0850 333 0388 Ücret öğren

Elçim Gülce Güzel

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • O

Sürecin başından itibaren gösterdiği profesyonel yaklaşım, ilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Bu süreci birlikte geçirdiğimiz için mutluyum.

• Psk. Elçim Gülce Güzel Yetişkin Terapisi  •

• G

Durumu ele alış şekli, yaklaşımı, tespitleri, yönlendirmeleri harika. Danıştığıma ve tanıştığıma çok memnun olduğum; çok kibar ve işinin uzmanı bir hanımefendi, Gülce Hanım.

• Psk. Elçim Gülce Güzel Diğer  •

• K

Çok güzel karşılandım, çok iyi ilgilenildi, tedavim konusunda çok rahatladım.

• Psk. Elçim Gülce Güzel Ön Görüşme  •

İlk terapi den itibaren bende ciddi etkisi oldu. Kendimi daha iyi hissetmeme sebep oldu. Her terapi den sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• Psk. Elçim Gülce Güzel ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

İlk defa gittim yaklaşımı güzeldi ortam ferah ve temizdi hijyene dikkat ediyor.

• F

Güvenilir sevgi dolu hiç bir ayrıntıyı atlamadan yol gösterici güler yüzlü en değerlinizi rahatlıkla emanet edebileceğiniz harika bir psikolog

• Ü

İlk seansımdı, dikkatlice dinleyen ve iyi analiz eden birisiydi. .

• Psk. Elçim Gülce Güzel Randevu  •

Daha önce tecrübe etmediğim bir şeyde çok rahat hissettiğim, duygularımı anlayan ve anlatmama yardımcı olan bir görüşmeydi. Hiç aşina olmadığınız bir duruma karşı empati yeteneğiniz oldukça başarılı.

• Psk. Elçim Gülce Güzel Randevu  •

• R

Elcim hanım çok güler yüzlü biri kendinizi rahat hissediyorsunuz .kendime güvenim yoktu bunu basardim,simdi çok daha iyiyim .bana bi çok yönden farkındalık sağladı. Olaylara farklı bakış açısından bakmayı öğretti.ben kendimi yeniden buldum.

• H

Her seansımdan sonra o kadar aydınlanmış,evet bu da bundan böyleymiş diye çıkıyorum ki kapıdan kendimi yeniden bulmuş gibi hissediyorum. Uyguladığı yöntemler,yaklaşımları tam nokta atışı oluyor her zaman. İyi ki kendisi ile yollarımız kesişmiş.