Diş Hekimi, Acıbadem, Kadıköy
Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:30, Kadıköy • Harita
Özel Dent 10 Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Göztepe Mah. Bağdat Cad. No: 189 Kat: 3 Daire: 7, İstanbul • Harita
DentTria Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. Mazhar Bey Duragi No:154 D:18, İstanbul • Harita
Özel Yaşar Baytak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Caferağa Mahallesi Mühürdar Cad. No: 69/1, İstanbul • Harita
Özel Medicadent Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Koşuyolu Cad. No:57, İstanbul • Harita
Dentart Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:149/4, Kadıköy • Harita
Ahmet Barman Muayenehanesi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy • Harita
Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi. No:17 Göztepe, Kadıköy • Harita
İstanbul Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği