Uzm. Dyt. Dilan Avcı

Diyetisyen daha fazla

Kocaeli 1 adres

Özel Seymen Anadolu lisesini bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2019 yılında mezun oldum. Mezun olur olmaz yine aynı okulda yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Mezun olduktan sonra Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, GAPS Practitioner, Fitoterapi, Aromaterapi, eğitimleri aldım. 2020 Ekim ayında kurduğum Dilan Avcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinde görev almaya başladım halen görevimi sürdürmekteyim. Beslenmenin yaşam tarzı olduğuna inanıyorum. Dokunabildiğim kişilere beslenmeyi ögreterek, sebeplerini anlatarak kalıcı değişimlerle destek olmayı hedefleyen bir diyetisyenim. Bütüncül bir bakış açısıyla hastalıklardan korunma ve mevcut hastalıkların yönetimi konusunda hizmet vermeye yüz yüze ve online olarak devam etmekteyim. Öte yandan beslenmenin bir davranış biçimi olduğunu ve hastalıkların (obezite, haşimato vs) psikolojiyle bir bütün olarak ilerlediğini düşündüğümden dolayı recall healing, theta healing, mindfulness, NLP, meditasyon, yoga gibi bilinçli farkındalık yaratacak alanlarda çeşitli uygulamalar yapmaktayım. Şuan aktif olarak Fonksiyonel tıp alanı ağırlıklı olmak üzere çocuk ve yetişkin hasta kabulu yapmaktayım.

Uzm. Dyt. Dilan Avcı

M.ali Paşa mah. Buğra sokak 17/A, İzmit, Kocaeli 41050

Alanında çok başarılı bir diyetisyen canım Dilan hocam 3 ayda 15 kg verdim sayende yaşasın fitlik

• Uzm. Dyt. Dilan Avcı Diğer  •