Dkt. Duygu Özdem, kendi danışma merkezinde hizmet vermektedir.
- Kekemelik ,
- Dil ve Konuşma Bozuklukları ,
- Gecikmiş Dil ve Konuşma ,
- Akıcılık Bozuklukları ,
- Afazi ,
Çankaya, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
d....ö
Kendisinden çocuğum için konuşma üzerine destek aldım. O dönem iki ayrı uzmanla birlikte çalıştık, bir hafta Duygu hanımla diğer hafta diğer uzmanla görüşmelerimiz oldu. Çocuğum o dönem 7-8 tane kelimeyi söyleyemiyordu, şu an hepsini tam olarak çıkarabiliyor. Bizim evde uğraşıp yapamadığımız şeyi onlar bir günde yaptı, örneğin çıkaramadığı bir harfi bir günde çıkarmaya başlamıştı, sonrasında hayat şartları devamını getiremedik ama rahatlıkla alıştırmalarımızı evde yapabildik, şuanda da bütün problemlerimiz çözüldü.
Duygu Özdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Özdem, Dil ve Konuşma Terapisi.
Duygu Özdem adresi nerede?Duygu Özdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Özdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Özdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Özdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Özdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Özdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Özdem hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Duygu Özdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Duygu Özdem hangi sigortaları kabul ediyor?Duygu Özdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakınlardaki Dil ve konuşma terapistleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar