İstanbul, İstanbul
Neredeyse 1 senedir bel ağrım vardı özellikle sol ayağım çok fazla ağrıyordu. Daha önce gittiğim bir çok doktor ilaç tedavisi önermişti ancak işe yaramamıştı Cuma bey sağolsun beni ameliyat etti şuan çok iyi oldu belim. Herkese tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
fa...l
benim bel ve boyun fıtığı ve sinir sıkışması olmak üzere 5 ameliyatımı yaptı allah razı olsun çok iyi bir doktor cuma beyin ve tüm doktor ve sağlıkçılar olmak üzere hepinizin tıp bayramını kutlarım GÜLSEVİM SOYSAL
• başka bir yer • •
se...r
2008 yılında bel fıtığı ameliyatı oldum. çok memnun kaldım Allah razı olsun. çok başarılı bir doktor. bu kadar iyi olduğumu gören 3 arkadaşım daha Cuma bey e ameliyat oldular ve onlarda çok memnun kaldılar. bel fıtığı konusunda herkese tavsiyemdir. çok teşekkür ederim Cuma bey...
Cuma Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cuma Yılmaz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Cuma Yılmaz adresi nerede?Cuma Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cuma Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cuma Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cuma Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cuma Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cuma Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cuma Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cuma Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları