Doç. Dr. Derya Cırık Akdağ

Kadın Hastalıkları Ve Doğum · Daha fazla

Yenimahalle 1 adres

Özel Tobb Etü Hastanesi

Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510

Tobb hastanesi kadın doğuma kist için gittim.Doç. Dr. Derya Akdağ Cırık beni laparoskopi ile ameliyat etti. Beni yıllardır muzdarip eden çikolata kistimden sayesinde kurtuldum. Çok ilaç kullanmıştım ama fayda etmemişti. Son aylarda kistim çok büyümüştü, ameliyat olmam şarttı biliyordum, ama ben çok korkuyor kaçıyordum. Önceden de sezaryanım vardı, o da zor iyileşmişti. Tavsiye üzerine Derya hanıma gittim. Bilgisi beni tatmin etti. Sabırla yaptığı açıklamalar ve sevecen tarzı sayesinde ameliyata ikna oldum. Hemen o hafta laparoskopi oldum, kistim alındı. Herşey çok konforlu idi. Bir hafta sonra işime dönebildim. Beni görenler çok şaşırdı, ameliyat sonrası çok çabuk toparlanmıştım. İhtiyacınız varsa hiç düşünmeden Derya hanıma gidebilirsiniz, çok iyi bir jinekolog.

• G

70 yaşındaki anneannemin hiç bir şikayeti yoktu, kadın doğum kontrol için Tobb hastanesine getirmiştim. Derya hoca gördü, ultrason yapar yapmaz rahim kanseri olabileceğini söyledi. Dediği gibi biopside de kanser teshisi doğrulandı. Bizi konu hakkında gayet güzel bir şekilde bilgilendirdi ve içimiz rahat bir şekilde ameliyat olması için hazırlıklara başlandı.Ameliyat için herşeyi hocanın tavsiye ettiği gibi yaptırdık, neyseki erken evre cıktı, kemoterapi bile almadan iyileşti. Doktor hanım dikkati ve deneyimi sayesinde bu olayı ucuz atlattık. Kendisine duacıyız. Umarım mesleğindeki başarısı daim olur

• Özel Tobb Etü Hastanesi Diğer  •

Merhabalar, ben 47 yaşındayım. Derya hocaya menopoz için gittim. Çok sıcak ve ilgili bir doktor. Ateş basması, yorgunluk, sinirlilik, uykusuzluk yaşıyordum. Beni çok detaylı tetkik etti, hormon kullanımı için uygun olduğumu söyledi. Rapor çıkardı, hormon ilaçlarına başladım. İnanın artık eski ben gitti, yeni ben geldi. Çok mutluyum, şikayetlerim çok azaldı. Tavsiye ederim.

• Özel Tobb Etü Hastanesi Diğer  •

Ben 27 yaşındayım, ergenliğimden beri PCOS kaynaklı adet düzensizliği, sivilce ve tüylenme gibi sorunlarla uzun süre mücadele ediyorum ama bir türlü tedavi olamıyordum. Derya Akdağ Cırık hocamla tanışmak bu sürecin en doğru adımıydı. Tedavi sürecindeki ilgisi sabrı ve güven veren yaklaşımı ve verdigi tedavi sayesinde şikayetlerim azaldı. Kendimi artık daha fiziksel ve ruhsal olarak iyi hissediyorum.

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, PCOS nedeniyle jinekolojik destek arayan herkese sizi gönülden tavsiye ederim. İyi ki var, iyi ki yollarımız kesişti.

• H

Alanında gerçekten çok donanımlı ve güven veren bir hekim. Uzun zamandır yaşadığım hormonal dengesizlik nedeniyle birçok doktor gezmiştim ama ilk kez bu kadar net bir şekilde tanı kondu ve tedavi süreci bu kadar hızlı ve etkili ilerledi. Hem bilgisi hem de yaklaşımıyla insana güven veriyor. Şu an çok daha sağlıklı ve rahat hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş

• H

Merhabalar, ben 63 yaşındayım, bir çocuk annesiyim. Son bir kaç yıldır çok muzdarip olduğum ve kimseye söylemediğim bir sorunum vardı. Rahim sarkması olduğum ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Karın ve bel ağrım da çoktu. Bu konuyu çok araştırdım. Daha önce ameliyat ettiği hastalarının tavsiyesi üzerine Doç. Derya Akdağ Cırık'a ulaştım. Kendisin yaptığı ameliyat ile yeniden sağlığıma kavuştum. Hocam çok kibar, güven veren ve tecrübeli bir insandır. Ben şifa buldum, darısı diğer hastaların başına.. kendisini kuvvetle öneririm.

• G

Doktor Derya hanım, oldukça bilgili ve profesyonel bir hekimdir. Özellikle gebelik ve doğum konusunda oldukça tecrubelidir. Yurtdışı tecrübesi de olan hocanın yanında kendiniz oldukça rahat hisseder ve aklnıza takılan sorunlarınızı onunla kolaylıkla tartışabilirsiniz. Uyguladığu tıbbi tedaviler tamamıyla güncel bilimsel bilgiye dayalıdır. Gebelik sürecimde Derya hanım ile cidden bu kadar iyi bir sağlık hizmeti almak ve farklı konularda hoş sohbetler etmek benim için çok büyük bir şanstı.
    Bu kadar iyi bir hekimlik ve iyi bir karakter her insana nasip olmaz bence o en iyi doktorlardan birisidir. Ben gebeliğim boyunca ona takip oldum. İçim çok rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim...

• başka bir yer Diğer  •

• K

Uzun suredir tup bebek tedavisi goruyordum ama bir türlü basarılı olamadık taki Derya hocamla tanısıncaya kadar bize detaylı anlatımları ve bilgisiyle uyguladıkları tedavi yontemiyle hamile kaldım kadar mutluyum ki hocama gözü kapalı gidebilirsiniz gerekten çok bilgili ve tecrübeli bir doktor her anlamda işinde uzman sizi rahatlatan tavırlarıyla mukemmel bir insan boyle doktorlarımız oldugu için çok ık sanslıyız.

• başka bir yer Diğer  •

• D

Uzun araştirmalarim sonucu Derya hocamla yollarımız kesişti iyiki tanisimisim şiddetli kasık ağrılarım sonucu sürekli tedavi görüyordum ama bir türlü gecmedi Derya hocam daha ilk gorusmemizde tanısı ve bana sunduğu tedavi yöntemleri ile kistlerimden kuruldum laparoskopik ameliyat yaptı gerçekten işinde çok başarılı ve bilgili gönül rahatligiyla gidebilirsiniz Derya hocamı iyiki tanımışım böyle guleryuzlu aciklayici ve sempatik tavırlarıyla beni çok rahatlattı iyi varsınız hocam

• Derya Cırık Akdağ Muayenehanesi Diğer  •

Derya Hocamla hamileliğimde tanışmıştım, bana hamileliğimin her aşamasında sağladığı destekle güvende hissetmemi sağlamıştı. Zeki, deneyimli, kavrayışı güçlü bir hekim olarak birkaç hekimden görüş aldığım konularda da Derya Hocam'ın görüşleri bana ışık tuttu. Türkiye'ye döndüğünü öğrenince yeniden muayene için gittim.Detaylı kontrolü,insancıl ,doğal insana iyi hissettiren yaklaşımıyla gene mutlu ayrıldım.iyi ki hocamı tanımışım.Çok nezih bir hastanede göreve başladığı için kendi adıma çok mutlu oldum.

• Derya Cırık Akdağ Muayenehanesi Diğer  •