- Depresyon
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Özel muayenehane
d.....
6 yaşında şu an 1. sınıfa başlamış bir oğlum var. Yoğun seyahatli geçen çalışma sürecim pandemi sebebiyle evden çalışma olarak düzenlendi. Oğlum anasınıfını online devam edip, 1. Sınıfa da online başlamak durumda kaldı. Hem benim tam zamanlı evde olmamla (ve tam zamanlı çalışmak zorunda olmam) hem online derse girmede yaşanan problemlerle, çocuğun değişen (asabileşen, hırçınlaşan) tavrıyla ilgili Diyar hn a başvurduk. Gerek çocukla girdiği diyalog ve gerek önerdiği metotlarla daha sakin kaliteli hem aile zamanı geçirmeye başladık hemde online derslere girebilmeye hatta ciddi anlamda öğrenebilmeye başladı. Bu süreçte Diyar hn la yollarımızın kesişmiş olması büyük şans oldu.
• Özel Melnis Aile Danışma Merkezi • •
d....ö
Eşimle boşanma sürecindeyken kızımın davranışlarında değişimler olmaya başlamıştı. Bu sebeple bir profesyonelden destek almamız gerektiğini düşündük. Oyun seansları sonrasında kızımın hırçın davranışları azaldı ve artık daha mutlu olduğunu görüyorum. Diyar Hanımın süreç hakkında bize de sık sık bilgilendirmelerde bulunması ve yönlendirmeler yapması oldukça verimli oldu. Teşekkür ediyoruz.
• Özel Melnis Aile Danışma Merkezi • Boşanma Danışmanlığı •
Diyar Meriç Uçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Diyar Meriç Uçak, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Diyar Meriç Uçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Diyar Meriç Uçak adresi nerede?Diyar Meriç Uçak adresini belirtmedi. Diyar Meriç Uçak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Diyar Meriç Uçak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Diyar Meriç Uçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Diyar Meriç Uçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Diyar Meriç Uçak hangi dilleri konuşuyor?Diyar Meriç Uçak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Diyar Meriç Uçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Diyar Meriç Uçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Diyar Meriç Uçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Diyar Meriç Uçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Diyar Meriç Uçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.