Hakkımızda

Medicana Sağlık Grubu, sağlık zincirine eklenen yeni halkası Medicana International İzmir Hastanesi’yle büyümeye devam ediyor.Medicana Sağlık Grubu’nun diğer tüm hastanelerinde olduğu gibi SGK ve özel sigorta şirketleri ile anlaşmalı olarak sağlık hizmeti sunuyor.Medicana International İzmir Hastanesi, 100 yatak kapasitesi, 8 ameliyathane, 14 yoğun bakım yatağı ve 140 araçlık otopark kapasitesiyle hizmet veriyor.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı

Ürolog

Ürolog

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

3 ay önce annemize 4. Evre kolon kanseri teşhisi konuldu Tavsiye üzerine Dr Ahmet Bey e gittik Bence Ahmet Bey in en önemli özelliği hastayı bütüncül yaklaşımla tedavi etmesi Hastamızın bağışıklık sistemi için ek takviyeler önermesi psikolojisi ve beslenmesini de takip etmesi Hepsinden öte kanser hücresine gen çalışmaları yaptırması ve ona göre spesifik tedavi uygulaması çok etkili oldu Bugün itibariyle metastasların tamamına yakını temizlendi Kolonda ise tümör küçüldü ve aktivitesi belirgin şekilde azaldı Üç aydır hastamız hiç perişan olmadı ve genel durumu hep iyiydi Ahmet Bey e Şükran ve minnetimizi ifade edecek yeterli söz bulamıyorum Allah kendisinden razı olsun

• Prof. Dr. Ahmet Dirican Tıbbi Onkoloji Randevusu  •

Ankara'da bir merkezde gerçekleştirdiğim dahiliye muayenesinde çekilen batın ulstrason sonucunda sol böbrek üst polde 5.1*5.2*4.9 cm boyutlarında bir kitle olduğunu öğrendim. Ankara'daki bütün merkezler kitlenin alınmasının yetmeyeceğini böbreğin de alınması gerektiğini söylediler. Biz de araştırmalarımız sonucunda Özgür Hocama rastladık. İyi ki rastlamışız. Kendisi tüm cerrahi ustalığı ile kitleyi böbreği koruyarak çıkardı, genç sayılacak bir yaşta böbreğimi korudu. Mesleki ve akademik hayatında kendisine başarılar dilerim.

• Prof. Dr. Özgür Çakmak Parsiyel Nefrektomi  •

73 yaş Annemin üst idrar yolu tümörü(ürotelyal karsinom) tanısı ile doktorumuz Özgür Beye ulaştık. Sizi sabırla dinleyen, geçiştirmeden durumunuzu inceleyen hocamızla
    Nefroüreterektomi ameliyatımız başarılı ve güzel geçti. Sonrasında da iletişimde kalabilmek Hasta ve yakınları için moral oluyor..
    Özgür hocam ve süper ekibinin emeğine sağlık..

• Prof. Dr. Özgür Çakmak Nefrektomi  •

Özgür hocaya bir yakınımdan ismini öğrenip gittim bir böreğim çalışmıyordu kendisi beni başka bir kuruma sintigrafi için yönlendirdi herşeyi çok net açıkladı ve 3 gün önce de ameliyat oldum robotik nefrektomi oldum süreçten çok memnun kaldım takibi ve heran herşeye cevap vermesi ameliyat konusunda çok başarılı olması gerçekten üroloji anlamında ihtiyacı olan tüm hastalara öneririm.özellikle ameliyat ve operasyon gereken hastaların randevu alıp görüşmesi bence çok faydalı olur

• Prof. Dr. Özgür Çakmak Da Vinci Robotik Cerrahi  •

Babamın prostat kanseri olduğunu öğrenince araştırmalarımız bizi özgür beye götürdü. Amilyat öncesi ve sonrası gerek ilgisi gerek bizi her konuda bilgilendirip rahatlatması ve amilyatımızın çok başarılı geçmesi doğru bir karar verdiğimizi gösterdi.

• Prof. Dr. Özgür Çakmak Radikal Prostatektomi  •

Radikal prostatektomi ameliyatı sürecinde doktorumuzdan çok memnun kaldık. İlk muayeneden itibaren tüm süreci detaylı ve anlaşılır şekilde anlatarak bize büyük güven verdi. Ameliyat ve sonrasındaki takip süreci son derece başarılı ve özenliydi. İlgi, tecrübe ve yaklaşımı için kendisine ve ekibine saygılarımızı iletiriz.

• Prof. Dr. Özgür Çakmak Radikal Prostatektomi  •

Babamın unutkanlık şikayeti için Armağan beye danıştık ve demans başlangıcı teşhisi kondu. Detaylı olarak tüm tetkikleri istedi ve bizimle çok iyi ilgilendi. Şöyle ki doktora gitmekten çekinen babam doktor beyi çok sevdi daha istekli. İlerleyen süreçlerde tedaviden iyi yanıt alacağımıza inanıyorum.

• Doç. Dr. Hasan Armağan Uysal Nöroloji Randevusu  •

Belimde 3 adet fıtıkla gittim hatta çekilen mr sonucu birtanesinin patladığı görüldü ve acil ameliyat denildi açıkçası ameliyat son çare diye olmak istemedim ama ağrım o kadar şiddetliydiki ayağım nereseyse felç olacaktı çok şükür başarılı bir şekilde taburcu oldum sadece bir gün yattım hastanede .benim gibi bel fıtığından sıkıntısı olan varsa mutlaka gitsin arkadaşlar sağa sola alternatif aramayın sağlığınızla oynamayın de mehmet şenoğlu hocadan Allah razı olsun ilgili ve son derece başarılı bir hekim kendisine ve emeği geçen herkesin eline sağlık

• Prof. Dr. Mehmet Şenoğlu Bel Fıtığı Ameliyatı  •

06/03/26 da göbek fıtıgı için VARLIK EROL hocama geldim 2 günde beni ameliyta aldı ilgisi ve bilgisi benim heycanımı bastırdı ve benim bu göbegimdeki sorundan kurtardı.VARLIK hocama ve bütün hekimlerimize şükranlarımı sunuyorum iyiki varsınız...

• Prof. Dr. Varlık Erol Diğer  •

25.02.2026 tarihinde 81 yaşındaki babamın, prostat kaynaklı ciddi bir sağlık sorunu nedeniyle Robotik Radikal Prostatektomi ameliyatı yapılmasına karar verildi. Babamın yaşı nedeniyle süreç bizim için doğal olarak endişe vericiydi. Ancak Özgür hocamızın süreci titizlikle planlaması, açık ve anlaşılır bir şekilde anlatması ve robotik prostat cerrahisindeki yüksek vaka deneyimi, doğru ellerde olduğumuzu hissettirdi.
    Ameliyat süreci planlandığı şekilde sorunsuz ilerledi. Operasyon sonrası dönemde hocamızın her gün bizzat ilgilenmesi, yakından takip etmesi ve bizleri düzenli olarak bilgilendirmesi bu süreçte çok kıymetliydi. Babam, ameliyattan sonra kısa sürede ayağa kalktı ve beklediğimizden çok daha konforlu bir iyileşme süreci geçirdi.
    Prof. Dr. Özgür Çakmak hocamıza tüm süreç boyunca minnettarız. Ülkemizde Üroloji ve Robotik cerrahi alanında bu denli tecrübeli ve yetkin bir hekimin bulunması bizler için gurur verici.

• Prof. Dr. Özgür Çakmak Da Vinci Robotik Cerrahi  •