Merhaba ben Dilan Tekgöz; Medikal Estetik alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı kendi muayenehanemde görmekteyim.

Dilan Tekgöz Muayenehanesi

Libadiye Cad. Ünalan Mah. Emaar AVM E blok (Heights Ofis Binası) Kat: 30 Daire: 3000,, Üsküdar 34700

• F

Botoks için başvurdum. Kendim görüp tercih ettim. İşlemim güzel geçti, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tekrar gitmeyi düşünüyorum. Çok memnun kaldım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Farklı bir yerde yaptırdım; göz kısıtlığım oldu, ama bu hoca da yan etki olmadı. Her soruma cevap alabildim. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Yüz dolgusu işlemini yaptırdım. Korkularım vardı, endişelerimi aldı. İlgili bir doktor, çalışanları da öyle. Elmacık kemiği şekillendirme işlemi de yapıldı, hiçbir sorun yaşamadım. Görüntüden çok memnunum. Kontrol randevuma gittim, çalışanları da iyi, enerjisi çok güzel. Güler yüzlü bir doktor. Dört dörtlük ağırlandım.

•  •

İşlem boyunca çok ilgili ve açıklayıcıydılar. Sonuçtan çok memnunum, güvenle tercih edebilirsiniz.

• Dilan Tekgöz Muayenehanesi Diğer  •

• I

Dilan hanımı tercih ettiğimiz için kendimizi çok iyi hissediyoruz çok güzel ilgilendiler gitmek isteyen için %100 tavsiye ederim botoks işlemi yaptırdım gayet memnunum

• Dilan Tekgöz Muayenehanesi Diğer  •

Daha önce dudak dolgusu yaptırmış biri olarak yorum yapıyorum o kadar memnun kaldım ki gerek ilgisi alakası olsun gerek elinin hafifliği olsun her şey mükemmeldi. Bu yorumu kesinlikle içimden gelerek yazıyorum alanında uzman birisi kesinlikle düşünmeden gidip işlem yaptırın. Daha önce dudak dolgusu yaptırırken acıdan ağlamıştım ama burda öyle bir krem sürdüler ki asla hissetmedim hiçbir iğnenin girişini acı eşiği çok düşük biri olarak söylüyorum bunu. Her şeyden çok memnun kaldım Dilan Hanım

• Dilan Tekgöz Muayenehanesi Randevu  •

• G

Dilan Hanım’a dudak dolgusu ve botoks için gitmiştim. Gayet de memnun kaldım. Dudağımın şekli istediğim gibi oldu, ayrıca acı da çok hissetmedim. Tavsiye ederim.

• M

Ben doktora cildimle ilgili ulaştım, bir de gıdı lipoliz ve ameliyatsız yüz germe işlemi için; ama o kadar güler yüzlüydüler ki yaptıkları diğer işlere de merak ettim. Frekansla iştah kesme de yapıyorlar; ona da başladım. Çevreme tavsiye etmeye başladım bile çünkü çok etki gördüm. İşinde çok başarılı bir doktor; konuşmalarından da belli zaten, çok memnunum.

• B

Dilan Tekgöz’e Somon DNA işlemi için gittim. İğneden ciddi anlamda korkan biriyim; fakat beni işlem öncesi öyle bir rahatlattı ve hazırladı ki, işlem esnasında mimik oynamadı, yüzümde o derece acısız geçti. Ardından hiçbir kızarıklık, ağrı, acı olmadı yüzümde. İşlemden ertesi gün yüzüne ne yaptırdın diye soranları göz ardı etmeyeceğim. İşlemin etkisini gün geçtikçe öyle güzel gösterdi ki, tam anlamıyla birkaç hafta içinde cildim parlamaya, ışıldamaya başladı; yüz yapım toparlandı, yorgunluk gitti, resmen yüzümden, gözümden. Bundan sonraki işlemlerimde de tercihim kendileri olacaktır.

•  •

Doktor Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım, mezoterapi için başvurdum ve ilgi ve alakası, iletişimi, yaklaşımı her yönüyle harika bir hekimdi. Memnun kaldım. Çevremdeki insanlara tavsiye ederim.

•  •

Biyolojik lifting için başvurdum. Dilan Hanım'ın cildime yaptığı işlemden çok memnun kaldım. Cildimde anında toparlanma, renk tonu eşitleme oldu. Kendisini herkese tavsiye etmek isterim.