Psk. Dan. Elif İrem Erdemir

Psikolojik Danışma ve Rehberlik daha fazla

İstanbul 1 adres

Merhaba, ben İrem Erdemir. Uzman psikolojik danışman olarak bireylerin hayatlarına dokunmayı ve zorlukların üstesinden gelmelerine destek olmayı amaçlıyorum. Lisans eğitimimi Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra, Sakarya Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptım ve şu anda Yıldız Teknik Üniversitesi'nde PDR alanında doktora yapıyorum. Çalışma alanlarım arasında şema terapi ve bilişsel davranışçı terapi (BDT) yöntemleriyle destek sağlamak yer alıyor. Ayrıca çocuk merkezli oyun terapisi ekolüyle çocuk danışanlara hizmet sağlıyorum. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınızda, değişim arzuladığınızda ya da sadece bir yol arkadaşı aradığınızda buradayım.
Siz de içsel gücünüzü keşfetmek ve hedeflerinize ulaşmak için bir adım atmak isterseniz, birlikte çalışabiliriz.

La Vita Psikolojik Danışmanlık

Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi Naci Kasım Sokak (Hikmet İş Merkezi) No:3 Kat:2, Büyükdere Caddesi, Şişli, İstanbul 34384

Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi Naci Kasım Sokak (Hikmet İş Merkezi) No:3 Kat:2, İstanbul

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Elif İrem Erdemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle