Doç. Dr. Çiğdem Kunt İşgüder

İstanbul 1 adres

Prof. Dr. Çiğdem Kunt İşgüder

Yenişehir, Ankara Cd. Turkuaz İş Merkezi No: 403-B, Pendik, İstanbul

• V

Detaylı ultrason için gittim Çiğdem Hanima. O kadar hoş bir sinerji olustuki. O kadar ilgili ve detaycı bir doktor olmasının yanida pozitif enerjisi size kendinizi iyi hissettiriyor. Detaylı ultrasonumda her detayı titizle takip edip bilgilendiriyor. İyiki yollarımız kesişmiş kendisiyle.

• Prof. Dr. Çiğdem Kunt İşgüder Diğer  •

• C

Gerçekten bugün ilk defa kendimi muayene sırasında çok şanslı hissettiğim bir gündü. İstanbul’da işini düzgün yapan yoğunluktan vakit ayıramayacak durumda olmayan doktor bulmak çok zor. Perinatoloji için kendisine randevu aldım. Yeni ve temiz bir binada bulunan muayenehaneye ulaşım sıkıntısı yaşamadan araba park yeri sorunu olmadan kolaylıkla ulaştım. Kendisi gayet güler yüzlü bilgili sizi dinlerken acelesi var gibi davranmadan ilgiyle dinleyip isminizle hitap eden nadir doktorlardan. Perinatoloji alanında zatken uzman bulmak çok zor. Saat 11:00’de gittiğim randevum da bebeğim yüzünü göstermediği için saat 3:00’e kadar sabırla ara ara kontrol sağlayarak şekerli şeyler yememi önerip yürüyüş yapmamı tavsiye ederek birkaç defa kontrol yaptı. En sonunda tüm organların sağlıklı şekilde işlediğini teyit edecek sonuçları aldıktan sonra raporumu teslim etti. Başarılarının devamını dilerim kendisinden çok memnun kaldım

• Prof. Dr. Çiğdem Kunt İşgüder Diğer  •

• F

Sayın Çiğdem Hocam bizim ve ailemiz için çok kıymetlisiniz. Tüm amniyosentez sürecinde çok güler yüzlü ve detaylı bilgi vererek manevi anlamda da çok rahatlattınız ve çok doğru yönlendirmeler de bulundunuz.

• Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

• B

Annemin tek yumurta ikiz gebeliği vardı. Çiğdem hoca sayesinde sağlıkla kucağımıza aldık. Her konuda detaylı bilgi aldık. Detaylı Usg de çok başarılı. Tüm sürecimizi çok iyi yönetti. Başırınız daim olsun iyi ki varsınız.

Profili düzenle veya yönet