- Endodonti
- Diş Çürükleri
- Diş Ağrısı
- Diş Çürükleri
- Diş Eti Kanaması
Alsancak, Talatpaşa Bulvarı Doğutürk Apt. No:67 Kat:4 Daire:8, Konak, İzmir 35220
20'lik Diş Çekimi
Köprü
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
ak...k
Deniz hanım Güler yüzlü işinde cok başarılı
oğlumun dışini kanal tedavisini yaptı 3 seansta tamamladı
çekilmesi gereken dişi kurtardı• Deniz Önal Çengelli Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
m....ç
Deniz Hanım’a kanal tedavisi yaptırdım, 2 seans sürdü ve hiç acımadı. Aşırı korkuyordum ama beni çok rahatlattı, hiçbir acı yaşamadım. Eli gerçekten çok hafif, çok memnun kaldım
C
ce...
Kızımı genel muyane için götürdüm. İletişimi ile kızımı sakin bir şekilde oturttu koltuğa ve aynı şekilde rahat, mutlu olarak kalktık. Sonrasında detaylı açıklama yaptı. Klink diğer personelleri de ilgileri ve güleryüzleriyle süreci sorunsuz ilerlettiler.
• Deniz Önal Çengelli Muayenehanesi • Kontrol Randevusu •
e....g
Deniz Hanım dolgumu çok ağrısız bir şekilde tamamladı, çok güzel uyuşturdu ve enfeksiyonlu diş etimi temizledi. Detaylı uğraştı işlemden çok memnun kaldım.
• Deniz Önal Çengelli Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
nu...
Deniz Hanım, diş eti sinirlerine ulaşan çürüğümü başarılı bir kanal tedavisiyle iyileştirdi. Tüm süreci titizlikle analiz edip bana detaylıca anlattı. Kendisinin uzmanlığı ve özeni gerçekten takdire şayan. Çok değerli bir doktor.
a....u
Deniz Hanım çok ağrıyan dişime önce ağrımın geçmesi için müdahale etti. Ardından kanal tedavisini de başarıyla uyguladı. Tüm bu süreçte hep çok pozitifti ve her adımla ilgili detaylı açıklamalar yaptı. Tavsiye üzerine gittiğimiz Deniz hanımdan Çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ellerinize emeğinize sağlık Deniz hanım. İyi ki varsınız
Ö
ö.....
Diş temizliği ve genel kontrol için gittim. Yurtdışına gitmeden önce dişlerimde oluşma ihtimilali olan sorunları ve genel durumunu gayet iyi anlattı. Memnun kalarak ayrıldım.
• Deniz Önal Çengelli Muayenehanesi • Diş Taşı Temizliği •
Dt. Deniz Önal Çengelli kanal tedavisi yaptı. Ben ağrı ve rahatsızlık yaşamadım.
Ayrıca diğer doktorların tedavi etmediği diş eti sorununun kaynağını buldu ve onu tedavi etti.
Hijyen konusunda kliniği iyi. Ayrıca röntgen odası var.
R
r....
Dişlerimin problemleri için diş doktoru ararken tavsiye ile Deniz hanımı iyiki bulmuşum diş dolgu kanal tedavisi intihaplanan dişimin iyileştirilmesi diş temizliği gibi sağlık sorunlarıma çare olmuştur ve bu sebeple iki oğlumun da ihtiyaç ları olan tedaviye başarı ile devam edip aile doktorumuz oldu. Güler yüzü elinin hafifliği görevinin iyi yapması bizi çok mutlu etti.
• Deniz Önal Çengelli Muayenehanesi • Randevu •
İlgili ve iyi bir doktor. Dolgu ve diş eti temizliği yapıldı. Çok memnun kaldım.
• Deniz Önal Çengelli Muayenehanesi • Randevu •
Deniz Önal Çengelli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Önal Çengelli, Endodonti, Diş Hekimi. Size Deniz Önal Çengelli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: 20'lik Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Gülüş Tasarımı, İmplant, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Deniz Önal Çengelli adresi nerede?Deniz Önal Çengelli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, Talatpaşa Bulvarı Doğutürk Apt. No:67 Kat:4 Daire:8 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Önal Çengelli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Önal Çengelli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Önal Çengelli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Önal Çengelli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Önal Çengelli hangi dilleri konuşuyor?Deniz Önal Çengelli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Önal Çengelli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Önal Çengelli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Önal Çengelli hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Deniz Önal Çengelli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.