Ben Çisem Çetinkaya. Diş hekimi olarak, hastaların ağız ve diş sağlığını korumak ve geliştirmek için tutkulu bir şekilde çalışıyorum. Yüksek Lisans derecem ile Erciyes Üniversitesinden'nden mezun oldum ve 2021 yılından beri bu alanda deneyim kazanıyorum. Lise eğitimimi İçel Anadolu Lisesi'nde tamamladım ve aynı zamanda sağlık alanına ilgim lisedeki derslerime olan ilgim sayesinde şekillendi. Hastalarıma her zaman en iyi tedavi ve bakımı sunmaya odaklanıyorum. Bu sebeble güncel tedavi yaklaşımlarını takip edip gerekli eğitimleri alarak kendimi güncel tutuyorum.

Dt Çisem Çetinkaya

Çankaya Mah, İstiklal Caddesi, 4738 Sk, Özberk Apartmanı, Kat:1, No:3, Nobel Oteli Karşısı, Akdeniz, Mersin 33070

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Çankaya Mah, İstiklal Caddesi, 4738 Sk, Özberk Apartmanı, Kat:1, No:3, Nobel Oteli Karşısı, Mersin

Makaleler

İmplant ve dolgu tedavilerim için Çisem Hanım’a başvurdum ve süreçten son derece memnun kaldım tedavi öncesi detaylı bilgilendirmesi, sürece olan hakimiyeti ve güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. İmplant uygulaması ağrısız ve sorunsuz geçti, dolgular ise hem estetik hem de son derece doğal görünüyor. İşini büyük bir titizlikle yapan, güven veren bir hekim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Dt Çisem Çetinkaya İmplant  •

Dt. Çisem Çetinkaya

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.
    Görüşleriniz benim için çok kıymetli. Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek dileğiyle!