Hakkımda
Diş Hekimi Dilek UÇAR; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2018 yılında mezun olmuştur. Hasta sağlığını ön planda tutarak Samsu...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ (2018)
- HAYDAR ÖZTAŞ ANADOLU LİSESİ
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Dt. Dilek Uçar
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Dt. Dilek Uçar
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
25 hasta yorumu
nu...a
Ben Amasya'dan tavsiye üzerine Samsunda Doktor Dilek UÇAR Hanfendiye implant yaptırmak üzere geldiğimde Çok güler yüzle karşılandım 8 Ay süren tedavim sonucunda implantlarım başarıyla yerleştirildi 29 Temmuz itibariyle dişlerim takıldı bu süreç içerisinde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım DOKTOR hanıma çok tşk ederim iyiki varsınız Doktor Dilek hanım
s....u
İşini harika yapan çok ilgili, güleryüzlü güzel sonuçlar ortaya koyan bir hekim. Yanındaki çalışan da çok tatlı ve ilgili. Muayeneden oldukça memnun kaldım. Diş beyazlatma tedavim harika sonuçlandı çok teşekkür ederim.
i̇...r
İlgili sorun yaşamadım tavsiye ederim sorun yaşamayacağınız bir yer diş çekimi yaptırdım ve hissetmedim
na...ş
Dilek hanım 20 yaş dişimdeki sorunu röntgende tespit edip çekimini yaptı. Baştan sona benimle iletişim halinde kalarak başarılı bir şekilde beni çok rahatlattı. Ellerine sağlık gerçekten eli de oldukça hafifti. Dişlerinize dair bütün soruları açıklayıcı şekilde yanıtlıyor. Kliniği tertemizdi içiniz rahat o kapıdan güler yüzle ayrılabiliyorsunuz.
a....
Diş beyazlatma işlemi için bir arayıştaydim.
İyiki Dilek hanimi buldum
En çok işlem sırasında açıklayıcı olması beni çok memnun etti ve dislerimdeki fark mükemmel oldu
Teşekkürler ilginiz ve bilginiz için doktorum.
Dilek Hanım'a internetten ulaştım.Dişimde ki kırık için kendisini seçtim.Eli daha hafif bir diş doktoru gerçekten görmedim. Korkumu sayesinde yendim.Güleryüzlü naif kişiliği de üstüne eklenince kesinlikle herkese tavsiyemdir.Ben kendisinden başka birine artık gitmeyeceğim.
Dilek hanım'a internetten ulaştım. Kızımın dişi çürüktü, kendimin de gömülü dişim vardı bu yüzden kendisine başvurdum. Cana yakın ve sevecen birisi. Gayet memnun kaldım.
ö.....
Dilek Hanım'a internetten üzerinden ulaştım. Diş eti kanaması vardı. Bu yüzden kendisi ile görüştüm. Kanama için diş temizliği yaptı ve uygun ilaç verdi. Tedavi sürecinde ilgisi ve tıbbi bilgisi gayet iyiydi. Yine dişle ilgili bir sorunum olursa dilek hanımı tercih ederim
Ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştım 7 yaşındaki oğlumun diş çürüğü nedeniyle başvurduk gayet başarılı bir süreç geçirdik 7 dolgu 1 süt diş çekimi ve 1 yer tutucu takıldı. Dilek hanım gayet sıcakkanlı güler yüzlü, saygılı oğluma ve bana yaklaşımı gayet ılımlıydı yapacağı tedaviyi tek tek açıklama yapıp oğlumun korkusunu azalttı başarılı bir tedavi süreci geçirdik ayrıca çokta hijyenik bir doktor. Bütün randevularımızı ayarlayan bize çok yardımcı olan Pınar hanımında emeklerini göz ardı edemem ekip olarak mükemmelsiniz tekrar çok teşekkür ederim. Son olarak Dilek hanımı yetişkin ve çocuklara kesinlikle tavsiye ederim
Dt. Dilek Uçar
Kliniğimizden memnun ayrılmanız bizleride de mutlu etti.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz :)
be...g
Diş temizliyi için ve çok memnun kaldım. Gerçekten önerebilceğim bir doktor Dilek hanım. Herkese tavsiye ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ (2018)
- HAYDAR ÖZTAŞ ANADOLU LİSESİ
Deneyimler