. Sayesinde taşlarımdan kurtuldum
ne...r
Annem Alev Demir' i, ayak tabanında aşırı ağrı ve üstüne basamama şikayeti üzerine, kendisini araştırarak muayeneye götürdüm. Hayatımda bu kadar pozitif,hastasını dinleyen, işini layıkı ile yapan, çözüm odaklı ve bilgili bir hekim ile karşılaşmadım. Annemin topuk dikeni tedavisini yoğun olmasına rağmen bizi geri çevirmeden hemen gerçekleştirdi. Hasta olmak önemli değil, önemli olan doktoruna düşmek. Allah yolunuzu açık etsin Kemal hocam. İyiki yolumuz kesişti.
Kepez Devlet Hastanesi, Kepez şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kepez Devlet Hastanesi, Kepez şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Göğüs Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Kepez Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kepez Devlet Hastanesi, toplam 44 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı.
Kepez Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kepez Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kepez Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kepez Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kepez Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kepez Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kepez Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kepez Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 147 hasta/danışan, Kepez Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez Devlet Hastanesi nerede?Kepez Devlet Hastanesi adresi Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez şeklindedir.
- Antalya bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- Muratpaşa bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri