- Şişmanlık (Obezite) ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
- Hiperlipidemi ,
Kocaeli, Kocaeli
h....m
Metabolik bozuklukla kilo vermek kolay değil ama sizin gibi işinin ehli, güler yüzlü, samimi ve motive eden biriyle bu süreci yaşamak gerçekten çok kıymetliydi. Hem fiziksel hem ruhsal olarak yenilendiğimi hissediyorum. Hedefime yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, her yönüyle önerilirsiniz!
• Dyt. Elif Beyza Erdinç • Diğer •
f.....
Bitmek bilmeyen yeme atakları,yedikden sonra pişmanlık, basaramama duygusu,kendimi değersiz görme sahada bir çok şey Beyza hanım sayesinde son buldu.Bu surecde hep yanımda olup beni desdekledigin için bağırsak mide sorunlarima çareler aradığın için en önemlisi bıkmadan usanmadan beni dinledin.Şükür yollarımız keşismiş.
• Dyt. Elif Beyza Erdinç • Diğer •
Elif Beyza Erdinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Beyza Erdinç, Diyetisyen.
Elif Beyza Erdinç adresi nerede?Elif Beyza Erdinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Beyza Erdinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Beyza Erdinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Beyza Erdinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Beyza Erdinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Beyza Erdinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Beyza Erdinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Beyza Erdinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.