Dr. Dt. Ece Öztoprak, Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur.Ankara Üniversitesi Pedodonti Anabilim Dalı'nda da doktora eğitimini tamamlamıştır.Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Pedodonti Anabilim Dalı Arş Görevlisi olarak çalışmıştır.
Şu anda da DentAnkara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir.

Haritayı büyüt

Tunali Hilmi Cad. No: 82/3 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dent Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

7 yaşındaki ve 3 yaşındaki kızım için Ece hanıma başvurduk. Tedavi sürecindeki detaylı iletişimi, çocuklarımla kurduğu iletişim çok naif ve çok etkiliydi. Klinikte konuşa konuşa çok güzel bir şekilde çekim, kanal ve dolgu işlemleri yaptırdık. Gerekli yönlendirmeleri de çok güzel yaptı çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
Konum: Dent Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sedasyon

Sevgili Ece Hanım çok kibar,pozitif ve çocuk dilinden anlayan işini aşkla yapan mütevazi bir doktor kızım Özge Linanın dişlerini sedasyonla pırıl pırıl yaptı içimiz çok rahat emanet ettik.Ankarada tek diş hekimimiz kendisi ekip arkadaşlarıda çok kibar

Randevu doğrulandı
Konum: Dent Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuk Diş Tedavisi

Doktor oğlumun 9 dişini! sedasyonla tedavi etti, her şey sorunsuz geçti. Tedavi öncesi her detayı ayrıntılı açıkladı, sonrası için de hep ulaşılabilirdi. Kontroller için birkaç kez kliniğe çağırdı. Gerçekten böyle bir doktor bulduğum için çok mutluyum.
Ayrıca, tüm ekip çok güler yüzlü.
Dr. Ece Öztoprak gerçekten çok iyi ve ilgili, çocuklarla da hemen iletişim kurabiliyor. Önceden oğlum dişçiye gitmekten çok korkardı, şimdi ise keyifle gidiyor! İki yıldır doktorumuz ve çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ederim!

Randevu doğrulandı
Konum: Dent Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sedasyon

Canın Ece hocam 2.5 yaşındaki kızımın zorlu dişlerini kaplama dolgu yaptı gerek tedavi planı yaparken gerekse tedavi sonrasındaki ilgisinden çok memnun kaldık sorduğumuz her soruyu içtenlikle cevap verdi iyi ki siz

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Çok çok teşekkür ederim, ne mutlu bana çok mutlu oldum

Y

Ece Hanım 3 yaşındaki oğlumun diş tedavilerini yaptı. Sedasyonla diş çekimi ve dolgu işlemi yapıldı. Mesleki anlamdaki başarısının yanı sıra kalbinin güzelliği, insanlığı tartışılmaz. Tedavinin her aşamasını detaylı bir şekilde anlatıp tarafımdan sorulan tüm soruları da sabırla cevapladı. Her zaman söylediğim gibi ''İyi ki varsınız Ece Hocam''.

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Çok çok teşekkür ederim, sizler de iyi ki varsınız

Z
Konum: Dent Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Çekimi

Ece hanımı internetten araştırırken tesadüf buldum oğlumun diş çekimin de yardımcı oldu bize ilk kez bir diş doktoruna gideceği için tedirgindi aslında oğlum ama Ece hanım ve asistanları gerçekten çok iyilerdi yaklaşımları ile rahatlattılar

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Ne mutlu bize , çok teşekkürler

Konum: Dent Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Bir önceki randevumuzda 6 Yaş oğlumun Ön iki dişinin çekimi için başvurmuştuk. Benim için de oğlum için de oldukça rahat ilerleyen bir süreç oldu çünkü Dr. Ece Hanım yapacağı her işlem öncesinde oğluma bilgilendirme yaparak ve rahatlatarak ilerledi ve işlem kolayca tamamlandı
Bu randevumuzda da Oğlumun bir dişine dolgu yapıldı. Doktor hanım kibarca anlatarak, Oğlumu rahatlatarak, Gereğinde dinlenmesine müsaade ederek muhteşem bir şekilde işlemi tamamladı.
Dr Ece Hanım oldukça güler yüzlü ve tatlı dilli
Ayrıca doktor hanımın birlikte çalıştığı ekip ve asistanlar da çok ilgili Ve güler yüzlüler
Oğlum muayenehanede kendini hep çok rahat hissetti

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Çok teşekkür ederiz. Kontrollerde görüşmek üzere

Telefon numarası doğrulandı

Ece hocama 5 yaşındaki oğlumun diş çürüğü nedeniyle gittik yaklaşımını çok iyiydi bütün tedavi aşamalarını ayrıntılı bir şekilde konuştuk. Çok memnun kaldık.

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Çok teşekkür ederim, sağolun :)

Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumun diş ağrısı cok fazlaydı hemen ece hocamızı arayıp acil randevu talep ettik göz açıp kapayıncaya kadar tedavisini yaptı müthiş birisi mesleğini seven başka birisi yoktur bence kendine çok yakışıyor eline emeğine sağlık sevgiler

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Ne mutlu bana… çok teşekkür ederim ☺️

Telefon numarası doğrulandı

14 aylık oğlumuzun diş sağlığı için hekimimizin önerisiyle Ece Hanım’la iletişime geçtik. Kendisi oğlumu muayene ettikten sonra ağız sağlığı konusunda bizi detaylıca bilgilendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki kontroller için de Ece Hanım’a geleceğiz.

Dr. Dt. Ece Öztoprak

Çok çok teşekkür ederim, kontrollerde görüşmek dileğiyle ☺️