Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunuyum. Klasik Tıp eğitimim sonrasında fonksiyonel tıp, fitoterapi ve beslenme alanlarında kapsamlı eğitimler aldım.

Hiçbir hastalık gökten zembille başımıza düşmez. Bir hastalıktan kurtulmak için mutlaka nedeni bulup düzeltmek gerekir. Kronik hastalıkların altında yatan kök nedenleri belirlemeye ve bu nedenlere bilimsel, kanıta dayalı ve doğal çözümler sunmaya çabalıyorum.

Hastanın aktif olarak çabalamadığı zahmetsiz ve mucize hiçbir tedavinin kalıcı çözüme ulaştıracağına inanmıyorum. İnsanlara sağlıklı yaşamı sevdirmeye ve bunu sürdürülebilir kılmaya çabalıyorum.

Genetik kader değildir. Epigenetik faktörleri yönetmeyi öğrenirsek, kalıtımsal yatkınlıklarımızın çoğunu olumlu yönde değiştirebiliriz. Bugüne kadar başta kendi hastalıklarımda ve on binlerce vakada, bu yaklaşımın işe yaradığını hem bilimsel verilerle hem de klinik tecrübelerle defalarca gözlemledim.

İyileşmek için iyi bir hekim kadar, insiyatif almaya hazır ve uyumlu bir hastaya ihtiyaç var. Herkesi sağlıklı yaşamın huzur dolu dünyasına katılmaya davet ediyorum.

Yetişkin
Çocuk

Davut Dal Muayenehanesi

Güney mahallesi Eşref Bitlis Caddesi No:87/3 Fazlı Tosun İş Merkezi, Körfez (Tütünçiftlik) 41780

• M

Davut hoca ile 6 aydır görüşme halindeyim. bu sürecin üzerimdeki etkileri çok güzel. başlıca mantar, bedensel yorgunluk ve kilo problemim için başvurdum. bu konuda çok katkıları oldu ve dışardan da farkedilen bi dönüşüm süreci geçirdim. yapılan çalışmalardaki asıl amaç sorunları ve rahatsızlıkları anlık değil de kalıcı olarak çözüp neyin neden kaynaklandığını anlamak ve tekrarlamaması için ne yapabilirize bakmak. bu süreçte kendi bedenim hakkında da bilmediğim veya farkında olmadığım şeyleri gördüm. Hocamın tavsiyeleriyle ve bütüncül yaklaşımıyla kilo sorunumda güzel ilerleme kaydettim. diğer sorunlarım da güzel gerilemeler mevcut. mantar hastalığı gerçekten zor bir hastalık ama çözümü de var. çok ince detaylardan geçiyor ve bu konuda bilinçlenmek gerekiyor. süreçten memnunum. daha da iyi olacağıma inanıyorum. ihtiyacı olan herkesin karşısına çıkarsınız umarım.

• B

Davut hocamı yaklaşık 2 yıl önce sosyal medyada gördükten sonra ibs tedavisi, saç dökülmesi, şiddetli baş ağrılarım için başvurdum. Davut hoca en başından beri o kadar ilgili ki, tüm şikayetleri tek tek dinleyip her şeyi tek tek açıklıyor. Mide problemlerim ve diğer problemler çok büyük oranda geçti, bunun yanında tüm değerlerimi de olması gerektiği seviyeye getirdik çok şükür. Ayrıca günlük hayatta yaşadığım hayatımı çok fazla zorlaştıran problemlerin psikolojik sebebini de Davut hoca buldu Allah ondan razı olsun. Bu süreç aynı zamanda diyetisyenle de destekleniyor, Simay hanım da tüm süreçte çok ilgili ve güler yüzlü, her soruma ilgiyle yanıt verdi. Bunun dışında tüm çalışanlar çok ilgili ve her şey çok düzenli ilerliyor.

• I

Fonksiyonel tıp yaklaşımıyla Davut Bey ile çalışmaya başladıktan sonra kendi adıma olumlu değişiklikler gözlemledim. Özellikle tiroid değerlerim ve genel enerji seviyemde iyileşme hissettim.
    Diyetisyen desteğiyle birlikte kilo verme sürecim daha düzenli ve sürdürülebilir hale geldi. Bana özel önerilen beslenme planı ve takviyelerle kendimi daha enerjik ve dengeli hissediyorum.
    Kişisel olarak bu sürecin bana iyi geldiğini söyleyebilirim. Benzer sorunları olanların, kendi durumlarına uygun şekilde profesyonel destek alarak değerlendirmesini öneririm.

• Davut Dal Muayenehanesi Diğer  •

Davut hocamı sosyal medya vasıtası ile tanıdım 1 yıl kadar takip ettim. Yükselmeyen kan değerim için görüşmeye karar verdim. 3 aydır tedavi görüyorum ferritin değerim hayatıma hiç görmediğim değere ulaştı (44) yaklaşımı ilgisi alakası gayet iyi. Beslenme önerisi insanı yormayan aşırı kısıtlama olmayan bir şekilde.diyetisyenim Simay hanımda ilgili alakalı. Bir sorun olduğunda mutlaka cevabını alabiliyorsun. Bundan dolayı anneminde tedavisine benden 1 ay sonra başlattım. Çevreme de insanlar faydalansın diye tavsiye ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

Merhabalar,
    Davut beyi 3 seneyi aşkın bir süredir takip ediyordum. Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren kendisinden skleroderma ve kemik erimesi tedavileri için destek alıyorum. Yolumuz uzun ben kendime ve Davut beye çok güveniyorum.Bu süreçte uygulamış olduğu takviler ve destekler çok iyi gerçekten .Yaklaşımı ,açık sözlü ,olması ,empatisi yüksek bir doktor olması beni çok mutlu etti.Diyetisyen Simay hanım da çok ilgili alakalı birisi .Aklıma takılan konularda beni hep bilgilendirmis destek olmuştur .

• Davut Dal Muayenehanesi Diğer  •

Davut hocayı sosyal medyadan görerek gittim.Yaklaşık 4.5 aydır bir tedavi sürecindeyim.
    Başladığım tedavi AMH(yumurta reservi) düşüklüğünden dolayıydı. Değerim 0,210’du tedavi ile birlikte çok güzel bir artış (değer 1.371’e yükseldi) oldu.Daha da iyi olacağına eminim.
    Yaptığım diyet ve aldığım gıda takviyeleri çok güzel sonuçlar almama sebep oldu,takviyeler ve diyet çoğu rahatsızlığıma da iyi geldi.
    Diyetisyenim Ali Esat hocam da bu süreçte çok destek oldu.
    İyi ki Davut hoca ve ekibini seçmişim.

• B

Davut hocama, uzun zamandır (20 yıl gibi) muzdarip olduğum kabızlık, kemoterapi tedavisi sonrası ağrılarım ve uyku problemlerim için gittim. Tedavi süresince beslenme, tam kan değerlerime, kemik ağrıları, uyku bozukluğuma kadar tüm problemlerim için çözüm oldu. Keşke daha önceden tanışma fırsatı bulsaydım dediğim anlardan biri oldu. Şuan an tedavisi tamamlanmış, normale dönmüş biri olarak yaşamıma devam ediyorum.

• N

Davut bey her hasta için bir şanş gerçekten. Hem eşimde hem annemde o kadar çok memnun kaldık ki. 11 yıldır mide koruyucu kullanan annem mide koruyucuyu bıraktı ve bütün mide problemleri bitti. Allah Davut bey gibi hekimlerin sayısını arttırsın herkese tavsiye ediyorum

• T

Davut hocama haşimato hastası olduğum için başvurdum. Ayrıca aşırı enerji düşüklüğü ve demir eksikliği de cabası. Davut hocamın kullandığı takviyeler sayesinde artık çok daha iyi hissediyorum. Kendisi hem fiziki hem manevi hem de psikolojik olarak bana çok çok iyi geldi. Kendisinden çok memnunum. O kadar mesleğine aşık bir insan ki herşeyi sıkılmadan detaylıca sabırla anlatıyor. İyi ki yollarımız kesişmiş hocam Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın.

• Davut Dal Muayenehanesi Diğer  •

Davut hocam ile yollarımız 2,5 ay önce kesişti.Vücudumdaki yoğun egzamalar,erken menapozun etkileri,eklem ağrılarım,psikolojik olarak yönetmekte zorlandığım duygu durumları,uyku bozuklukları gibi birçok sağlık problemi ile başvurdum kendilerine.Davut hocamın istediği ayrıntılı kan tahlili sonrasında benim için oluşturulan yaşam programı ve verilen takviyelerle bu kadar kısa bir süre içerisinde hem fiziksel hem de ruhsal anlamda çok iyi sonuçlar gözlemlediğim bir dönem geçiriyorum.Davut hocamın alanındaki bilgi birikimi ve bunu hastalarına aktarma biçimi kendisinin insani değerleri ön planda tutan bir hekim olduğunu o kadar net hissetiriyor ki, günümüzde bunun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.Ayrıca hocam ve birlikte bu süreci yöneten diyetisyen,asistan bütün herkesin kendi alanında gösterdiği çabada takdiri hakediyor bence. Çünkü hiçbir soru cevapsız kalmıyor ve çok kısa sürelerde destek olunuyor.