- Cilt Lekeleri ,
- Akne ,
- Cilt Hastalıkları ,
- Egzama ,
- Alerji ,
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:14, Daire:171, Bakırköy, İstanbul 34145
Dermatoloji Randevusu
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:14, Daire:171, İstanbul
Botoks
Vücut Mezoterapisi
se....
Muhteşem bir doktor önce insan kendisinin sigorta hastanesinde iken 'de hastasıydım özel 'e geçtiğinde 'de aynı muameleyi gördüm muhteşem bir insan . Tedavisi çok iyi ,hiç bir şeyi atlamıyor titiz içimden keşke tüm doktorlar onun gibi olsa diye çok geçiriyorum ona gittiğim zaman içimde acabalarım olmuyor çünkü o gereken neyse yapacaktır zaten
Y
ya...e
HARİKA BİT DOKTOR.BENİM VİTİLİGO MU KISA SÜREDE TEDAVİ ETTİ.TAVSİYE EDERİM......ÜMİDİM YOKTU.RABBİM BİR ARKADAŞ VASITASIYLA TANIDIM..ÇOK SÜKÜR ŞİMDİ İLAÇDA KULLANMIYORUM
Ç
ç....n
Ablamın başında çıkan saç kıran hastalığında muzdarip gittik ve çok memnun kaldık. Muayene ardından yaptığı enjesiyonla 1 hafta içerisinde gözle görülür sonuçlar aldık. Gerçekten işinin ehli bir doktor. Biraz pahalıya mal oldu ama yinede sonuçlar için değer.
m ...a
4 yıldır seboreik dermatit atopik dermatit ve liken planus tedavisi ile ilgili en az 10 hekime gitmeme rağmen hiç bir netice alamadım.sonunda eda hanım bunların hepsini n çaresini bularak beni sağlığıma kavuşturdu.hekim gibi hekim arıyorsanız adres eda hanım.kendisi bakırköy incirli caddesinde leonart polikliniğinde.M.karaca
mi...r
kesinlikle tavsiye ederim .yıllardır geçmeyen sivilcelerime çözüm bulan tatlı ,gileryüzlü ve sempatik doktor.
Ö
öz...m
Bana nikel alerjisi teşhisi koyan tek doktordur. 6 yıldır egzama ile uğraşıyorum ve gittiğim doktorların hiçbirisi onun uyguladığı testleri yapmadı ve egzamamın sebebi bulunamamıştı.Kendisine teşekkür ediyorum.Şu anda Medical Parktan ayrılmış,kendisini arıyorum,tekrar gideceğim.İnşallah en kısa zamanda bulurum.
Eda Kumbasar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eda Kumbasar, Dermatoloji. Size Eda Kumbasar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Botoks, Vücut Mezoterapisi.
Eda Kumbasar adresi nerede?Eda Kumbasar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:14, Daire:171 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eda Kumbasar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eda Kumbasar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eda Kumbasar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eda Kumbasar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eda Kumbasar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eda Kumbasar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Eda Kumbasar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.