Yüksek Lisans hayatı boyunca süpervizyon eşliğinde bir çok danışan gördü. Eğitim hayatı boyunca mesleğinde kendini geliştirmek ve iyi bir psikoterapist olma yolunda ilerleyebilmek için birçok eğitime katıldı. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi ve Şema Terapi eğitimi aldı. Çeşitli kurumlarda staj yaptı ve bu sırada da Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde gönüllü olarak ailelere eğitim verdi.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sınav Kaygısı
- Sosyal Fobi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
a....
Başvurduğumda metroya binemiyordum, kapalı alanlarda duramıyordum. Bu tarz yerlerde nefes alamıyormuşum gibi geliyordu.. terapiye başladığımda zamanla çözüleceğini biliyordum, bebek adımlarıyla yavaş yavaş bu sorunumu ev alıştırmalarıyla birlikte çözdük
Teşekkür ederim
b....g
Panik atak şikayetim üzerine arkadaşımın önerisi ile Dilek Hanım’a ulaştım. Suan 1 ayımızı tamamladık . Kendisi alanında o kadar uzman, o kadar ilgili bir psikolog ki ne kadar teşekkür etsem az olur. Kendimi şimdiden çok rahatlamıs hissediyorum. Her görüşmemizden ayrı ayrı yönlerde verim aldım diyebilirim. İyi ki kendisiyle tanısma fırsatını bulmuşum.Her şey için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
n....y
Psikolog Dilek hanım tedavi sürecimde çok ilgiliydi. Kendisi BDT ekolüyle çalışıyor ve en ince ayrıntılara önem veriyor. Bazı konulara bakış açımı değiştirmemde yardımcı oldu ve bu bana çok iyi geldi.
Teşekkür ederim.
Dilek Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Çakır, Psikoloji. Size Dilek Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Dilek Çakır adresi nerede?Dilek Çakır adresini belirtmedi. Dilek Çakır yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Dilek Çakır adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dilek Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.