Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi
- Diğer (İade)
ar...s
Kadın Doğum Uzmanı OP. Doktor semih DEMİROĞLU' na gebelik takibim ve doğum sürecimdeki göstermiş olduğu ilgi ,alaka ,her randevuda detayli anlatim ve güven verici yaklaşımı ,Kendimi çok güvende hissettirdi. Ellerine sağlık.
p....k
Elif Hanım, güvendiğim çok değerli bir uzman. Zorlu süreçleri birlikte aştık ve desteğini her zaman yanımda hissettim. Hem kişiliği hem de uzmanlığı açısından nadir bulunan biri. Empati yeteneği çok yüksek; mesleği gereği böyle olması beklenir belki ama daha önce birçok uzmanla görüştüm, Elif Hanım’ın yaklaşımı bambaşkaydı. Güler yüzü, nezaketi ve sizi yargılamadan dinlemesi daha ilk andan iyi hissettiriyor. Konuşamayacak kadar tükenmiş hissettiğim günlerde bile terapiye gitmek istemesem de, sonunda hep “iyi ki geldim” dedim. O anki duygu durumunuza göre terapi sürecini öyle iyi yönetiyor ki, kapalı hissettiğiniz bir günde bile kendinize gelerek çıkıyorsunuz odasından. Kendini mesleki olarak sürekli geliştirmesi de güven veriyor. Hem bir insan olarak beni, hem de bir uzmanı yorabilecek süreçleri birlikte aşabildiğimiz için kendisine minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
h....b
Elif hanıma oğlumun dikkat sorunu nedeniyle başvurdum. Önce bizimle Moxo dikkat testini gerçekleştirdi . Sonra da süreçte dikkat odaklanma zamanlama gibi becerilerin gelişmesi için Attentioner Dikkat Programına başladık. Kendisinin süreçte bilgisi bizi çok aydınlattı. Kendisini yollarını kesişen herkese tavsiye ederim. Güleryüzü ve süreçteki destekleri ile bize çok yardımcı oldu.
sn....
Benim en büyük şansım Süleyman bey... Benim için doktordan öte bir abi gibi. Hormonal sıkıntılarım bebek tedavisi gibi problemlerim vardı içeri binbir stresle girer onun yanından huzurla ayrılırdım. Kastamonu için velinimet kıymetinin bilinmesi lazım. Önce Allah ın sonra onun sayesinde 2 tane gül gibi yavrum var. Öncesinde gittiğim doktorlar senin çocuğunun olması imkansız diyip yanlarından gözyaşı ile ayrılmıştım. Sadece bulunduğu kurumdan kaynaklı randevu saatinde giremiyorsun ama beklediğine değer. Emeğinize yüreğinize sağlık hocam.
tu...k
18 haftalık gebeyim. Ben serklaj için gittim ve beni acil olarak aldı ilgisi‚ alakası‚ acıklayıcı bilgi verici olması özellikle şu süreçte her türlü bilgiye aç ve sorgulayan gebeler için başarılı bir hekim her fırsatta sormak istediğin birşey varmı diye sorup beni bilgilendirmeye hazır bir doktor gördüm karşımda bu çok mutlu etti tabi beni. İşlemim başarılı geçti‚ herşeyi anlatarak bilgi vererek yaptı tanıştığım için çok mutluyum bundan sonra doktorumuz süleyman bey kendisine sonsuz teşekkürler ......(Tuğba Tomak)
m....t
benim canım doktorum...kendisinin 4 yıldır hastasıyım...önce yeni evliyken vajinismus problemimde yardımcı oldu yol gösterdi sonra yumurtalık kisti ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi ki ameliyat sırasında tuplerimi kontrol etmeseydi belkide şuan kızımı kucağıma alamayacaktımm...Allah bin kere razı olsun kastamonudaki bir numarali jinekolog kendisi hiç düşünmeyin
me...
Süleyman beyle başarısız bir kürtaj sonrası tanıştık ve çok ilgili ve bilgili bir doktor önce Allah sonra da Süleyman bey sayesinde oğlumu kucağıma aldım çok başarılı bir histereskopi ameliyatı gerçekleştirdi bebeğimin ilk takibini de kendisi yaptı ama şehir değişikliği yapmak zorunda kaldığımız için devam edemedik kendisine çok teşekkür ediyorum harika bir doktor harika bir insan
öz...̇
Süleyman Hocamızla 2020 yılında tanıştık. Tanışmamızdan beri özverili, güleryüzlü, sıcakkanlı, ve her zaman yardımcı oldu. Hayatımızdaki iyiliklerden biri oldu. Oğlumuzu kucağımıza sağlıklı bir şekilde almamıza vesile oldu. ALLAH ONDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN. HEP VAR OLUN SAĞ OLUN SEVGİLİ HOCAM. ÖZBAY AİLESİ
aa...a
Biz Pakistanlıyız Benim annemin rahminde miyom vardı Doktor süleyman annemi ameliyat etti . Doktor süleyman hem iyi bir Doktor hem güler yüzlü bir Doktor biz hem onun tedavisinden hem O'nun güler yüzlü bir Doktor olmasından çok memnunuz. Benim annem ve biz hep Doktor için çok dua ediyoruz. Allah O'na mutluluk ve uzun ömur versin amin
ha...a
Eşime rahim filmi çekilmesi için Süleyman beye gittik. Film sonrası bizlere ağrı kesici ve süt hormonu ilaçlarını verdi ve iki ilacada aynı anda başladık. Bizi bu ilaçları dikkatli kullanmamız için uyarmadı. Eşim bu ilaçları almaya başladığında eşimde belirgin bir halsizlik başladı. Bu durumu sormak için Süleyman beyi arasakta ulaşmak mümkün olmadı. Süreç birkaç gün böyle devam etti. İş seyahati dönüşümde eşimi evde yere düşmüş baygın şekilde başını yere çarpmış yüzü kanlı şekilde buldum. Gece yarısı ambulansla hastaneye kaldırıldık. 1 gece acilde yattık. Sonrasında Süleyman beyin yanına gittik. Kendisi ilaçlarda bir sorun olmadığını eşimde epilepsi olabileceğini bizlere söyledi. Bazı tetkikler sonucunda şükür ki böyle birşey olmadığını anladık. Kısacası Yoğunluğundan ilgilenemiyor. Hatası olduğunda ise kabullenmiyor konuyu farklı bir şekilde çarpıtıyor.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, Kastamonu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, Kastamonu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Psikolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, toplam 202 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Hpv Testi, Doğum Kontrol, 4 Boyutlu Ultrason, Serviks Biyopsisi, Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh), Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Kısmi Histerektomi(Histerektomi), Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Ovariektomi, Vezikovajinal Fistül Düzeltimi.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta/danışan, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi nerede?Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi adresi Beyçelebi Mah. Atatürk Cad. No:36/1 Kastamonu şeklindedir.