Dr. Ebru MENEKŞE, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini 2000 yılında bitirerek “Tıp Doktoru” ünvanını aldı. 2002 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlık eğitimine başladı ve 2007 yılında “Genel Cerrahi Uzmanı” oldu. 2007 yılından itibaren Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde çalışmaya başladı. 2010 yılında girdiği Başasistanlık sınavını kazandı ve 2010-2013 yılları arasında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde Başasistan olarak çalıştı. 2013 yılından itibaren Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi, Meme – Endokrin Cerrahi Bölümünde Başasistan olarak çalışmaya devam etti. 2014-2015 yılları arasında, Tübitak Yurtdışı Bursu ve Projesi kapsamında, ABD, Pittsburgh Üniversitesi Tıp Fakültesi, UPMC Magee-Women’s Hastanesinde, özellikle meme kanseri konusunda “Araştırma Görevlisi” ve “Klinik Gözlemci” olarak çalıştı. Sonrasında, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi, Meme – Endokrin Cerrahi Bölümünde Başasistan olarak görevini sürdürdü. Nisan 2016 tarihinde yayın aşaması ve sözlü sınavda başarılı olarak “Genel Cerrahi Doçenti” ünvanını almaya hak kazandı. 2017 yılından itibaren “Genel Cerrahi Eğitim Görevlisi” olarak görevine devam etti. Haziran 2019 tarihinden itibaren, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Genel Cerrahi Kliniği, Meme-Tiroid-Endokrin Cerrahi Biriminde Eğitim Görevlisi olarak çalıştı. Temmuz 2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ankara Şehir SUAM Genel Cerrahi Anabilim Dalında “Profesör” olarak atanmış ve Ekim 2025 tarihine kadar aynı kurumda çalışmaya devam etmiştir. Kasım 2025 tarihi itibari ile Özel Koru Hastanesinde Genel Cerrahi Kliniğinde Meme-Endokrin Cerrahisi alanında çalışmaya başlamıştır.
2025 yılı itibariyle, Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış 44 makalesi, Ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış 10 makalesi, 7 adet kitap bölümü yazarlığı, ulusal ve uluslararası farklı bilimsel toplantılarda sunulmuş 50’den fazla sözlü ve yazılı bildirisi bulunmaktadır. H-indeksi 10’dur.
Türk Cerrahi Derneği tarafından yapılmış olan Yeterlik sözlü ve yazılı sınavında başarılı olarak “Türk Cerrahi Derneği Yeterlik Belgesi” almaya hak kazanmıştır.
Türk Tabipler Birliği, Türk Cerrahi Derneği, Ankara Cerrahi Derneği, Ankara Meme Hastalıkları Derneği üyesidir. Ayrıca Türk Cerrahi Derneği’nde 2022-2026 yılları arasında sınav komisyonu üyesi olarak görev almıştır.
Özellikle Meme, Tiroid ve Endokrin Cerrahisi, Onkolojik Cerrahi ile ilgilenmekte olup, bu konuda akademik çalışmalarını ve cerrahi uygulamalarını halen çalışmakta olduğu Ankara Koru Hastanesinde aktif olarak sürdürmektedir.
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara
Özel Koru Ankara Hastanesi
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
su...n
samimiyetiyle sıcak kanlılığıyla hastasını anlaya bilen mükemmel bir insan teşekkürler ebru menekşe
Ebru Menekşe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Menekşe, Genel Cerrahi. Size Ebru Menekşe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ebru Menekşe adresi nerede?Ebru Menekşe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Menekşe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Menekşe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Menekşe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Menekşe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ebru Menekşe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Menekşe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Menekşe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Menekşe hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ebru Menekşe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ebru Menekşe hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Menekşe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Aegon Emeklilik ve Hayat Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.