Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunuyum.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ çocuk- yetişkin ve kurum bölümlerinde ve ÖZEL ÜMİT HASTANESİNDE stajımı tamamladım.
Lisans tezimi otellerde restaurantlarda besin hijyeni konulu teziyle bitirdim.
Onkoloji ve Beslenme Sempozyumu, Bariatrik Cerrahi ve Beslenme Sempozyumu , Kardiyoloji Diyetisyenliği Kursu, 3. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, Spor Beslenmesi, Psikolojik Panel sertifikalarına sahibim.
Eskişehirde 2 senedir hizmet vermekteyim .
Diyetisyen Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniğinin kurucu diyetisyeniyim.
Daha önce spor salonlarında da hizmet verdim. Uzmanlık alanlarım kilo verme , kilo alma,şişmanlık obezite,tiroid hastalığında beslenme, hiperlipidemi, tip1 ve tip 2 diyabet .
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği
Bünyeye uygun diet ile başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Motivasyon ve güler yüz ise artısı.
L
le...r
Daha öncede eşim ve oğlum için gitmiştik memnun kaldık şimdi ben başladım doktorumuz kesinlikle tecrübeli ve başarılı
s....v
Ecem hanım sayesinde 6 kilo verdim haşimatoya rağmen ve yola devam son 4 kilo:)
• Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği • Randevu •
fz...
Dünyanın en en en güzel en sevecen en doğrucu en mükemmel diyetisyeni diyebiliriz yıllarca kilo veremeyen ben Ecem hanımın sayesinde kilolarım gitti ve gitmeye de devam ediyor hiç düşünmeden gidebilirsiniz
L
le...i
Diyetisyenimiz disiplinli ve tatlı bir hanım.Öğünleri yaşam tarzınıza göre ayarlıyor.Sıkmadan rahatça kilo vermenizi sağlayan diyet listeleri veriyor.Hipotroidim ve şeker hastalıüım olmasına rağmen 3 buçuk ayda yaklaşık 16 kilo verdim kendisinden çok memnunum.Birlikte bir bu kadar daha vereceğim inşallah
• Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği • Zayıflama Diyetleri •
Y
y....z
Ecem hanım la birlikte 12 kilo verdim.Kendisi güler yüzlü ve çok sıcak kanlı birisi,kişiye özel diyet listeleri ve harika bir motivasyonu var.Çok memnun kaldım,iyi ki Ecem hanım diyorum
n....ç
Ecem hanımın odasına girdiğiniz anda pozitif enerji alabilirsiniz.Motivasyonu yüksek ve sizin için hazırlanan özel menüler veriyor. Başlayalı 20 gün oldu ve 6.5 kilo gitti bile. İyi ki tanımışım N.Ç
• Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği • Normal Randevu •
Herdaim güler yüz ve istediğiniz kilonuza ve ideallerinize kavusmaniza vesile olan Ecem hanım ve ekibi bana ve esime bizi katı diyet listeleri ile sıkmadan ideal kilolarimiza kavuşturdu
• Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği • Zayıflama Diyetleri •
a....g
Ecem hanımla yollarımız hamilelik öncesinde kesişmişti.. 5-6 kg verip hamileliğim dolayısıyla bırakmak durumunda kalmıştım.Şuanda tekrar başladım doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için.Ve Eskişehir’de tercih edeceğim tek diyetisyen yine Ecem hanımdı Gerçekten çok içten,tatlı,sıcakkanlı ve güleryüzlü bir bayan.Seanslarım eğlenceli geçiyor ve asla motivasyonumu düşürmüyor.En güzel tarafıda bu zaten.Bana iyi enerji veriyor.Her seansıma heyecan ve sabırsızlıkla gidiyorum.Başarının adresi
C
ca...u
Enerjisi güler yüzlü olması benim en büyük motivasyonum 1 ayda 6kiloya hemde 3.800 yağdan veda ve aç kalmadan krizler yaşamadan hep tok olarak seviliyosun
• Ecem Keskinkılıç Sağlıklı Yaşam ve Diyet Kliniği • Kişiye Özel Diyetler •
Ecem Keskinkılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Keskinkılıç, Diyetisyen. Size Ecem Keskinkılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Normal Randevu, Online Diyet.
Ecem Keskinkılıç adresi nerede?Ecem Keskinkılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi, İsmet İnönü 1 Cd Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Keskinkılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Keskinkılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecem Keskinkılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Keskinkılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ecem Keskinkılıç hangi dilleri konuşuyor?Ecem Keskinkılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Keskinkılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Keskinkılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Keskinkılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 224 hasta / danışan, Ecem Keskinkılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.