- Safra Kesesi Taşları
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Safra Yolu Tıkanıklıkları Tedavisi
Splenektomi
be...
Aralık 2025'te Cihan Hocaya safra kesesi ameliyatı oldum. Çok profosyonel, güler yüzlü, nazik, iyi birisi. Ameliyat öncesi ve sonrası büyük bir empati ile hastanın yaşayabileceği tüm durumları aydınlatıyor. Hastaya elinden gelen tüm yardımı yapıyor. İyi bir cerrah ve iyi bir yürek. İyi ki varsınız Cihan Hocam.
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı. • Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi •
Ö
ö....k
İlgi, iletişim, nezaketi ve hastaya yaklaşımı çok iyiydi... Sağ batın bölgemde bulunan tümörü kapalı yöntemle büyük bir başarıyla aldı. Kendisine ve ekibine saygılarımla ...
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı. • Laparoskopik Cerrahi •
ha...r
Cihan hocamı buradaki yorumlarla tanıdım ve bende eklemek isterim ki kendisini iyiki tanımışız ameliyatla ilgili net ayrintili aciklama ve bilgilendirme yaptı annem in safra kesesi ameliyati ne kadar konforlu olabiliyorsa hocamın sayesinde o kadar konforlu oldu safra kesesi komple alındı ve annem hic sorun yaşamadı çok şükür gerçekten güvenilir bir doktor ve şiddetle cihan hocamı tavsiye ederim kendisine ve saglik ekibinin emegine sağlık
O
o.....
6 Mayıs günü DEÜ Genel Cerrahi bölümünde Doç.Dr. Cihan AĞALAR hocam tarafından çift taraflı kasık fıtığı operasyonum gerçekleşti. Kendisi operasyon ve sonraki süreçte profesyonel ve bilgilendirici bir tutum sergilemiştir. Cihan Ağalar hocam akademik hayatın ve sahadaki cerrahlığın bir arada güler yüzle ve tevazuyla nasıl gerçekleştirebileceğini göstermektedir. Dilerim yolun başındaki tüm cerrahlara örnek olmaya devam eder. Elleriniz dert görmesin. Saygılarımla.
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı. • Laparoskopik Fıtık Tedavisi •
ni...e
Hastalığım ile ilgili net,ayrıntılı açıklama ve bilgilendirme yapıldı..ileriye dönük görüş bildirildi.. aklımdaki sorulara yanıt aldım..
Safra kesesi çamuru ile ilgili bilgi almak için
gelmiştim...
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı. • Randevu •
fu...n
2023 Eylül ayında Annem Müşerref Kesgin’in whiple ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Dç. Dr. Cihan Ağalar, hocamız sayesinde annem büyük bir ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı. • Pankreas Cerrahisi •
b....z
hoca var ..HOCA VAR ..safra kesemin yan tarafı patlamış şiddetli ağrılar çekiyordum gittiği hastanelerde riskli bir ameliyat olacağını söylüyorlardı hocamı tavsiye ettiler cihan hocam hem çok mütevazi kibir sıfır ve en önemlisi iyi bir insan allah başımızdan eksik etmesin AMINN..
bu...m
Cihan bey neredeyse bir yıldır kaçıp korktuğum safra kesesi ameliyatımı hem insani yönüyle hem de üstün hekimliğiyle kolaylaştırmış ve süreci sorunsuz sıkıntısız geçirmemi sağlamıştır. Bir ameliyat ne kadar konforlu olabilirse sayesinde o kadar konforluydu. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerine hakim, hastalarını yalnız bırakmıyor. İyi ki bu süreci sizinle atlatmışım. Yolunuz yönünüz hep açık olsun. Ayağınıza taş değmesin.
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı. • Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı •
du...z
Annem için doktor ararken buradaki yorumlar bana yardımcı olmuştu. Gerçekten söylenildiği gibi iyi bir doktor ve iyi bir insanmış. Annem safra kesesi ameliyatı sonrası hiç sorun yaşamadı
ha...
Öncelikle, sayın hocamdan koledok kisti ve safra yolları rahatsızlığım için görüş aldık. Zor ve nadir ameliyatlardan biri olmasına rağmen mental desteği yoğun oldu. Süreç hakkında detaylı bilgilendirmeyi sağladı. Farklı bir ilden gelip danışmanlık almamıza istinaden yaklaşımı çok sıcakkanlıydı. Ameliyata girerken önemli hususlardan biri kesinlikle hastanın gönül rahatlığı ve Cihan hocam sayesinde ameliyatıma sorunsuz girip çıktım. Ameliyat sonrası hastane sürecimde sık sık ziyaretime geldi ve kontrollerimi bizzat sağladı. 2. gün rahat bir şekilde ayaklanabildim. Ameliyat olalı 3 hafta geçti ve ben rutin hayatıma devam edebiliyorum. Sayesinde sağlığıma kavuştum. Kendisi, tereddüt etmeden sağlığınızı emanet edebileceğiniz sayılı hekimlerimizden...
Cihan Ağalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Ağalar, Genel Cerrahi. Size Cihan Ağalar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Lobektomi, Apandisit Alınması, Splenektomi, Laparoskopik Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Apendektomi, Preoperatif Değerlendirme, Abdominal Laparoskopi, Laparoskopi.
Cihan Ağalar adresi nerede?Cihan Ağalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnciraltı, Mithatpaşa Cd. No:56, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Ağalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Ağalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Ağalar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Ağalar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cihan Ağalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Ağalar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihan Ağalar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihan Ağalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Cihan Ağalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihan Ağalar hangi sigortaları kabul ediyor?Cihan Ağalar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.