Psk.
Psikoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Mersin 1 adres
2020 yılında Çağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun oldu. 2023 yılında ise Mersin Üniversitesi Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.Lisans dönemi boyunca Mersin Şehir Hastanesi, Kadın Sığınma Evi gibi pek çok yerde stajyer psikolog olarak görev almıştır. DIR ® Floortime (201) Eğitimini tamamlayarak, DIR Floortime terapisti olmaya hak kazanmıştır. Ebeveynlere yönelik danışmanlık hizmeti vermektedir. Çocuk,ergen,yetişkin danışmanlığı yapmaktadır. Kurum ve kuruluşlarda atölye çalışmaları düzenlemektedir.2026 yılı itibari ile kurucusu olduğu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Özel Dila Aslan Öz Aile Danışma Merkezinde faaliyetlerine devam etmektedir.
Aldığı Eğitimler;
Deneyimsel Oyun Terapisi,
DIR Floortime ® 101 Terapisi Eğitimi,
DIR Floortime ® 201 Terapisi Eğitimi,
Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği-IV(WÇZÖ-IV) Uygulayıcı Eğitimi,
Bayley -III Bebek ve Çocuklar için Gelişim Ölçeği Uygulayıcı Eğitimi,
Denver Gelişimsel Tarama Testi Eğitimi,
MOXO Dikkat Testi Eğitimi,
Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri (Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Bender Gestalt Testi, Peabody Kelime Anlama Testi, Cattel Zeka Testi 2A),
Çocuk Odaklı Danışmanlık Becerileri Eğitimlerini,
EMDR 1. Düzey Eğitimi ve
EMDR 2. Düzey Eğitimi tamamlamıştır.
İlgi Alanları:
Riskli bebek ve çocuklarda gelişim takibi, zeka testleri,
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu,
Gelişimsel farklılıklarda erken müdahale (0-3 yaş)
• Bağlanma Problemleri
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
si...l
Görüşmelerimiz benim için çok verimli geçtiDila hanım ilgili ve her süreçte yanımdaydı
b....y
Anlatmadıklarımı bile duyan biriydi, çözüm söylemek yerine kendim bulmamı sağladı. Hayatım değişti diyemem ama ben değiştim. Kırmadan, incitmeden önceliğin ben olduğumu öğretti evet bu yaşımda öğrendim terapi sürecim bittiği zaman sanki ailemden biriyle vedalaşıyor hissine kapıldım bunu farketmiş olmalıki istediğin zaman burada olduğunu dile getirdi Eğer bir psikoloğa ihtiyaç duyarsanız Dila hanım sizi tüm samimiyetiyle sizi bekleyecektir
• Özel Dila Aslan Öz Aile Danışma Merkezi • Randevu •
Kendimi öfkeli hissettiğim dönemde görüştüm Dila hocayla ve çok doğru bir karar vermişim. İlk seanstan itibaren hiç yargılanmadan dinlendiğimi hissettim. Hem anlayışlı hem de son derece profesyonel bir yaklaşımı var. Seanslar boyunca kendime dair farkındalıklarım arttı, günlük hayatımda somut ciddi değişimler yaşadım. İçtenlikle tavsiye ederim.
h....t
Oğlumun gittiği kurumda tanıştık bi insan bu kadar empati kurabilir. İlgisi gösterdiği yol iyiki tanıdım dila hanım sayesinde bi çok şeyin farkındayım artk . İlk görüşmemizdeki iyimisin kelimesi bazıları için sıradan olabilir ama bana okadar iyi geldiki hiç bukadar anlamlı olmamıştı. Mutlaka uğrayın size ne kadar iyi geldiğini göreceksiniz .
L
l....ç
Daha ilk görüşmemizde bize o güveni verdiniz ve çok zor bir süreçti ama güler yüzünüz enerjiniz ve sabrınız bize çok destek oldu Emeğinize sağlık hocam sayende kızım artık özgüvenli iyiki siz
me...
Tanıdığım en naif güleryüzlü Piskolog kendisi. İletişimi harika kesinlikle tavsiye ediyorum.İyi ki böyle danışmanlarımız var.
I
i.....
Öncelikle tanıştığımız ve desteğiniz bizler için çok önemli. Görüşmelerin sonucunda ne kadar yol kat edildiğini zaman içerisinde daha net görüyorum. Ebeveyn olarak çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için yetersiz ve etkisiz kaldığımız durumlar hele ki bu dönemde karşılaştığımız sıkıntılarda eklenince kaçınılmaz oluyor. Destek ve farklı bir bakış açısı kazanmaları açısından uzmanlığınızı ve o sevecen ve samimi yaklaşımınızı bizlerle paylaştığınız için şükranlarımı sunarım . İyi ki varsınız
I
i̇...y
Bazen insan sadece anlaşılmak ister ya hani işte o anlayış ve sıcaklığı hissedebildiğim nadir kişilerden.
Önerileri ve yardımcı olma çabasını tam anlamıyla hissedebildiğim harika bir süreçti :) herşey için minnettarım.• Özel Dila Aslan Öz Aile Danışma Merkezi • Diğer •
Dila hanımla iyi ki yollarımız kesişmiş. Yaklaşık 5 ay kadar terapi aldım ve hayata bakış açım değişti. Profesyonelliği, rahatlatan konuşmasıyla kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz.
fu...n
Yaklaşık bir buçuk yıl boyunca hem çocuğumun gelişim sürecini hem de kendi bireysel sürecimi birlikte ilerlettiğim Dila hanım ile; süreç içerisinde kendimi daha iyi anlamayı, çocuğuma daha sağlıklı yaklaşmayı öğrendim. Her zaman ilgili, anlayışlı ve güven veren yaklaşımı ve katkıları benim için çok değerli oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.İyiki yollarımız kesişmiş .
• Özel Dila Aslan Öz Aile Danışma Merkezi • Diğer •
Dila Aslan Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dila Aslan Öz, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Dila Aslan Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ergen Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Danışmanlığı Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, EMDR Terapi, Aile Danışmanlığı, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Dila Aslan Öz adresi nerede?Dila Aslan Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 23139. Sokak Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dila Aslan Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dila Aslan Öz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dila Aslan Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dila Aslan Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dila Aslan Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dila Aslan Öz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dila Aslan Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Dila Aslan Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dila Aslan Öz hangi sigortaları kabul ediyor?Dila Aslan Öz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.