Dr. Dt. Ece Büyükbaşaran Akçay

Ortodonti · Daha fazla

Ataşehir 1 adres

Merhaba ben Ece Ece Büyükbaşaran Akçay; Ortodonti alanında hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Ortodonti Randevusu

Ece Büyükbaşaran Akçay Muayenehanesi

Barbaros, Sarkaç Sk. AGAOGLU MY PRESTIGE NO:1/102,, Ataşehir 34758

• C

Tavsiye üzerine gittik. Kızımın diş eğriliği olmasından dolayı gittik. Bizimle çok iyi ve bilgilendirici şekilde ilgilendi, farklı seçenekler sundu ve bizim en iyi seçimi yapmamızı sağladı. Şeffaf plak tedavisi sürecindeyiz ve kendisinden çok memnunuz. Herkese de tavsiye ediyorum ve yönlendiriyorum.

• F

Dişlerimde yüksek çapraşıklık ve çekimlerden dolayı oluşan boşluklar vardı. Ayrıca 20'lik dişler, kırık diş vb. sorunlar da vardı. Sosyal medya üzerinden Ece hocayla tanışma fırsatı buldum. Ece hoca ile çene ameliyatı olmadan da ortodontik bir süreçle tedaviye başlama kararı aldım. 20'lik diş çekimlerini ve kırık diş çekimini tamamladım. Sonrasında Ece hoca ile ortodontik tedavi sürecine başladık. Başlarda zorlandım. Alışık olmadığım ve bazı yerlerde diş aralarında fazla boşluk olduğu için sürekli telin çıkmasıyla karşı karşıya kaldım. Bu noktalarda Ece hoca hiç bekletmeden hem iletişim yoluyla hem de olabilecek en kısa sürede müdahale etmesiyle tedaviye sadakatimi, ki teli üçüncü kez yanlışlıkla çıkardığımda süreci bitirmek istemiştim. Alıştıktan ve ilk sene sonunda dişlerimdeki düzelmeyi fark ettikten sonra tedaviye olan direncim iyice kırıldı ve Ece hocanın direktiflerine uymaya çalıştım. Sürecin uzun olacağını zaten biliyordum ama bu kadar kolaylaşacağını düşünmemiştim. Tavsiye ediyorum.

•  •

Doktorumuza arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Diş taşı temizlenmesi ve genel muayene için başvurdum. İşinin ehli, çok güler yüzlü bir insandı, doktor hanım. Gayet güzel bir tedavi sürecimiz oldu; sonucundan memnun kaldım. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim, ediyorum da.

• T

Ece Hanım ile şeffaf plak tedavisine başladık. 40 yaşındayım ve hep ertelediğim bir şeydi, keşke kendisiyle daha önce tanışsaydım ve tedavime daha erken başlasaydım diyorum. Daha 3. aydan itibaren değişiklikler başladı ve her şey kendisinin en başında söylediği ve planladığı gibi gidiyor şu anda. Bana çok zor olan bir süreci çok kolay ve acısız bir tedaviye çevirdi. Teknik bilgisi ve hasta ile yakından ilgilenmesi sebebiyle herkese yaşı kaç olursa olsun tavsiye ediyorum. Hatta çocuklarım için de erken yaşta görüşünü alıp bir tedavi planlamayı düşünüyorum.

• C

Doktoruma amcamın tavsiyesiyle ulaştım. Dişlerimde yamukluk vardı. Bu sebeple hem fazla çürük oluşuyordu hem de görsel olarak güzel gözükmüyordu. Tel tedavisi için yaklaşık 1,5 yıllık bir plan yapmıştık. Doktor Ece Hanım'ın tavsiyeleri ve benim de dikkat etmem sebebiyle 1 yıl 3 ay gibi bir sürede telleri çıkarttık. İletişimimiz gayet iyiydi; tedaviden de memnun kaldım; çevremdekilere tavsiye ederim.

• T

Invisalign tedavim yaklaşık 1,5 yıl sürdü. Ece Hocam, kontrollerde her zaman mevcut durumumu net bir şekilde anlattı ve tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Tedavi ilerledikçe dişlerimdeki değişimi görmek benim için gerçekten çok mutluluk vericiydi. Sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda kapanış probleminin de düzelmiş olması günlük hayatımda büyük bir konfor sağladı. Tedavim sonrasında beyazlatma işlemi de uyguladık ve şu an dişlerime her baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum.

• M

Ortodontik (tel) tedavi sürecim Ece hocamla birkaç ay önce tamamlandı ve şu anki sonuçtan çok memnunum. Tedavi boyunca her aşamayı anlaşılır bir şekilde açıklayarak sürecin gidişatını ve tedavi sonrasında yapılması gerekenleri benimle paylaştı. Her zaman ulaşılabilir olması sayesinde kliniğe gitmeden sorularıma yanıt alabildim ve bu da beni oldukça rahatlattı. Tedavi bitmiş olmasına rağmen kontrollerimi hâlâ büyük bir titizlikle sürdürmesi, işine verdiği önemi açıkça gösteriyor.

• B

Ece Hanım'a eşim için gittiğimiz diş hekimimizde oğlumun çene problemi olduğunu öğrendik. Doktor Bey bizi Ece Hanım'a yönlendirdi. Ece Hanım muayene ettikten sonra oğluma plastik damak takıldı, çeneyi düzeltmek için. Gece takması için yüz maskesi verdi. Oğlum da biz de Ece Hanım'ın tedavisinden memnun kaldık. Kendisi de çok ilgili ve güler yüzlü olduğu için oğlum da çok memnun kaldı.

• M

Diş hekimi korkum olduğu için yaklaşık 4 yıldır diş hekimine gitmeye cesaret edememiştim. Komşumun tavsiyesi üzerine Ece Hanım’ın kliniğine gittim. Ön dişlerimde kırıklar vardı ve yapılması gereken dolgularım bulunuyordu. Kliniğe ilk girdiğim andan itibaren Ece Hanım, tedavi sürecinde yapılacak işlemlerle ilgili detaylı ve anlaşılır bilgilendirmeler yaparak beni rahatlattı. Şeffaf plak tedavisi uyguladı. Eli gerçekten çok hafifti; yapılan işlemler sırasında hiçbir şey hissetmedim. Sayesinde yıllardır ertelediğim diş tedavileri korkmadan, hatta keyif alarak yaptırmış oldum. Hem yaklaşımı hem de ilgisi sayesinde diş hekimi korkumu büyük ölçüde yendim. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• T

Ben bir arkadaşım aracılığıyla Ece Hanım'la tanıştım; şeffaf plak tedavisi uzun zamandır aklımda olan, ama cesaret edemediğim bir tedaviydi. Kafamda soru işaretlerim ve korkularım vardı. Arkadaşım beni Ece Hanım'a götürdü; o kadar ilgili, açıklayıcı ve pozitifti ki hemen tedaviye başlamak istedim. Şu an baya bir yol katettik. Tedavi sürecim çok rahat geçiyor. Aklıma takılan ne olursa sorup cevabını alabiliyorum. Bu benim için çok önemli. Ece Hanım'dan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim; hem insan olarak hem de bir hekim olarak çok iyi ve bilgili biri.