- Ana Sayfa
- Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı
- Konak
- Medicana International İzmir Hastanesi
Medicana International İzmir Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- Ürolog
- Genel cerrah
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Beyin ve sinir cerrahı
- Dermatolog
- Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
Konak 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
Ürolog
Genel cerrah
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- senCard
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
mu...r
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gayet başarılı bir ameliyattı öyle ki ameliyattan çıkınca dren bile takılmamıştı,babamın hiç ağrısı olmadı çok sevindiriciydi.Özgür hocamız ameliyat sonrası ve ertesi gün sabah ve öğlen yanımıza geldi muayene etti ameliyattan sonraki gün istersek çıkabileceğimizi söyledi ama beklemek istedik ondan sonraki sabah tekrar geldi hep kontrol etti ve öğlen hastaneden çıktık. Özgür hocamız ameliyat sonrası da muayene etti.
ha...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Merhabalar Koray hocama safra kesesi rahatsızlığım için muayeneye gittim. Kendisi çok ilgili ve mesleğinde hem profesyonel hem de bilgili bir doktor. Ameliyatım çok başarılı geçti. Hocamın ellerine sağlık aklına zihnine ruhuna emeklerine sağlık. Herkese tavsiye ediyorum. Başarıları daim olsun.
d.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2021 yılında çok komplike bir ameliyat sürecim oldu. Sol böbrek, safra kesesi ve rahimim alındı. Ameliyatıma giren doktorlarımdandı Varlık hocam. Sonrasında meme ve troid kontrollerin için sürekli kendisini tercih ettim. Tanıdığım en babacan, bilgili ve güler yüzlü doktorlardan kendisi. her kontrole endişe ile gidip kendisinin motivasyonu ile sürecimizi tamamlıyorum. Türkiye'nin en başarılı cerrahı benim için, iyi ki varsınız Varlık hocam...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
omuzumdaki kırık sebebiyle gittim. Şu an çok daha iyi durumdayım.
bi...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İnsan ilişkiyi olmayan, konuşmayan ters çevaplar veren birisidir. Bebeğimin kalbinin gelişimini 5 inci ayda anca farketmiştir. Hastasına nasılsın diye sormayan kalp kırıcı birisidir. Başka bir perinatoloji uzmanı bu durumu 8 haftalık iken bile farkedeleceğini iletmiştir. Detaylı utrasonu hastalarına kendisi yapıyor fakat gelişim bozuklukları olan bebeği 22 haftada anlayabiliyor. Tamamen tezat bir durum.
yü...m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Süreç aile hekiminde PSA testi ile başladı aslında.PSA:4.61 çıkınca Medicana da Doç.Dr.Erdem Kısa ile görüştüm,Psa testi burada 3.1 çıktı.Baktığınızda 0-4 arası olması gereken bir değer ve normal karşılanabilir ama takip edilmesi gerektiği bildirildi.İlaçlı MR da sorun tespit edilince biyopsi yapıldı ve (3+4=7) gibi skor karşımıza çıktı ve Ped çekimi yapıldı.Ped te herhangi bir sıçrama görülmesi ce ameliyat kararı alındı.
Ameliyat kararı ile birlikte araştırma sonucu Sn.Prof.Dr.Özgür ÇAKMAK son bu konuda çok iyi olduğu bilgisine ulaşınca onunla devam etme kararı aldım .Muayene sonucunda ameliyat tarihinde anlaştık ve muayene de tarihinde ve saatinde Robotik cerrahi ile ameliyatım yapıldı.İki günü hastane de yattıktan sonra sonda ile taburcu oldum.Eve geldikten sonra pek fazla ağrım olmadı,kendi işimi kendim gördüm ve 8.günde sonda alındı,pataloji değerleride güzel olunca normal yaşantıma döndüm.
kü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Aşkın hocama tesadüfen randevu aldım ve dış gebelik tanısıyla gittim .başka doktorlar içime sinmedi ama Aşkın hocam İlk muayenede o güveni verdi . hastasına karşı öyle sıcakkanlı , nazik ve ilgili bir hekim ki ; iyi ki karşılaştık diyorum. Başarılı bir operasyonla iyileşmemi sağladı . . Emekleri benim için çok kıymetli..
mü...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babam geçen sene beyin anjiyosu oldu , bu sene de abi bir düşme yaşayınca önce beyin anjiyosunu yapan doktora gidip tetkik yaptırdık sonra doktor norölog görüşü de almamızı tavsiye edince Hasan Armağan Uysal dan randevu aldık , eeg ve sep çekimi yaptırdı sonrasında bizi odasına görüşmeye aldıklarında ben de refakat ettim , kafasını kaldırıp bize bakmadı , bilgisayarda işlem yaptıktan sonra direkt sep sonucundaki bir bulgudan dolayı farklı bir MR istedi konuşmayı kapattı , inanılmaz derecede iletişimini yetersi buldum. O kadar kısa ve anlaşılmaz konuştu ki ne ben ne de babam konuyu anlamadık , asla tavsiye etmiyorum
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gebelik dönemim boyunca ve doğumumda da kendisini tercih ettim. Öncelikle sakinliği ve sorduğum her soruya yapıcı yaklaşımı çözüm odaklı görüşü beni çok rahatlattı, süreç boyunca hep yanımda hissettim. Aklıma takılan her soruda her daim sakinlikle yanıtladı. Bu sayede İzmirden Muğla’ya taşınmak durumunda kalsam bile rutin kontroller için her seferinde Aşkın Hocayı tercih ettim. İyiki kendisi ile tanıştım . Kızıma sağlıcakla kavuşturduğu içinde çok mutluyum.
m....i
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr.Aşkın Bey’den aldığım tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Çikolata kistimi kısa sürede ve başarılı bir şekilde tedavi etti. Süreç boyunca oldukça ilgili, açıklayıcı ve güler yüzlüydü. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Medicana International İzmir Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana International İzmir Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Göz Doktoru, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Cerrahı, Kardiyolog, Hematolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Psikiyatrist, Radyolog, Biyokimya Uzmanı.
Medicana International İzmir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana International İzmir Hastanesi, toplam 812 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, İmplant, Gülüş Tasarımı, Laminate Veneer, Bonding, Estetik Dolgu, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Zirkonyum, Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina.
Medicana International İzmir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana International İzmir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana International İzmir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana International İzmir Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana International İzmir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana International İzmir Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Medicana International İzmir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1238 hasta/danışan, Medicana International İzmir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana International İzmir Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana International İzmir Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana International İzmir Hastanesi nerede?Medicana International İzmir Hastanesi adresi Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak şeklindedir.
- Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
- Konak Havale
- Konak İdrar Torbası İltihabı
- Konak İdrar Yolları İltihabı
- Konak Osteoporoz
- Konak Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
- Konak Sarılık
- Konak Soğuk Algınlığı