Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Muratbey Mah. Apti Erel Cad. No:48/A, İzmir • Harita
Dyt. Esra Arslan Ataseven
Konak Mahallesi,Adliye Caddesi,No:3 Kat:2 daire:5, Burdur • Harita
Zeliha Erturgut Beslenme Danışmanlığı
Barbaros Hayrettin Paşa, 1992.sokak Cumhuriyet mahallesi Vetrocity 1.kat no 33, İstanbul • Harita
Beylikdüzü Beslenme ve Diyet Danışmanlığı (Su anda Irlanda da yaşadığı için sadece online hizmet vermektedir.)
Zafer, Açarlar Rezidans, Şht. Adnan Menderes Blv. No:44/5 D:B blok daire:11, Ödemiş • Harita
Dyt. Gözde Çiftçi
Osmangazi mah. Mona Roza cad. No:1/D Şehitkamil / Gaziantep, Gaziantep • Harita
Diyetisyen Psikolog İrem Nur Avşar
Farabi Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Aydın Yuva Sok. Kartaltepe Mah. İncirli Cad. No:4/1 D:1 B Blok Park Residance, İstanbul • Harita
Diyetisyen Ecem Gözaydın
İstasyon Mah. Şehitler Cd. Özenli Sk. No:95, İstanbul • Harita
Dyt Burcu Sezgin
Kavacık Subay Evlerİ Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi No:4-A, Ankara • Harita
Neo Therapia
Halil Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:13 No:2447, İstanbul • Harita
Dyt. Pelin Yıldırım
İhsaniye Mah. Hüsnüaşk Sk. No:1 konevi iş merkezi, Konya • Harita
Tuba Yüksel Ulutaş Beslenme Ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Karşıyaka Mahallesi Haymana Bulvarı No:20/4, Ankara • Harita
Dyt. Havva Lale
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Psikoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi