Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji (İngilizce)bölümünden mezun oldum. Eğitim sürecimde, Madalyon Psikiyatri Merkezi, Lumi Psikoloji, Kastamonu Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi ve Maslak Dünya Çocuk Akademisi Anaokulu gibi kurumlarda staj yaparak çeşitli deneyimler kazandım.

Bireysel terapi seansları düzenleyerek, kapsamlı psikolojik değerlendirmeler ve testler uygulayarak danışanlarıma kişiselleştirilmiş tedavi planları sunmaktayım.

Beyçelebi Mah. Atatürk Cad. No:36/1, Kastamonu 37200

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Makaleler

• G

Oğlumun dikkat eksikliği nedeniyle randevu aldık. Moxo testi yapıldı, test sonucunda dikkat eksikliği tespit edilmediği için seanslara devam etmedik. Elif Hanım iyi ve ilgili bir uzman. Bizi doğru bir şekilde yönlendirdi, memnun kaldık kendisinden.

• P

Elif Hanım, güvendiğim çok değerli bir uzman. Zorlu süreçleri birlikte aştık ve desteğini her zaman yanımda hissettim. Hem kişiliği hem de uzmanlığı açısından nadir bulunan biri. Empati yeteneği çok yüksek; mesleği gereği böyle olması beklenir belki ama daha önce birçok uzmanla görüştüm, Elif Hanım’ın yaklaşımı bambaşkaydı. Güler yüzü, nezaketi ve sizi yargılamadan dinlemesi daha ilk andan iyi hissettiriyor. Konuşamayacak kadar tükenmiş hissettiğim günlerde bile terapiye gitmek istemesem de, sonunda hep “iyi ki geldim” dedim. O anki duygu durumunuza göre terapi sürecini öyle iyi yönetiyor ki, kapalı hissettiğiniz bir günde bile kendinize gelerek çıkıyorsunuz odasından. Kendini mesleki olarak sürekli geliştirmesi de güven veriyor. Hem bir insan olarak beni, hem de bir uzmanı yorabilecek süreçleri birlikte aşabildiğimiz için kendisine minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Psikoloji Randevusu  •

Kızım nişanlandığı dönemde kaygı bozukluğu yaşadı, bu sebepten dolayı başvurduk. 2 seanstır gidiyor. Seanslardan olumlu sonuçlar aldı. Gözlemlediğim kadarıyla iyi durumda. Kaygı durumunu yendi, duyguları yerine geldi. Elif Hanım iyi bir uzman, memnunuz kendisinden.

•  •

Elif Hanıma internetten ulaştık, kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum. Süreçten memnunum. Tavsiye ederim.

• H

Elif hanıma oğlumun dikkat sorunu nedeniyle başvurdum. Önce bizimle Moxo dikkat testini gerçekleştirdi . Sonra da süreçte dikkat odaklanma zamanlama gibi becerilerin gelişmesi için Attentioner Dikkat Programına başladık. Kendisinin süreçte bilgisi bizi çok aydınlattı. Kendisini yollarını kesişen herkese tavsiye ederim. Güleryüzü ve süreçteki destekleri ile bize çok yardımcı oldu.

• Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Psikoloji Randevusu  •

Panik atak için kendisine başvurdum. Seanslar bana çok iyi geldi. 4-5 hafta oldu, ihtiyaç halinde gidiyorum. Seanslardan sonra farkındalığım arttı, panik atağımla baş etmeyi öğrendim. Elif Hanım süper bir uzman, memnun kaldım kendisinden.

•  •

Çocuğum konuşamıyordu, bu sebepten dolayı tavsiye üzerine kendisine başvurduk. 2 seans gittik, verimli geçti ve iyi sonuçlar aldık. Çok iyi bir uzman, biz kendisinden memnunuz. Hiçbir problem yaşamadık.

• Y

Kendim araştırarak buldum. Oğlum ergenlik döneminden destek almak için başvurduk. Verim almaya başladık. 10 seanstır gidiyoruz. Süreç olumlu ilerliyor. Elif Hanım iyi bir uzman, memnunuz kendisinden.

•  •

Kızım için başvurdum. Sınav kaygısı dolayısıyla destek almak istedik. 2-3 aydır gidiyoruz. Seanslar sayesinde olaylara bakış açısı değişmeye başladı. Sürecimiz devam ediyor. Kızımın hoşuna gitmese bile 2. seansa gitmez. Kızım Elif Hanım'dan memnun.

• Y

Kızımın karanlık korkusu vardı ve bana bağlıydı, benimle yatıyordu. 7-8 seanstır gidiyoruz. Seanslarımız bitti ama kızım gitmeye devam etmek istedi. Seansların faydasını gördük. Allah razı olsun, çok iyi bir uzman. Ara ara korku atakları oluyordu, şimdi bu ataklar olmuyor. Elif Hanım güler yüzlü, sevecen birisi. Çektiğimiz sıkıntılar çok fazlaydı, bizi bu durumdan çıkarttığı için ölene kadar kendisine dua edeceğim.