Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Antalya 2 adres
Merhaba ben Ege Bora Özpar; Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi alanında hizmet vermekteyim. Hastalarımı Antalya Şehir Hastanesinde görmekteyim.
- Jinekomasti
Dudak ve Yüz Dolgusu
Gençlik Aşısı
Göz Kapağı Estetiği
Antalya Şehir Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Gıdı Estetiği
Jinekomasti
Karın Germe
Antalya Şehir Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Göçerler Mahallesi 5379. Sokak, Kepez, Antalya 07080
- Sigortası olan hastalar
Göçerler Mahallesi 5379. Sokak, Kepez 07080
ba...r
Bir hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum kendisine. Süreçle ilgili aklıma takılan ne varsa hiç bunalmadan çok ilgili bir şekilde bilgilendirme yaptı. Süreç yönetimi ve takibi çok iyi. Ameliyat öncesi, sırası ve sonrası için aklınızda hiçbir sorun kalmıyor. Ve herkesin ameliyat sonrası uzun sürebilecek dediği hiçbir ağrı vs sorun yaşamadım. Aksine beklediğimden daha kolay atlattım. Sağlıkta en önemlisi hekime güvenmek bence. İnanın Ege hocam bu güveni veriyor. İyi ki Ege hocam ile bu ameliyata karar vermişim.
• Antalya Şehir Hastanesi • Meme Büyütme •
C
ca...n
Aralık ayında Dr.Eğe beyde karın germe ameliyatı oldum.Ameliyat sürecinin başından itibaren güler yüzü ,ilgi ve alakası ve mesleki tecrübesi için minnettarım.Ameliyatım çok başarılı geçti sonrasında sürecinide çok kolay atlattım bu kadarını ben bile beklemiyordum.Düşünen herkeze tavsiye ederim.
• Antalya Şehir Hastanesi • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
f...
Ege Bey’e Antalya Şehir Hastanesi’nden ulaştım. Sezeryan sonrası oluşan sarkmadan çok rahatsızdım; kendisine karın germe ameliyatı oldum. Kendisi her soruma açık ve net cevap verdi; ameliyat sürecim sorunsuz geçti, sonrasında hiç ağrı duymadım. İlk gün ayaklandım, yürüdüm. Dikişlerim gayet güzel iyileşti; şu an izlerim yok denecek kadar az. Kendisine çok güvendiğim için 2. ameliyatımı da oldum. O süreçte çok rahattı; ertesi gün rutin işlerime döndüm. Çevremdekilere tabii ki tavsiye ederim; işini gerçekten hakkıyla yapan, güler yüzlü, anlayışlı, mahremiyete saygı gösteren birisi. İyi ki tanıdım.
d...
Doktor Ege Bora Özpar Bey’e tavsiye üzerine gittim ve iyi ki gitmişim. Aslında ameliyat işlemlerinden korkan bir insanım, ama kendisinin yaklaşımları ve konuşarak insanın içini çok iyi rahatlatan bir doktor. Benim tedavim meme büyütme yapıldı; toparlama yapılıp yapılmayacak olan, tam sınırda olan bir meme yapımı vardı. Doktor Ege Bora Özpar Bey, her iki ihtimale göre tedavime karar verip devam edip toparlama yapılmadan en iyi şekilde yaptı ve ben çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Tanı olarak da tedavi olarak da doktor bey en iyisine karar veriyor ve bizi bilgilendiriyor.
K
k...
Burun ameliyatı sonrası burun-dudak mesafesinin açılmasından rahatsız olmam sebebiyle burun altımdan bir kesiyle burun-dudak mesafem kısaltıldı. Doktorum ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Şu an 3. haftanın içindeyim. Ameliyat izlerim belli belirsiz. Doktorumu çevremdeki herkese tavsiye etmekteyim.
d...
Doktorumu kendim araştırdım ve buldum. Daha önce meme ameliyatı olmuştum; memnun kalmamıştım ve revizyon için Doktor Ege Bey ile görüştüm. Ege Bey beni kabul etti ve ameliyat oldum. Sonuçtan ve süreçten çok memnun kaldım.
Şu an bütün sıkıntılarımdan kurtuldum ve Ege Bey beni dikkatle dinleyip sorunlarımı çözdü. Daha öncesinde birçok sorunum vardı; şu an çok rahatım. Ege Bey, başarılı olduğu kadar disiplinli bir doktor; bu sebeple çevreme ve herkese tavsiye ederim ve ediyorum. Ameliyatım zorluydu, ama Ege Bey sayesinde son derece başarılı ve kolay geçti.• • •
Ö
ö...
Çevremden aldığım güzel ve güven veren yorumlar sayesinde Ege Bora Özpar’a ulaştım. Meme hipoplazisi nedeniyle kendisine başvurdum. İlk görüşmeden itibaren tecrübesini ve profesyonelliğini hissettirdi. Beni sabırla dinledi, beklentilerimi doğru analiz etti ve süreci şeffaf şekilde anlattı. Muayene sonrası bana en uygun planlamayı titizlikle oluşturdu.
Ameliyat ve sonrası oldukça konforluydu. Doktorumun kararıyla kas altı protez uygulandı. İlk gün kollarımı rahatça hareket ettirebildim, ağrım çok azdı. Drenlerim sorunsuz alındı ve iyileşme sürecim rahat geçti. Dördüncü gün normal hayatıma döndüm.
Süreç boyunca ilgili, ulaşılabilir ve destekleyiciydi. Kendimi hep güvende hissettim. Sonuç hayal ettiğim gibi doğal ve estetik oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• • •
h...
Ben hocamdan, benimle ilgilendiği süre boyunca her şekilde çok memnunum. Burun estetik ameliyatı oldum; süreç hakkında çok güzel ilgilendi. Hatta alçılarım çıktığında arkadaşımla gitmiştim; o da hocamdan burun ameliyatı günü aldı. Çevremdeki insanlar burnumu çok beğendi, hocamı herkese tavsiye ederim. İlgisi, alakası gerçekten beni çok mutlu etti.
Y
y...
Doktorumuza Şehir Hastanesi randevusu ile ulaştım. 30 Aralık 2025'te göz kapağımdaki bozulan dokular için muayene oldum ve operasyona karar verildi. Belirlenen tarihte operasyon geçirdim. Operasyon öncesi, operasyon sırasında ve operasyon sonrası kontrolde doktorumuzun gösterdiği hassasiyet, ilgi ve özenli çalışma için kendisinden çok memnun kaldım. Bilgisi, yeteneği ve hastaya olan tutumu şahane. Tereddüt etmeden Ege Hoca'ya muayene olabilirsiniz.
a...
Doktorum Ege Bey’i sosyal medya aracılığıyla araştırırken buldum ve uzun zamandır olmak istediğim rinoplasti ameliyatı için görev yaptığı hastaneden görüşme için randevumu aldım. Kendisiyle iletişime geçtim; bu süreçte her aşamada yardımcı oldu. Kendimi ameliyata girene kadar güvende hissettim; her şey istediğim gibi ilerledi. Ameliyatım sonrası ilgisini ve alakasını gösterdi; bana çok yardımcı oldu. Bu süreçte emeği geçen tüm ekibinden memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum. Canım doktorum Ege Bey, bana çok güzel bir burun bıraktığı için ayrıca çok mutluyum.
Ege Bora Özpar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ege Bora Özpar, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ege Bora Özpar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks Enjeksiyonu, Deri Grefti Uygulaması, Dolgu, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kaş Kaldırma, Meme Büyütme, Rinoplasti.
Ege Bora Özpar adresi nerede?Ege Bora Özpar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göçerler Mahallesi 5379. Sokak Antalya
- Göçerler Mahallesi 5379. Sokak Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ege Bora Özpar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ege Bora Özpar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ege Bora Özpar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ege Bora Özpar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ege Bora Özpar hangi dilleri konuşuyor?Ege Bora Özpar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ege Bora Özpar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ege Bora Özpar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ege Bora Özpar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ege Bora Özpar hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ege Bora Özpar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ege Bora Özpar hangi sigortaları kabul ediyor?Ege Bora Özpar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra