Dr. Duygu Zorlu, Medicana International İzmir Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Göğüs Hastalıkları Randevusu

• Z

covid dönemin de geçmeyen göğüs ağrısı aldığım nefes yetmiyor vs şikayetlerime başka hastanelerde konulamayan astım teşhisini koydu ve bu güne kadar süre gelen tedavimi takip ediyor şu an da alanında tecrübesine ve samimiyetine inandığım doktor ve insan olan Duygu Zorlu hanımefendi sayesin de sağlığıma kavuştum .

• Y

Acil servisten başlayarak, yoğun bakım ve 15 gün serviste yatış sürecimi bire bir özenle takip ederek isabetli teşhis ve tedavimi başarıyla gerçekleştiren, beni tekrar hayata döndüren, ömür boyu ailecek minnettar kalacağımız canım hocam... İyi ki sizi tanımışız, iyi ki varsınız ve hep hayatımızda olacaksınız.

• L

Yoğun bakımda yatmıştım duygu hocamın verdiği tedavisi ile yaşama tutundum hocamın ilgisi ve beni merak etmesinden ve benim üzerime titremesi sonucu hastalığımı biraz olsada yendim duygu hocamdan Allah razı olsun.

• B

Duygu hocama geçmeyen alerjik öksürük hikayemle gitmiştim.kendisi çok ilgili ve alanında çok iyi bir doktor.uyguladığı tedaviyle çok rahatladım.benim gibi olan hastalara kesinlikle tavsiye ederim

• Medicana International İzmir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Dünyanın en tatlı dr olabilir kendisi. Muayenedeki ilgisi dışında psikolojik desteğiyle ruhunuza da şifa olur

• F

Zatürre olduğum dönemde kendisine başvurdum. Doğru tanıyı koyarak tedavimi düzenledi ve kısa sürede sorunsuzca iyileştim.

• Medicana International İzmir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

Bir doktordan daha fazlası olarak kendime olan güvenimi arttırıp tanılı rahatsızlığım da olsa şikayetlerimin gerilemesini aynı zamanda sigarayı bırakmam konusundaki desteği, hayatımın konforlu hale gelmesini sağlayan hocama ne kadar şükranlarımı dile getirsem az gelir. Mesleki bilgisinin dışında kişiliği ile de mükemmel bir insan . İyi ki varsınız..

• H

Duygu hanıma 08.02 2025 tarihinde halsizlik nefes darlığı şikayetiyle gittim çok güzel muayene etti.Çok memnun kaldım

• P

Öksürük şikayetiyle gittiğim Duygu Hn, hiçbir test bulunmamasına rağmen yorumlarda bulunmuş, alerji testi sonucumda da bahsi geçen duruma karşı herhangi bir hassasiyetim bulunmadığı raporlarla tespit edilmiştir. Tetkikler sonrası kontrole gittiğimizde ise içeri alınmak için yaklaşık 1 saat bekletilip, sürenin sonunda başka zaman gelmemiz gerektiği, doktorun kontrole alamayacağı aktarılmıştır. Hasta iletişimi noktasındaki memnuniyetsizliğimi belirtmek isterim.

• L

Güler yüzlü ilgisi ve başarılı tedavisinden dolayı Duygu Zorlu hanım efendiye çok teşekkür ederim.Esim zature sebebiyle doktor arayisindayken Duygu Hanım İnternet'e keşfettik.Basarılı bir tedaviden sonra çok şükür eşim iyi.Cok teşekkür ediyirum Doktorumuza