Merhaba ben Efe Berk Korkut; Dil ve Konuşma Terapisi ve Psikoloji alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim.
- Aile İçi İletişim Sorunları
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
- Sigortası olan hastalar
Maltepe Mah. 8112 Sk. No: 8, Çiğli, İzmir 35310
me...a
Oğlumuzun konuşma gecikmesi nedeniyle uzun süre ne yapacağımızı bilemedik. Efe Berk ile tanışmamız bizim için büyük bir şans oldu. İlk seanstan itibaren çocuğumuzla kurduğu sıcak ve güven veren iletişim sayesinde oğlumuz seanslara isteyerek gitmeye başladı. Oyun temelli çalışmaları ve bize verdiği ev egzersizleri sayesinde kısa sürede fark edilir ilerleme gördük. Sözcük dağarcığı genişledi, kendini daha rahat ifade etmeye başladı. Süreci hem çocuk hem de aile için çok anlaşılır ve destekleyici şekilde yönetti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dkt Efe Berk Korkut • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
m...
Efe Bey'le gittiğimiz kurumda karşılaştık. Oğlumun konuşma becerilerinin desteklenmesi ve oyun sürecindeki değişiminde çok büyük bir emeği var. Her daim iletişime açık, sorularınızı dinleyen birisidir. Mesleğindeki idealist tavrını iletişim kurduğunuzda hemen anlarsınız. Çünkü bir işi yapan profesyonel ne kadar kendini geliştirmeye adarsa, karşısındaki çocuğa da bu durum fazlasıyla yansır. Başka bir şehre taşındığımız için yollarımızı ayırmak zorunda kalmamıza rağmen hâlen irtibat halindeyiz. Böyle güzel bir insanla yolumuzun kesiştiği için çok mutluyum. Daha çok çocuğun hayatına dokunmanız dileğiyle başarılarınız daim olsun, Efe Hocam.
e...
Fizyoterapistimiz sayesinde ulaştım Efe Bey'e. 16 aylık oğlumun dil gelişimi süreci hakkında bilgi almak istiyordum. Eksiklerimizi görmek ve düzeltmek için. Efe Bey ile ilk seansımızda bizi rahatlatan bir görüşme oldu. Eksiklerimizi, yanlışlarımızı, süreçte nasıl ilerleyeceğimizi, neler yapacağımızı konuştuk. Oğlum şu an 30 aylık ve akıcı bir şekilde konuşuyor. Ayrıca Efe Bey merak ettiğimiz her şeye uzaktan da bize destek oldu. Kendisini elimde de tavsiye ettim. Efe Bey ailemizin dil terapisti oldu.
m...
Benim kızım A tipik otizim teşhisi konulduktan sonra rehabilitasyon merkezine başvurdum. Orada Efe hocamızla tanıştık. Allah'a çok şükür ediyorum, kızım için en güzel bir dönem oldu. Efe hocayla tanışmamız ve dil terapisi seanslarına başladık. Kızım doğru telaffuz edemediği kelimeleri artık doğru telaffuz etmeye başladı. Anlattığı bir konuyu ya karışık ya da tam olarak doğru anlatamıyordu; bazen de konuştuğu konudan farklı konulara geçiyordu. Bazen düşünmeden konuşuyordu. Şimdi düşünerek ve anlattığı konudan başka konulara geçmiyor. Çok güzel gelişmelerle yolumuza devam ediyoruz. İşinde liyakatli bir dil terapisi Efe hocamız, iyi ki varsınız hocam. Mesleğinizde istediğiniz en güzel yerlere gelmenizi temenni ederim. Saygılarımla...
s...
Efe hoca çok iyi ve çocuklarla güzel bir iletişim kuran bir hoca. Benim oğlum hiç konuşmuyordu. Şimdi konuşmaya başladı ve oğlum kendisini çok seviyor. Biz çok memnunuz Efe hocadan, dört dörtlük bir hoca.
n...
Biz Efe hocamızdan çok memnunduk oğlum dil terapisini 1 sene de tamamladı çok şükür Efe hoca çocukların psikolojisini iyi biliyor ve ona göre iletişime geçiyor çocuğun evdeki davranışları okuldaki hepsi değişti olumlu yönde kendini daha iyi ifade edebiliyor derdini sorununu anlatabiliyor biz memnunduk kendisi çok başarılı terapist.
h...
Efe Bey ile özel eğitim kurumunda tavsiye üzerine seanslarımıza başladık. Eğlenceli, kendisine özgü ders programları ile geçen süre zarfında Down Sendromu olan oğlumda sınırlı kelime çıkartıyor, cümle yoktu. Şu anda ise cümle kurmaya başladık. Oğlumun dil gelişiminde olumlu olarak ilerledi. Efe Hocamızı tavsiye ediyoruz.
Ö
ö.....
Efe beyle oğlumun dil gelişimi desteklenmesi doğrultusunda tanıştik.Kendisi bir çok alanda başarılı bir öğretmenimiz.oğlumun en büyük desdekçilerinden biridir.oğlumda kelimeler vardı ama anlamsız ve kendini çok fazla ifade edemiyordu kendisiyle çok yol kat ettik şuan okadar güzel ilerliyoruzki soru sorup cevap alabiliyorsun.Şevkatiniz,bilginiz ve fedakarlığiniž sizi kutluyorum .Bu kadar harika bir öğretmene sahip olduğumuz için kendimi şansli hissediyorum.işinizi büyük bir titizlikle yaptığınız için size minnetarız hocam.
• Dkt Efe Berk Korkut • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
h...
Efe hocamı Duyu gelişim de tanıdık. Oğlum Atipik Otizm, konuşma geriliği vardı ve anlamlı cümleler kuramıyordu, tekrarlarımız da vardı. Efe hocam sayesinde hepsini aştık. Hatta süreç ilerlerken kekemelik ve tekrarlayıcı hareketlerimiz oldu. Sayesinde bu süreci de iyi bir şekilde atlattık. Kendisi çok ilgili bir terapist birlikte bu zor süreçleri atlatmaya devam edeceğiz.
Y
y...
Atipik otizm tanısı konmuş oğlum için dil terapisi aldırmak istediğimizde özel eğitim kurumunuzda Efe Berk hocamız ile tanıştık. İlk zamanlar kelime dağarcığı çok az olan ve birçok kelimeyi yanlış telaffuz eden oğlum, hocamızın sayesinde önce dersi çok sevdi, sonra konuşma becerisi arttı. Kelimeler arttı ama şunu fark ettim ki doğru terapist ile çok güzel şeyler oluyormuş. İlk birkaç dersten sonra oğlum, Efe hocasının dersine gitmek için can atıyordu. Oyun temelli bir yaklaşımla çocuğumuza çok şey kattı, derslere koşarak gitti, evde sürekli hocasından bahsetti. İnsanlar bilmeli ki doğru terapist her şeyi değiştirir, işini severek yapan bir hoca oğlumuzla arasında çok özel bir bağ kurdu. Oğlumuz 24 gün sonra 6 yaşına girecek, çözüm raporunda Efe hocamız ile terapiye başladığında %90'ın üstünde ifade edilen otizm oranı artık %50-60 aralığına (orta düzeyde) geriledi, artık konuşma sorunu yaşamıyoruz, ifade sorunumuz kalmadı ve anaokuluna başladık. İnanıyoruz ki oğlumuz çok daha iyisini yapacak.
Efe Berk Korkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efe Berk Korkut, Dil ve Konuşma Terapisi, Psikoloji. Size Efe Berk Korkut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Efe Berk Korkut adresi nerede?Efe Berk Korkut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mah. 8112 Sk. No: 8 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efe Berk Korkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Efe Berk Korkut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Efe Berk Korkut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Efe Berk Korkut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Efe Berk Korkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efe Berk Korkut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Efe Berk Korkut hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Efe Berk Korkut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Efe Berk Korkut hangi sigortaları kabul ediyor?Efe Berk Korkut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri