0850… Ücret öğren

Dr. Delal Akıncı Yılmaz, kadın hastalıkları ve doğum alanında mesleki deneyimiyle Farabi Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermektedir. Kadın sağlığına yönelik tanı ve tedavi süreçlerinde güncel tıbbi yaklaşımları benimseyen Dr. Yılmaz; gebelik takibi, doğum, jinekolojik muayeneler ve ilgili operasyonel süreçlerde aktif olarak görev almaktadır.

Hekimlik sürecinde etik ilkelere bağlılığı ve hasta merkezli yaklaşımıyla bilinen Dr. Delal Akıncı Yılmaz, bireysel ihtiyaçlara yönelik çözümler sunarak kadın sağlığının her aşamasında hastalarının yanında yer almaktadır.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu 42250

• Sigortası olan hastalar

• Z

Delal hanımla 1.5 ay önce görüşme şansım oldu iyi ki iyi ki ona denk geldim, kendisinin inanılmaz bir enerjisi var. Muayene sırasında benimle en yakınım gibi davrandı. Kafama takılan sorularda bile içten ve açıklayıcı cevaplarda bulundu. Kendisini, ilgisini, içtenliğini bu kadar sevemezdim. Gebeliğim maalesef düşükle sonuçlandı, ama düşük aşamasında bile sürekli irtibat halindeydi benimle yanımda olduğunu her zaman hissettim. Ona minnettarım iyi ki var

• Farabi Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İlk gebeliğimdi ve çok sıkıntılı geçti bu süreçte delal hocamla tanıştım ve bana gerçekten bi doktor gibi değilde bi abla gibi samimiyetle yaklaştı zor gebelik sürecimi onunla birlikte aştım her daim pozitif yaklaştı güler yüzünü hiç eksik etmedi iyi ki karşıma çıktı iyi ki orada doğum yaptım beni dünya tatlısı kızıma kavuşturdu emeklerinden dolayı minnettarım iyi ki siz Delal Yılmaz

• R

Kendisi bana sanki tek gebesi benmişim gibi özenli ve samimi davrandı. Cumartesi 13.00 ten pazar 18.00 e kadar süren doğum sürecimde gece gündüz sürekli yanıma gelip gitti ve sürekli iletişimdeydi. Güleryüzlü olması ve bir abla bir arkadaş kadar yakın davranması bana güven veriyordu ve motive ediyordu. Sadece doğumda değil doğuma kadar olan tüm kontrol sürecinde de ayrı bir samimiyet ayrı bir enerji hissetmiştim kendisinden. Doğumda ve sonrasında da ilgisini hiç eksik etmedi ve bana hatırladığımda gözlerimin dolduğu ve yüzümün güldüğü beni muazzam hissettiren bir an yaşamama vesile oldu. Allah binlerce kez razı olsun. Bence o en çok benim hocam. :)

• F

Delal hocamla farklı sebeplerden dolayı doğuma bir hafta kala tanıştık ama sanki baştan beri takipli hastasıymışım gibi benimle çok güzel ilgilendi, her görüşmemizde hem bilgilendirdi hem doğum korkusu noktasında benimle konuşarak rahatlattı. O kadar tatlı o kadar pozitif bir doktor ki her gördüğümde haline tavrına abartısız hayran kaldım. Doğum sancıları gece yarısı başlamasına rağmen gece saat başı arayıp durumumu öğrendi pazar günü olmasına rağmen daha sancılarım esnasında bile ben evde duramadım senin yanına geldim diyerek yanımda oldu. Doğumda elimi tuttu sürekli pozitif şekilde telkinler verdi ve yüzündeki o gülümsemesi hiç eksik değildi buda beni çook rahatlattı, beni hep kendi halime bırakarak müdahale etmeden doğum yaptırdı. O kadar güzel bir doğumdu ki delal hocam sayesinde en özel anım en güzel ve unutulmaz bir sahne oldu hayatımda. İyi ki varsın delal hocam hayatım boyunca sana minnettarım ve duacınım...Ayağına taş değmesin Rabbim sana nice güzel hizmetler nasip etsin...