Yunus Emre, Akyokuş Sk, Meram 42080
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Hasta
Harika bir doktor Ebubekir bey beni acil bağırsak ameliyatı etti şuan kemoterpi alıyorum çok içten çok ilgili sizin gibi Doktorlar olduğu sürece hiç bir hastalık kalmaz insanda Allah'ın izniyle aileden biri gibi oldu bize varolsun iyiki varsınız hayatımı size borçluyum
• başka bir yer • Diğer •
za...
Allah razı olsun babamı kalın bağırsak ameliyatı yaptı sağolsun Harika iş çıkardı mükkemel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
Ebubekir Gündeş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebubekir Gündeş, Genel Cerrahi.
Ebubekir Gündeş adresi nerede?Ebubekir Gündeş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Akyokuş Sk Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebubekir Gündeş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebubekir Gündeş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebubekir Gündeş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebubekir Gündeş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebubekir Gündeş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebubekir Gündeş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ebubekir Gündeş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar