Odyoloji Ses ve Konuşma Bozuklukları Uzmanı Elif Durmuş
Ankara'da hizmet vermektedir.
Çalışma alanları çocuklarda ve yetişkinlerde konuşma bozukluklarıdır.
Aldığı eğitimler Dır.Foortime, Lee Silverman Ses Terapisi, Eteçom2 etkileşimli oyun terapisidir.
Gecikmiş konuşma, kekemelik, apraksi, artikülasyon bozukluğu gibi konuşma problemi olan çocuklarla iletişim kurma konusunda deneyimlidir.
Yetişkin afazi ve parkinson hastalarında konuşma terapisi alanında deneyimleri vardır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Odyoloji Randevusu

Makaleler

Karatuz Caddesi 1141.Sk No:6, Etimesgut, Ankara 06810

• Sigortası olan hastalar

• K

Elif hanımla bugün ilk seansımız oldu Gecikmiş Konuşma Terapisi için Ulaştık. Gayet iyi güler yüzlü samimi ve oğluma yaklaşımını çok sıcak buldum. Oğlum ilk seansımızda sevdi. Gecikmiş Konuşma Terapisi seansımızda Bilgilerine ve Donanımlı Eğitimine Güvendim elif hanımın, Bu yolda kısa sürede inşallah güzel sonuçlar Alacağımızı umuyorum. İlk seansımız ilerleyen zamanlarda herşey dahada Netleşir. Oğlum inşallah bu yolumuzda kelime dağarcığını ve cümle kurmayı başarıp konuşacak.

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

Teşekkür güzel yorumlarınız için

Kızımız Beren’in artikülasyon bozukluğu için Elif Hanım’a başvurduk. Kısa sürede inanılmaz bir gelişim gösterdi ve terapiden mezun oldu. Elif Hanım sadece işini bilen bir uzman değil, aynı zamanda çocuklarla müthiş bir iletişimi olan harika bir insan. Sabırlı, ilgili ve motive edici yaklaşımı sayesinde Beren her seansa keyifle gitti. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz. İyi ki yollarımız kesişmiş!

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Artikülasyon Değerlendirmesi  •

Uzm. Ody. Elif Durmuş

Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için beren sizin gibi bir aileye sahip olduğu için çok şansımı sizide onun gibi bir evlada sahip olduğunuz için tabi yolu açık olsun.

• P

Elif hocamız konusunda uzman, işini çok iyi yapan bir terapist. Oğlumda gözlemlenen artükülasyon problemini çok kısa sürede çözdü. Ev ödevleri ve destekleyici tavrıyla biz çok çok memnun kaldık.

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Konuşma Terapisi  •

Teşekkürler

Gayet ilgiliydi. Konusunda bilgili olduğunu belli ediyordu. Aldığımız hizmetten memnun kaldık. Bazı sesleri çıkartamadığından dolayı çocuğum için 3-4 seans görüşme sağladık. Beklenen değişimleri gözlemledim, kaliteliydi.

•  •

Uzm. Ody. Elif Durmuş

Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için

• B

Eşim 3 yıl önce inme geçirdi. Sağ taraf felç konuşma merkezi zarar gördü.
    Elif Hocam ile ilk başladığımızda hiç konuşma yoktu. Ses bile çıkartamıyordu eşim.
    Şu an geldiğimiz nokta ;kelime dağarcığı tamamlandı, kendini cümle kurarak ifade ediyor, gittiğimiz her yerde bağımsız iletişim kuruyor, en önemlisi bilginin doğru gelmesi ve doğru iletişim kurnası. Şükür
    Allah Razı olsun Elif Hocam'dan

• başka bir yer Diğer  •

Elif hocamızla birinci sınıf öncesi oğlumun çıkaramadığı sesler için tanıştık ,birlikte epey yol aldık. Kendisini çok seviyoruz, iyi ki tanımışız, iyi ki yollarımız kesişmiş

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Elif hanim güler güzlu ve samimi biri 2. Seansta 22 aylik kizim baba demeye basladi kizim onu cok sevdi suan 28 aylik ikili cümleler kurabiliyor

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• K

Elif Hanım gerçekten alanında uzman ve basarılı biri. Kızımın konuşmasını düzeltmesinde yardimcı oldu. Kısa zamanda sorunumuz çözüldü. Eşime ve bana da önerileri oldu.Mekan olarak çok guzel bir yer, ev ortamı gibi samimi, çocuklar için ise bir oyun alanı gibi.

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• O

5 yaşındaki kızım bazı sesleri çıkaramadığı için kendisine ulaştık. Kızımın sadece çıkaramadığı seslerle ilgili değil tecrübesine istinaden diğer psikolojik durumlarıyla da ilgili bilgilerini paylaşması bizi daha çok memnun etti. Her türlü olumlu etkisini göreceğimize inanıyorum.

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Konuşma Terapisi  •

Uzm. Ody. Elif Durmuş

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Bizi Elif hanım’a çocuk gelişim uzmanı yönlendirdi.Oğlumda artikülasyon sorunu vardı.Düzenli olarak Elif hanımla seanslar yaptılar.Bize verdiği çalışmaları düzenli yaptık.Oğlumla oyun oynayarak sesleri doğru çıkarmasını vekelimeleri doğru telaffuz etmesini sağladı .Oğlum eğlenerek konuşma sorunlarını aştı.Konuşmasının herkes tarafından anlaşılıyor olması öz güvenini yerine getirdi.Sevecen ve ilgili tavrıyla oğlumun seanslara severek ,isteyerek gitmesini sağladı.Artikülasyon sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.Mutlu,huzurlu bir şekilde bu sorundan kurtulabilirsiniz.

• Elif Durmuş Konuşma Terapisi Artikülasyon Değerlendirmesi  •