Diyetisyen Randevusu
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
e...
Ceylan Hanım'a sosyal medya sayfası üzerinden ulaştım. Yıllardır fazla kilolarımdan kurtulmak ve daha sağlıklı bir beslenme düzenine geçiş yapmak istiyordum. Ceylan Hanım'la çalışmaya başladığımızdan beri toplamda 30 kilo verdim. Kendisi bu süreçte bana harika destek oldu, yol gösterdi, beslenmeye dair çok şey öğretti. Sağlıklı beslenme konusunda bende oluşturduğu disiplin ve heves sayesinde hedefimdeki kiloya inebildim ve kilomu koruyorum. Ceylan Hanım, beslenmenin sadece yediğimiz içtiğimiz şeylerle değil, hayatımızla ve yaşam tempomuzla ne kadar bağlantılı olduğunu gösterdi. Kendisi kilo verme ve sağlıklı beslenme yolunda mükemmel bir destekçi ve harika bir yol arkadaşı. Benim gibi başarılı ve pozitif bir zayıflama süreci yaşamak isteyen herkese Ceylan Hanım'ın danışmanlığını gönülden tavsiye ederim.
ha...r
Kendimi kötü ve sağlıksız hissettiğim bi donemde dyt Ceylan hanıma basvurdum. Kendısıne daha once de gitmiştim. Tekrar hayatıma yon vermek kendimle barışmak ve saglıklı olmak için 91.5 kg ikrn yanına gittim ve suan 76 kg ile devam ediyoruz. Ceylan hanımın motive edişi her hafta severek yanına gelmemi sagladı. Kendimi kötü hissettiğimde Ceylan hanımın yanında kendimi guvende,saglıklı ve mutlu hissediyorum.61 yaşındayım ve 30 yıldır kilolarımla mucadele ediyordum. Bircok diyetisyene gittim.Ama aradığım ilgi,guven ve samimiyeti Ceylan Hanımda buldum. Suan 61 yasımda kendimi daha dinç,genç ve iyi hissetmeme yardım eden Ceylanımı diyetisyen arayan herkese tavsiye ederim. Ceylan hanımın mesleğine bağlılığı, insanlarla iletişimi ve motivasyonu takdire şayandır.
i̇...m
Gerçekten Ceylan hanımla çalışmak çok keyifli.Kilo verirken asla zorlanmıyorsunuz.Çünkü danışanın tüm özelliklerine göre bir diyet listesi hazırlıyor.Bu kiloyu kaybederken motivasyonum her hafta Ceylan Hanım sayesinde arttı.Kendisinin ilgi ve alakası gerçekten çok iyi .Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir diyetisyen.
m...
Uzmanımızla bir yakınım aracılığıyla tanıştım. Altı aylık bir süreçte kendisi ile çalıştım. Bu süreç içerisinde doğru beslenme yöntemlerini bana öğretti ve altı aylık bir süreçte yaklaşık on dört kg zayıfladım. Ceylan Hanım işini iyi bir şekilde icra eden diyetisyendir. Tüm zayıflamak isteyen kararlı insanlara tavsiye edebileceğim diyetisyendir. Süreç içerisinde kendisinden memnun kaldım, başarılarının devamını dilerim. Selam ve saygılarımla.
s...
Öncelikle Ceylan Hanım'ın ilgisinden dolayı çok memnunum. 71.35 kiloyla başvurdum. 2 aydan az bir zamanda 65 kiloya ulaştım. 70 kilonun altını asla göremiyordum. Doğumdan sonra yemek yememe rağmen, ama Ceylan Hanım'ın harika listeleriyle kısa sürede hiç açlık hissetmeden verdim. Çok ilgili, her gün ilgilendi, danıştı, sordu. İlgi ve alakası, sıcakkanlılığı kesinlikle herkese tavsiye ederim.
a...
Ben Ceylan Hanım'la 2019 yılında tıp merkezinde tanıştım ve sonra çok güzel bir yol ilerledik. Ceylan Hanım sadece diyetisyenim değil aynı zamanda mükemmel bir yol arkadaşı. Çok memnun olduğum için tavsiye ediyorum ve sadece Ceylan Hanım'la bu kiloları verdim. Kesinlikle işini mükemmel yapıyor, inanıyor, başarıyor, motive ediyor. İlgi alakası zaten tartışılmaz...
ç...
Ceylan Hanım'a tanıdık aracılığıyla ulaştım ve zayıflamak için başvurdum. Süreç çok sağlıklı ve güzel ilerledi, çok güzel beslenme yöntemleri ile devam etti. Kesinlikle tavsiye ederim, güzel, sağlıklı, dengeli beslenmek ve kilo vermek isteyen herkese öneririm.
a...
Ben Ceylan Hocam'dan çok memnun kaldım. Kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme sebebiyle başvurdum. Onunla çok güzel yol kat ettik ve herkese tavsiye ederim.
a...
Ceylan Hanım'a tüp mide ameliyatımdan sonra yeme düzenimi oluşturması için başvurdum. Tüp mideli olduğum için yeme düzenimi özenle hazırladı ve onun sayesinde kas kaybı yaşamadan yağdan yakarak kilo verdim. İdeal kiloma yaklaşana kadar devam ettik. Süreç onun sayesinde çok rahat ilerledi benim için. Kesinlikle çevreme tavsiye edeceğim bir diyetisyen Ceylan Hanım.
s...
Ceylan Hanım'ı kuzenim sayesinde tanıdım. Ben de kilo verme amacıyla tercih ettim. 1 aydır gidiyorum ve bu süre içerisinde düzenli öğünlerimi tüketmeyi öğrendim. Kilo verme sürecimde 3 haftada 3 kg verdim. Güler yüzlülüğünü, birebir uzman gibi olması çok güzel. Çevreme de tavsiye ediyorum.
Ceylan Ekici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceylan Ekici, Diyetisyen. Size Ceylan Ekici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme.
Ceylan Ekici adresi nerede?Ceylan Ekici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibaraj Mahallesi 68011 Sokak Hasbahçe Plaza Giriş Kat No:2/1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceylan Ekici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceylan Ekici uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceylan Ekici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceylan Ekici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ceylan Ekici hangi dilleri konuşuyor?Ceylan Ekici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceylan Ekici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceylan Ekici tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceylan Ekici hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Ceylan Ekici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceylan Ekici hangi sigortaları kabul ediyor?Ceylan Ekici tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.