Tevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30, Küçükçekmece 34295
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Eda hanıma oğlumu götürüyordum bunlar tamamen benim tecrübelerim ve yaşadıklarımdır.... o sıralar oğlumun sıkıntısı vardı sürekli dişlerini kaşımaya çalışıyordu burnunu kaşıyıp kulaklarını yoluyordu daha oğlum 4 aylıktı daha dişleri çıkmamıştı o yüzden ağzının suyu çok fazlaydı eda hanıma diş olabilirmi diye sordum ihtimal bile vermeyip gülerek yok daha neler dedi tam 10 gün sonra dişini patlattı bebeğim normaldede iletişim kuramıyorduk yazdıklarıma cevap vermiyordu bu nedenle bıraktım..
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Eda Güngör Eşitken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Güngör Eşitken, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Eda Güngör Eşitken adresi nerede?Eda Güngör Eşitken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Güngör Eşitken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Güngör Eşitken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eda Güngör Eşitken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eda Güngör Eşitken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eda Güngör Eşitken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Güngör Eşitken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Güngör Eşitken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Küçükçekmece civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla