Uzm. Dt.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Mersin 1 adres
Kişisel Bilgiler
Uzm. Dt. Duygu Turna, özellikle Mersin bölgesinde tanınan bir Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanıdır.
Kendisi gibi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı olan Uzm. Dt. Tayfun Turna ile evlidir.
Daha çok cerrahi müdahaleler ve implant tedavileri üzerine yoğunlaşmış bir klinik geçmişi bulunmaktadır.
Uzmanlık Alanı:
Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanlığı.
Bu alanda dental implantlar, gömülü diş çekimleri, çene eklemi tedavileri ve medikal estetik (botoks, vb.) gibi konularda hizmet vermektedir.
Mersin'in Silifke ilçesinde kendi özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.
"Eğitim ve İş Hayatı
2005-2009: Ümitköy Anadolu Lisesi 2009-2014: Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2015-2020: Çukurova Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Bölümünde uzmanlık eğitimi 2020-2022: Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında Öğretim Üyesi 2023 itibari ile Silifke/Mersin' de kendi kliniğinde Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı olarak hizmet vermektedir. Hizmet Alanları: İmplant cerrahisi, Kist Tümör Cerrahisi,Yirmilik Diş Çekimi, Gömülü Diş Cerrahisi, Sinüs Lift, Kemik Grefti Uygulamaları, Cerrahi Gülüş Tasarımı, Çene Eklemi Tedavisi, Diş Sıkma Tedavisi, Gülüş Estetiği, Zirkonyum, Yaprak Porselen (lamine) Estetik Dolgu, Dolgu, Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma"
Eğitim hayatı sadece üniversite ile sınırlı kalmamış, modern teknolojileri takip etmek adına birçok uluslararası sertifika programına katılmıştır. Özellikle şu alanlarda güncel eğitimler almıştır:
Dijital Ortodonti: Ağız içi tarayıcılar ve 3D planlama sistemleri.
Güncel Braket Sistemleri: Tedavi süresini kısaltan ve konforu artıran yeni nesil braket uygulamaları.
Uzm. Dt. Duygu Turna’nın özellikle Dijital Ortodonti alanındaki uzmanlığı, günümüz modern diş hekimliğinin en popüler ve teknolojik kısımlarını oluşturuyor. Bu yöntemlerin detaylarını ve hastalar için neden bu kadar tercih edilebilir olduğu şu şekilde özetlenebilir:
Çocuk ve Ergen Ortodontisi
Uzmanlık eğitimi sırasında edindiği en kritik yetkinliklerden biri de büyüme ve gelişim dönemindeki çocukların çene yapısına müdahale etmektir.
Çene Genişletme: Erken yaşta yapılan müdahalelerle ileride oluşabilecek cerrahi ihtiyacını ortadan kaldırır.
Kötü Alışkanlıkların Durdurulması: Parmak emme veya hatalı yutkunma gibi diş yapısını bozan alışkanlıkların önüne geçen aparat uygulamaları.
Dijital Gülüş Tasarımı
Ortodonti sadece dişleri dizmek değil, yüz hatlarıyla uyumlu bir gülüş yaratmaktır. Duygu Turna, dijital planlama araçlarını kullanarak:
Alt ve üst çenenin birbirine göre konumunu,
Dişlerin dudak desteğini,
Gülme hattının (smile arc) estetik açısını analiz ederek bir tedavi planı oluşturur.
- Gömülü Dişler
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Duygu Turna Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Göksu mahallesi Uyar sokak Budak plaza 5/31, Silifke , Mersin 33940
- Sigortası olan hastalar
Z
z...
Dr. Duygu Hanım'la kızımın diş teli takılırken ana dişlerin sürdürülebilmesi için yer açılması gerekiyordu. Kızım her doktora güvenmez. Yakın hissetmez. Kızımı Duygu Hanım'la görüştürdüm. Önce sohbet ettiler. Yapması gerekenleri çok güzel anlattı. Kızımda bir güven oluşturdu. İkna oldu. Bunun üzerine diş tedavisine devam ettik. Duygu Hanım ve çalışanlarından çok memnun kaldım. Gayet ilgili. İşini severek yapıyor. Tavsiye ederim.
Kızımın tavsiyesiyle implant tedavisi ve kist ameliyatı için başvurdum kendisine. Süreç boyunca her konuda bilgilendirildim, yaklaşımı sakin ve çok güven vericiydi. Yapılan işlemlerden son derece memnun kaldım. Hiç tereddüt etmeden başkalarına da öneririm.
• Duygu Turna Muayenehanesi • Diş Hekimi Randevusu •
Y
y.....
Gömülü yirmilik dişim için başvurdum. Tedavi süreci boyunca her aşamada beni detaylıca bilgilendirdi ve çok ilgili davrandı. Hem yaklaşımı hem de profesyonelliği sayesinde kendimi çok rahat hissettim. O kadar memnun kaldım ki implant tedavimi de gönül rahatlığıyla kendisine yaptırıyorum. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Duygu Turna Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
b...
Gömülü 20'lik diş şikayetiyle başvurdum; süreç tam olarak anlatıldığı gibi ilerledi. Eli çok hafif olan, alanında uzman bir hekimdi; kendisinden çok memnunum. Çevreme ve arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
g...
Bana implant yapılması gerekiyordu. Çok korkuyordum, ama kendisiyle konuşmaya başladığım anda içim rahatladı ve güvenle oturup işlemimi yaptırdım. Eli çok hafif, çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Daha önce de implant yaptırmıştım, ama çok zorlanmıştım. Gerçekten uzmanlığını konuşturuyor. O kadar fark etti ki. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
e...
Duygu hocaya bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Yıllardır ihmal edip geçiştirdiğim diş tedavilerimi Duygu hoca sayesinde kolaylıkla yaptırdım. Sonrasında eşim, çocuklarım, annemi götürdüm. Diş sorunu yaşayan herkese de tavsiye ettim. Çünkü işine verdiği önem ve titiz çalışmasıyla harika bir hekim; güler yüzü ve şefkatiyle harika bir insan olarak sevdiklerimi gönül rahatlığıyla emanet ettim. Diş dolgusundan kist ameliyatına kadar, benim ve ailemin birçok tedavisini yaptı ve hiçbir zaman en küçük bir sorun yaşamadık. Ekibi de kendisi gibi işinin ehli ve güler yüzlü. Ağız ve diş sağlığı konusunda sorun ne olursa olsun tereddütsüz o koltuğa oturabilirsiniz. Herkese tavsiye ederim. İyi ki Duygu hocam...
e...
Diş çürüklerinden dolayı Duygu Hanım’a başvurdum. Dolgu yaptırdım. Tedavi çok ilgiliydi; bilgilendirdi. Kimse dişime dolgu yapmamıştı. Ağzımdaki açılma kısıtlaması var diye benimle ilgilenip sorunumu çözdüler. Doktorumu kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
f...
Diş ağrılarım vardı. Duygu Hanım tedavilerimi titizlikle tamamladı ve kaplama yaptı. Çok memnunum; sorunsuz kullanıyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
s...
Duygu Hanım'la tanışmamız bir arkadaşımın tavsiyesiyle oldu. Kendisi tüm sorularımı tek tek sabırla ve anlayabileceğim en ince ayrıntısıyla anlatarak tedavi öncesinde tüm çekince ve bilgi eksikliğimi giderdi. Kanal tedavisi, eski kanal tedavisinin yenilenmesi, diş çekimi, kaplama, dolgu, implant işlemleri uyguladı. Hepsinde de çok nazik ve başarılıydı. Gerek tedavi sırasında gerekse tedavi sonrasında oldukça nazik ve daima yardımsever bir tavır sergiledi. Doktorluğuna ve bilgi birikimine söyleyecek söz bulamıyorum, tam anlamıyla alanında uzman. Tedavi olmak isteyecek kişilere kesinlikle tavsiye ederim. Tereddüt etmesinler. Eğer tereddüt ediyorlarsa da Duygu Hanım'la bir sohbet etmeleri yeterli, tereddütleri anında sona erecektir.
Z
z...
Tavsiye üzerine Duygu Hanım’a ulaştım. 20'lik diş çekimi için başvurdum. 2 hafta arayla sağ ve sol taraftaki her iki çenemdeki 20'lik dişlerimi çektirdim; çekimden bir hafta sonra dikişlerimi aldırdım. Duygu Hanım ve ekibiyle iyi ve sağlıklı bir süreç geçirdik; her anlamda yardımcı oldular. Randevu saatleri öncesinde beni aradılar; sonrasında herhangi bir şey için onlara ulaşabileceğimi belirttiler. İşlem sürecinde sürekli beni telkin edici şekilde konuştu; kendimi rahat ve emin ellerde hissettiğimi her yönden söyleyebilirim. Çevremdeki insanlarla konuştuğumda kesinlikle tavsiye edeceğimi söyledim.
Duygu Turna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Turna, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Duygu Turna tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kanal Tedavisi, Sinus Cerrahisi, Çene Implantasyonu, Diş Sıkma Botoksu, Çene Eklemleri Tedavisi, Apikal Rezeksiyon.
Duygu Turna adresi nerede?Duygu Turna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göksu mahallesi Uyar sokak Budak plaza 5/31 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Turna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Turna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Turna isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Turna, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Duygu Turna hangi dilleri konuşuyor?Duygu Turna ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Turna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Turna tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duygu Turna hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Duygu Turna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Duygu Turna hangi sigortaları kabul ediyor?Duygu Turna tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.