- Depresyon
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Travma Terapisi
Medical Point İzmir Hastanesi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka 35575
- Ankara Sigorta
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- senCard
- Emaa Sigorta
- Aveon Sigorta
be...
Ecem hanım ın Aura sının yüksek olması tavır ve tarzı na hayran olmamak elde değil
Hassasiyet göstererek yaklaşması güleryüzle karşılaması beni çok etkiledi
Profesyonel şekilde işine odaklanıp mesafeli davranışı ve kendinden emin duruşu samimiyeti ile Başarılı bir psikolog
Mükemmel bir terapist
İyiki varsınız
En mutsuz anımda bana ilaç gibi gelen bundan sonraki devam eden süreçtede
İlk ve tek psikoloğum
• Medical Point İzmir Hastanesi • Psikoloji Randevusu •
Kl. Psk. Ecem Mizmizlioğlu
Değerli görüşleriniz için teşekkürler
Ecem Mizmizlioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Mizmizlioğlu, Psikoloji. Size Ecem Mizmizlioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Randevu, Normal Randevu, Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT), Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Tematik Algı Testi (TAT), Davranış Bozuklukları, Travma Terapisi.
Ecem Mizmizlioğlu adresi nerede?Ecem Mizmizlioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Mizmizlioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Mizmizlioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecem Mizmizlioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Mizmizlioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ecem Mizmizlioğlu hangi dilleri konuşuyor?Ecem Mizmizlioğlu ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Mizmizlioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Mizmizlioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ecem Mizmizlioğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ecem Mizmizlioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ecem Mizmizlioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Mizmizlioğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ecem Mizmizlioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.