Özel Seymen Anadolu lisesini bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2019 yılında mezun oldum. Mezun olur olmaz yine aynı okulda yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Mezun olduktan sonra Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, GAPS Practitioner, Fitoterapi, Aromaterapi, eğitimleri aldım. 2020 Ekim ayında kurduğum Dilan Avcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinde görev almaya başladım halen görevimi sürdürmekteyim. Beslenmenin yaşam tarzı olduğuna inanıyorum. Dokunabildiğim kişilere beslenmeyi ögreterek, sebeplerini anlatarak kalıcı değişimlerle destek olmayı hedefleyen bir diyetisyenim. Bütüncül bir bakış açısıyla hastalıklardan korunma ve mevcut hastalıkların yönetimi konusunda hizmet vermeye yüz yüze ve online olarak devam etmekteyim. Öte yandan beslenmenin bir davranış biçimi olduğunu ve hastalıkların (obezite, haşimato vs) psikolojiyle bir bütün olarak ilerlediğini düşündüğümden dolayı recall healing, theta healing, mindfulness, NLP, meditasyon, yoga gibi bilinçli farkındalık yaratacak alanlarda çeşitli uygulamalar yapmaktayım. Şuan aktif olarak Fonksiyonel tıp alanı ağırlıklı olmak üzere çocuk ve yetişkin hasta kabulu yapmaktayım.
Hakkımda
- İrritabl Bağırsak Sendromu ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Hiperlipidemi ,
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Kilo Problemi ,
M.ali Paşa mah. Buğra sokak 17/A, İzmit, Kocaeli 41050
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
e....y
Alanında çok başarılı bir diyetisyen canım Dilan hocam 3 ayda 15 kg verdim sayende yaşasın fitlik
• Uzm. Dyt. Dilan Avcı • Diğer •
Dilan Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Avcı, Diyetisyen.
Dilan Avcı adresi nerede?Dilan Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- M.ali Paşa mah. Buğra sokak 17/A Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilan Avcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Avcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dilan Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilan Avcı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dilan Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar