Hem Psikoloji hem de PDR lisansları süresince Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi eğitimlerini aldı. Mezun olduktan sonra da mesleğinde uzmanlaşmaya devam ederek Çocuklarla Görüşme Teknikleri, Çocuk ve Ergen Psikopatolojisi, Çocuk Değerlendirme Testleri, Oyun Terapisi eğitimlerini aldı. Şu anda çocuk, ergen ve yetişkin terapileri vermekte ve ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Ö
ö...
Dilek hanıma doktor takviminden ulaştım yaklaşık 6/7 ay önce 8 yaşındaki kızımın gece yalnız uyuyamaması korkularından dolayı bir yârdim almamız gerektiğini düşündüm.Dilek hanımla konuşmaya başladığından beri yavaş yavaş yalnız uyumaya başladı her hafta konuşmayı iple çeker oldu. Kızım Dilek hanımı çok sevdi sevgisi de dilek hanımın ona gösterdiği yol üzerinden korkularını aşmasına yardımcı oldu o kadar iyi sevecen birisi ki uzaktan da olsa sihirli bir dokunuşla kendine güvenmesini sağladı
e....a
Dilek Hanım ile görüşünce sınav kaygılarımın azaldığını hissettim. Beni gerçekten iyi bir şekilde yönlendirdi ve endişelerimin üstesinden gelmemi sağladı.
• Online Danışmanlık • •
R
r.....
İş değişikliği yaptığım sırada yeni işimin beklediğim gibi çıkmaması ve eski işimden de ayrılmış olmam nedeniyle derin bir depresyona ve bunalıma girmiş idim. İntihar düşüncelerine varan bir bunalımda idim. Herşeyin bittiği düşüncesi ile yaşamakta idim. Çevremden aldığım tavsiyeler üzerine tanıştığım Dilek Hanım ile online terapilere başladık. Terapinin ilk seanslarından itibaren uyguladığı yöntemler sayesinde kendime inancım ve özgüvenim yerine geldi. Kendimin farkında değilmişim önceden. Kariyer bunalımı ile başladığım çöküşten sonra geriye daha kuvvetli döndüm. Dilek Hanım'a destekleri için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Depresyonum ile ilgili terapilerimiz tamamlandı. Ama güncel hayatımda yaşadığım başka bir problem olması durumunda da ara ara kendisinden destek almaktayım. Kendisi hem çok iyi bir dinleyici hem de çok iyi bir psikolog. Hayatta yaşanılan problemlerle ilgili danışmak ve destek almak çok güzel bir his.
Not: Psikolojik danışmanlığa önyargılı yaklaşan biriydim. Ancak bu da alınması gerekli olan önemli bir destek imiş. Bunu yaşayıp gördüm. Hayat kalitesi inanılmaz yükseliyor. Özellikle Dilek Hanım ile. Teşekkürler tekrar.• Online Danışmanlık • •
i̇...b
Bazı kaygı problemlerim vardı bu yüzden Dilek hanıma başvurmuştum uzun bir süreçten sonra kendisinden çok memnun kaldım şuan eskisine göre kendimi çok daha iyi hissediyorum, farkındalığım arttı kendime olan özgüvenim yerine geldi. Arkadaşlarımada önerebileceğim bir psikolojik danışman artık.. kendisine çok teşekkür ederim.
• Online Danışmanlık • •
Dilek Nur Şeref isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Nur Şeref, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Dilek Nur Şeref adresi nerede?Dilek Nur Şeref adresini belirtmedi. Dilek Nur Şeref yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Dilek Nur Şeref adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Nur Şeref isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Nur Şeref online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilek Nur Şeref isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilek Nur Şeref, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilek Nur Şeref isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Nur Şeref bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Nur Şeref ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Nur Şeref hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dilek Nur Şeref hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.