Uzm. Dt.
Deniz Gürsel Zeren
Diş Hekimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
Çankaya 1 adres
Mustafa Kemal Mahallesi, 2156. Sokak 8/3, Göktürk Apt kat 2, Çankaya, Ankara, Çankaya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
I
i̇...n
4 yaşındaki oğluma anestezi ile kanal,dolgu ve çekim yaptı hocamız.2 saat sonra ağrı bile yaşamadan hastaneden ayrıldık.gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebileceğiniz işinde tecrübeli disiplinli en önemlisi insancıl bir hekim.her adımı ayrıntısıyla anlattı sürekli telefonla bilgi verdi endişemizi sabırla anladı ve giderdi.herkese tavsiye ediyorum.hocam ellerinize ve yüreğinize sağlık.iyi ki tanıdık sizi
• NeoDent Ankara • Diğer •
Deniz Gürsel Zeren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Gürsel Zeren, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti).
Deniz Gürsel Zeren adresi nerede?Deniz Gürsel Zeren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi, 2156. Sokak 8/3, Göktürk Apt kat 2, Çankaya, Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Gürsel Zeren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Gürsel Zeren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Gürsel Zeren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Gürsel Zeren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Gürsel Zeren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Gürsel Zeren hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Deniz Gürsel Zeren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar